Sinapinsiemenöljy, ekstra-neitsytöljy, Sattva Ayurveda, 250ml
Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
Garstyčių sėklų aliejus, pirmojo šalto spaudimo, Sattva Ayurveda, 250ml
  • Garstyčių sėklų aliejus, pirmojo šalto spaudimo, Sattva Ayurveda, 250ml

Sinapinsiemenöljy, ekstra-neitsytöljy, Sattva Ayurveda, 250ml

Tuotemerkki: Sattva Ayurveda

Sinapinsiemenöljy, ekstra-neitsytöljy, kylmäpuristettu, luonnonmukainen, puhdistamaton.

Sinapinsiemenöljyä käytetään Intiassa päähierontaan. Öljy sisältää runsaasti A-, B- ja E-vitamiineja, jotka ovat välttämättömiä ihon terveydelle. Sinapinsiemenöljy on myös erittäin hyvä hoitoaine jäykkyyden vähentämiseen sekä lihas- ja nivelkipujen hoitoon.

564 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 19 yksikkö
Tuotekoodi: 5903794180079

Sinappiöljyn tärkein ominaisuus on sen lämmittävä vaikutus. Jalkoja, rintakehää ja selkää kannattaa hieroa, kun olet vilustunut, sillä se auttaa eritykseen. Erinomainen vartalohierontaan. Öljy edistää verenkiertoa, joten se sopii kylmistä raajoista kärsiville. sopii myös hiusöljyksi. Käytetään usein intialaisessa keittiössä ruoan maustamiseen.

Se sopii erinomaisesti perunoiden, kalan, liharuokien tai suolaisten salaattien maustamiseen. Sitä käytetään myös erilaisissa pataruoissa, kastikkeissa, marinadeissa tai liotuksissa. Sitä voidaan käyttää myös sushissa wasabin sijasta ja majoneesin valmistuksessa.

Käyttö: Sopii ruokaan, hierontaan, hiustenhoitoon. Sinappiöljy tunnetaan parhaiten lämmittävistä ominaisuuksistaan, ja sitä käytetään hieromaan kipeisiin niveliin tai lihaksiin. Levitä iholle vain, jos iho on terve, sillä se voi kirvellä.

Energia-arvo: 898 kcal/100 g (3692 kj)

ravintoarvo 100 g:ssa: Rasva 99,8, proteiini 0, hiilihydraatti 0;

Säilytysolosuhteet: Säilytetään pimeässä ja kuivassa paikassa enintään 20 °C:n lämpötilassa. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Avaamisen jälkeen jääkaapissa säilytettävä ja käytettävä 1 kuukauden kuluessa.

Koska öljy sisältää pääasiassa monityydyttymättömiä rasvahappoja, se on melko herkkä lämpötilalle. Älä kuumenna yli 90 °C:n lämpötilaan.

Luonnollisen sakan annetaan laskeutua pullon pohjalle.

Varoitukset: Ei suositella henkilöille, joilla on sydänlihassairaus, gastriitti, enterokoliitti, mahahaava ja pohjukaissuolihaava sekä liikahappoisuuden yhteydessä. Sinapinsiemenöljy voi aiheuttaa allergisia reaktioita (punoitusta, ärsytystä jne.) ominaisuuksiensa (erityisesti pistävyyden) vuoksi, joten tarkista ennen käyttöä, oletko allerginen sille. Sitä käytetään parhaiten seoksissa muiden, miedompien öljyjen kanssa.

Ainesosat: sinapinsiemenöljy.

Tärkeää: Kaikki tällä verkkosivustolla olevat tiedot ovat vain ohjeellisia. Tarjoamiemme tuotteiden tarkoituksena ei ole diagnosoida, hoitaa, parantaa tai ehkäistä mitään sairauksia. Käytä aina omaa harkintakykyäsi, ota huomioon yksilölliset tarpeesi ja neuvottele lääkärisi kanssa ennen kuin otat tai käytät neuvojamme.

Alkuperämaa: Intia

Valmistaja: Bombay Bazaar, Puola

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Määrä:
250 ml
Similar products
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
  • −30%
Vegaani Vegaani
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Vegaani Vegaani
Nolla jätettä Nolla jätettä
1327 €
Out of stock
Out of stock