Sitruunanmakuiset kurkkupastillit Koflet-H, Himalaya, 12 kpl.
Tuotemerkki: Himalaya Herbals
Citrinų skonio pastilės gerklei Koflet-H, Himalaya, 12vnt.
  • Citrinų skonio pastilės gerklei Koflet-H, Himalaya, 12vnt.

Sitruunanmakuiset kurkkupastillit Koflet-H, Himalaya, 12 kpl.

Tuotemerkki: Himalaya Herbals

Auttaa ylläpitämään normaalia hengitysteiden tarkistusta yskän saamiseksi ja hengityksen helpottamiseksi.

384 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 6 yksikkö
Tuotekoodi: 8901138834920

Auttaa ylläpitämään normaalia hengitysteiden tarkistusta yskän saamiseksi ja hengityksen helpottamiseksi.

Kuinka käyttää?

Aikuiset ottavat 1 pastillin 3-4 kertaa päivässä. Käytä flunssan ensimmäisten oireiden, kurkkukivun ensimmäisten merkkien ja hengitysvaikeuksien ilmaantuessa. Ei suositella alle 2-vuotiaille lapsille.

Pakkauskoko: 12 pastillia

Varoitukset:

Säilytä yli 30 °C:n lämpötilassa, suojaa suoralta auringonvalolta. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Älä säilytä jääkaapissa. Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Ravintolisät on tarkoitus saada ruoan korvikkeena.

Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä. Jos olet raskaana, imetät tai käytät lääkkeitä, keskustele lääkärin kanssa ennen ravintolisän ottamista. Jos havaitset haittavaikutuksia, ota yhteys lääkäriin.

Ainesosat: sakkaroosi, glukoosisiirappi, puhdistettu vesi, hunaja (126 mg), aromi (hunajalla maustettu), aromi (inkiväärillä maustettu), Terminalia chebulan perikarppiuute (7,31 mg), mentoli (5 mg), neilikan (Syzygium aromaticum) kukannuppuuute (2,1 mg), Alpinia galangan juurakkouute (0,97 mg), 8 mg), mustapippuri (Piper nigrum) hedelmäuute (0,8 mg), kardemumma (Elettaria cardamomum) hedelmäuute (0,06 mg), kanelin (Cinnamomum zeylanicum) kuoriuute (0,02 mg).

-------------------------------------------------------------------------

Tietoja Himalaya -brändistä:

Luottamus luontoon ja sen lahjoihin. Luonnolliset, tehokkaat ja turvalliset Himalajan tuotteet valmistetaan Himalajan juurelta huolella valituista yrteistä. Himalajan tuotteet ovat erittäin tehokkaita ja tuttuja ainutlaatuisia parantavia hoitoja, jotka perustuvat maailman vanhimpaan lääketieteen tieteeseen, ayurveda, joka sai alkunsa 5 000 vuotta sitten Intiassa.

Himalajan tavoitteena on auttaa vahvistamaan jokaisen terveyttä, minkä vuoksi haluamme tarjota ainutlaatuisia ravintolisiä. Niiden sisältämien yrttien vaikutukset on todistettu tieteellisillä tutkimuksilla, ja ne voivat auttaa kaikkia palauttamaan fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin ja parantamaan elämänlaatua.

Alkuperämaa:
Yhdistyneet arabiemiirikunnat
Valmistusmaa:
Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock