Ayurvedic dosha tee Pitta, löysä, Everest Ayurveda, 100g
Tuotemerkki: Everest Ayurveda
Aito ayurveda Aito ayurveda
Ayurvedic dosha tee Pitta, löysä, Everest Ayurveda, 100g
  • Ayurvedic dosha tee Pitta, löysä, Everest Ayurveda, 100g

Ayurvedic dosha tee Pitta, löysä, Everest Ayurveda, 100g

Tuotemerkki: Everest Ayurveda
Aito ayurveda Aito ayurveda

Ayurvedassa sitä suositellaan tasapainon ja rauhallisuuden ylläpitämiseen.

Auttaa säätelemään kehon sisäisen lämmön tunnetta, verenkiertoa ja parantamaan ihon väriä ja laatua.Auttaa ylläpitämään normaalia ruoansulatus- ja poistojärjestelmää, maksan ja immuunijärjestelmän toimintaa. Vahvistaa emotionaalista tasapainoa ja harmonisoi hermostoa, auttaa vähentämään vihaa, ärtyneisyyttä ja stressiä.

authentic-ayurveda

917 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 3 yksikkö
Tuotekoodi: 8594060590325

Ayurveda suosittelee tasapainoon ja rauhallisuuteen rauhan ja rauhallisuuden ylläpitämiseen.

Mentha arvensis (miina) auttaa säätelemään kehon sisäisen lämmön tunnetta.

Foeniculum vulgare (fenkoli) auttaa tukemaan ruoansulatus- ja poistojärjestelmän normaalia toimintaa.

Coriandrum sativum (korianteri) vaikuttaa myönteisesti ruoansulatuskanavaan.

Tinospora cordifolia (sydämenlehtipihlaja) auttaa tukemaan maksan ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Santalum album (valkoinen santelipuu) auttaa puhdistamaan verta. Se auttaa ylläpitämään ihon normaalia väriä ja laatua, ylläpitämään emotionaalista tasapainoa ja harmonisoimaan hermostoa.

Asparagus racemosus (parsa) auttaa vähentämään vihaa, ärtyneisyyttä ja stressiä.

Centella asiatica (aasialainen centella) auttaa ylläpitämään tasapainoista hermostoa.

Pita-dosha vastaa ayurveda-aineistossa ruoansulatuksen, aineenvaihdunnan ja maksan tukemisesta, kehon lämpötilan säätelystä, ihon uudistamisesta ja aivotoiminnan stimuloinnista. Tasapainossa se antaa rauhallisuuden ja tasapainon tunteen. Himalajan yrttien perinteisellä sekoituksella on vuosisatojen ajan todistettu suotuisa vaikutus ihmisiin, joilla on tämän doshan hallitsevia ominaisuuksia:

Keskikokoinen ruumiinrakenne Vältää kuumia kesiä ja suoraa auringonvaloa Hikoilee nopeasti ja helposti Paksu, punertava, jopa pisamaisen näköinen iho Rationaalinen, käytännöllinen ja kilpailuhenkinen Hyvä päätöksentekijä,

selkeästi ajatteleva ja voimakastahtoinen Johtajatyypit, jotka nauttivat keskustelusta ja huomion herättämisestä On yleensä koleerinen, ärtyisä ja kärsimätön paineen alaisena Hyvä esiintyjä ja vastuullinen organisoija Suuttuu helposti ja voi olla epämiellyttävän kriittinen muita kohtaan

Hyvää Pita doshan tasapainon palauttamiseksi: viileämpää ruokaa ja juomaa, vuorottelevaa toimintaa ja rentoutumista, riittävästi nesteitä. Ptta-tyyppien tulisi käyttää öljyjä ja voiteita ihon suojaamiseksi, välttää suoraa auringonvaloa ja korkeita lämpötiloja, tupakointia, huumeita ja alkoholia. Heidän tulisi rajoittaa rasvaisia, raskaita, suolaisia ja mausteisia ruokia, välttää ylensyöntiä ja syödä pienempiä annoksia useita kertoja päivässä.

Ainesosat: mentha arvensis, Emblica officinalis, Coriandrum sativum, Pterocarpus marsupium, Tinospora cordifolia, Centella asiatica, Asparagus racemosus, Foeniculum vulgare, Cuminum cyminum, Glycyrrhiza glabra, Cymbopogon citratus, Santalum album.

Määrä: 100 g irtoteetä

Suositeltu annostus: 2-3 kupillista päivässä.

Valmistus ja käyttö: Yksi teelusikallinen yrttiseosta (n. 2 g) keitetään vedessä 3-5 minuuttia tai kaadetaan yksinkertaisesti 250 ml kiehuvaa vettä ja annetaan hautua 10 minuuttia. Suositeltavaa on enintään kaksi teetä kerrallaan. Kunkin teen erityinen maku on osa sen vaikutusta ja vastaa kuuden maun ayurvedisia terveysominaisuuksia. Näin ollen ei ole suositeltavaa käyttää mitään makeutusaineita.

Pidä poissa lasten ulottuvilta. Suositeltua päivittäistä määrää ei suositella ylitettäväksi. Säilytä kuivassa paikassa alle 25 °C:n lämpötilassa. Ei suositella lapsille, raskaana oleville ja imettäville naisille.

Alkuperämaa: Nepal

---

* Verkkosivustollamme olevia tietoja ei missään tapauksessa ole tarkoitettu käytettäväksi ammattimaisena lääketieteellisenä neuvona tai ohjeena sairauden hoitamiseksi kyseisillä tuotteilla. On suositeltavaa, että otat yhteyttä lääkäriin tai ayurvedian harjoittajaan ennen minkään tuotteemme käyttöä.

Suositeltu
Stressin lievittämiseen
Kehotyyppi (dosha):
Pita
Vaikutukset Pita doshaan
Tasapainottaminen
Vähentää
Alkuperämaa:
Nepal
Valmistusmaa:
Tšekin tasavalta
Paino / määrä:
100 g
Similar products
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
Out of stock
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock