Sinkkiglukonaatti 50mg, NOW, 100 tablettia
Tuotemerkki: NOW
Sinkkiglukonaatti 50mg, NOW, 100 tablettia
  • Sinkkiglukonaatti 50mg, NOW, 100 tablettia

Sinkkiglukonaatti 50mg, NOW, 100 tablettia

Tuotemerkki: NOW

Ravintolisä, 100 vegaanitablettia.

Sinkki on välttämätön monien elimistön elinten ja järjestelmien normaalille toiminnalle, mukaan lukien luusto, immuunijärjestelmä, neurologinen ja hormonitoiminta. Sinkki on välttämätön mineraaliyhdiste, joka on kofaktorina sadoissa entsymaattisissa reaktioissa, jotka liittyvät proteiini- ja hiilihydraattiaineenvaihduntaan, RNA/DNA-synteesiin ja solunsisäiseen signalointiin. Sillä tiedetään olevan myös tärkeä rooli elimistön puolustautumisessa hapettumisprosesseja vastaan, ja se on erityisen hyödyllinen terveen ikääntymisen ylläpitämisessä.

1220 €

No reward points for this product.

Saatavuus: Šiuo metu išparduota
Tuotekoodi: 733739015204
Šiuo metu išparduota


Sinkki on välttämätön monien elinten ja järjestelmien normaalin toiminnan kannalta, mukaan lukien luusto, immuunijärjestelmä, neurologinen järjestelmä ja hormonitoiminta. Sinkki on olennainen mineraali, joka on mukana satojen proteiini- ja hiilihydraattiaineenvaihduntaan, RNA/DNA-synteesiin ja solunsisäiseen signaalinvälitykseen liittyvien entsymaattisten reaktioiden faktorina. Sillä tiedetään olevan myös tärkeä rooli elimistön puolustautumisessa hapettumisprosesseja vastaan, ja se on erityisen hyödyllinen terveen ikääntymisen tukemisessa.

Hyödyt:

  • Immuniteetin tukeminen
  • Tukee entsyymiaktiivisuutta
  • Non-GMO
  • Ravintolisä
  • Kasvissyöjille / vegaaneille
  • Kivennäisaineet
  • GMP-laatu varmistettu

Laatusertifiointi: GMP (Good Manufacturing Processes) -sertifiointi varmistaa, että kaikki NOW valmistusprosessin näkökohdat on tutkittu, mukaan lukien kaikki laboratorio-/testausmenetelmät (vakautta, tehoa ja tuotekehitystä varten). Pakattu USA:ssa, perheyrityksessä vuodesta 1968.

Pakkaus: 100 tablettia

Annoskoko: 1 vegaaninen tabletti

Annosta kohti: Sinkki(405 mg sinkkiglukonaatista), määrä annosta kohti 50 mg, Päivittäinen arvo 455%

Muut aineet:Selluloosa , magnesiumstearaatti (kasviperäinen), piidioksidi ja kasviperäinen päällyste.

Ei sisällä vehnää, gluteenia, soijaa, maitotuotteita, kananmunaa, kalaa, äyriäisiä tai pähkinöitä. Valmistettu GMP-laitoksessa, jossa käsitellään myös muita näitä allergeeneja sisältäviä ainesosia.

Suositeltu käyttö: Ota 1 tabletti päivässä aterian yhteydessä.

Varoitukset:

vain aikuisille. Ota yhteys lääkäriin, jos olet raskaana, käytät lääkkeitä tai sinulla on jokin sairaus. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa. Säilytä enintään +25 °C:n lämpötilassa. Pidä poissa suorasta auringonvalosta.

ravintolisää ei saa käyttää ruoan korvikkeena. Ravintolisä ei voi korvata terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota. Älä ylitä suositeltua annosta.

Suositeltu
Energian lisääminen
Koskemattomuus
Nivelet
Alkuperämaa:
YHDYSVALLAT
Määrä:
100 kapselia
Similar products
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Vegaani Vegaani
Nolla jätettä Nolla jätettä
1327 €
Out of stock
Out of stock