C-500-vitamiinia ruusunmarjan kanssa, NOW, 100 tablettia
Tuotemerkki: NOW
Vegaani Vegaani
C-500-vitamiinia ruusunmarjan kanssa, NOW, 100 tablettia
  • C-500-vitamiinia ruusunmarjan kanssa, NOW, 100 tablettia

C-500-vitamiinia ruusunmarjan kanssa, NOW, 100 tablettia

Tuotemerkki: NOW
Vegaani Vegaani

ravintolisä, 100 tablettia.

C-vitamiini on vesiliukoinen ravintoaine, joka tunnetaan tärkeästä roolistaan immuunijärjestelmässä. C-vitamiinia tarvitaan myös kollageenin (sidekudoksen rakenneproteiini) tuotantoon, joten se on tärkeä ihon, luiden ja nivelten terveydelle. C-vitamiinia tarvitaan aminohappoaineenvaihdunnassa, hermovälittäjäaineiden synteesissä ja monien ravintoaineiden, kuten foolihapon ja raudan, hyödyntämisessä. Se on myös erittäin tehokas antioksidantti, joka voi auttaa ylläpitämään terveitä kudoksia neutralisoimalla normaalin aineenvaihdunnan ja ympäristöstressin aikana syntyviä vapaita radikaaleja.

Tätä kaavaa täydentää ruusunmarja, joka on luonnollinen askorbiinihapon lähde.

1327 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 1 yksikkö
Tuotekoodi: 733739006707

C-vitamiini on vesiliukoinen ravintoaine, joka on tunnettu tärkeästä roolistaan immuunijärjestelmässä. C-vitamiinia tarvitaan myös kollageenin (sidekudoksen rakenneproteiini) tuotantoon, joten se on tärkeä ihon, luiden ja nivelten terveydelle. C-vitamiinia tarvitaan aminohappoaineenvaihdunnassa, hermovälittäjäaineiden synteesissä ja monien ravintoaineiden, kuten foolihapon ja raudan, hyödyntämisessä. Se on myös erittäin tehokas antioksidantti, joka voi auttaa ylläpitämään terveitä kudoksia neutraloimalla vapaita radikaaleja, joita syntyy normaalin aineenvaihdunnan ja ympäristötekijöille altistumisen aikana.

Tätä kaavaa täydentää ruusunmarja, joka on luonnollinen askorbiinihapon lähde.

Laatusertifiointi: GMP-sertifiointi (Good Manufacturing Processes) takaa, että kaikki NOW valmistusprosessin osat on tutkittu, mukaan lukien kaikki laboratorio- ja testausmenetelmät (stabiilisuuden, lujuuden ja tuotekehityksen osalta). Pakattu Yhdysvalloissa, perheyrityksessä, joka on perustettu ja toiminut vuodesta 1968.

Pakkauskoko: 100 vegaanitablettia
Annoskoko: 1 vegaanitabletti

Annosta kohti:

Määrä annosta kohti % Päivittäinen arvo

C-vitamiini (askorbiinihappona) 500 mg 556%*

Ruusunmarjahedelmäjauhe (Rosa canina). 40 mg

* Päivittäiset prosentuaaliset arvot perustuvat 2 000 kalorin ruokavalioon

† Päivittäistä arvoa ei ole määritetty

Muut aineet: selluloosa, steariinihappo (kasviperäinen lähde), magnesiumstearaatti (kasviperäinen lähde), piidioksidi ja kasviperäinen päällyste. Ei ole valmistettu vehnästä, gluteenista, soijasta, maidosta, kananmunasta, kalasta, äyriäisistä tai puupähkinöistä. Valmistettu GMP-laitoksessa, joka käsittelee muita näitä allergeeneja sisältäviä ainesosia.

Suositeltu käyttö: Ota 1 kapseli aterian yhteydessä.

Varoitukset:

Ota yhteys lääkäriin, jos olet raskaana, käytät lääkkeitä tai sinulla on jokin sairaus.

ravintolisää ei tule käyttää ruoan korvikkeena. Ravintolisä ei korvaa terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota. Älä ylitä suositeltua annosta. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Säilytä enintään +25 °C:n lämpötilassa. Pidä poissa suorasta auringonvalosta.

Suositeltu
Koskemattomuus
Alkuperämaa:
YHDYSVALLAT
Valmistusmaa:
YHDYSVALLAT
Määrä:
100 tablettia
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Aito ayurveda Aito ayurveda