Gamma-aminovoihappo GABA, NOW, 500 mg, 200 kapselia
Tuotemerkki: NOW
Gamma-aminovoihappo GABA, NOW, 500 mg, 200 kapselia
  • Gamma-aminovoihappo GABA, NOW, 500 mg, 200 kapselia

Gamma-aminovoihappo GABA, NOW, 500 mg, 200 kapselia

Tuotemerkki: NOW

Gamma-aminovoihappo (GABA) on yksi tehokkaimmista aminohapoista, joka toimii ihmisen aivojen välittäjäaineena. Se on yksi niistä välittäjäaineista, jotka auttavat hermoimpulsseja kulkemaan synapsien yli, mikä johtaa parempaan hermosolujen viestintään. NOW GABA voi myös auttaa vähentämään hermostollista jännitystä.

Yleiskatsaus:

* Ravintolisä

* Kasvissyöjille/vegaaneille

* GMP-laatu taattu

* Sisältää B-6-vitamiinia

2967 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: Šiuo metu išparduota
Tuotekoodi: 733739000880
Šiuo metu išparduota


Gamma-aminovoihappo eli GABA on yksi tehokkaimmista aminohapoista, joka toimii ihmisen aivojen välittäjäaineena. Se on yksi niistä välittäjäaineista, jotka auttavat hermoimpulsseja kulkemaan synapsien yli, mikä johtaa parempaan hermosolujen viestintään. NOW GABA voi myös auttaa vähentämään hermostollista jännitystä. Tuotetaan luonnollisesti elimistössä.

NOW GABA:n hyödyt:

* Vähentää stressiä, jännitystä ja auttaa rentoutumaan

* Helppo käyttää

* Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille

Laatusertifiointi: GMP (Good Manufacturing Processes) -sertifiointi varmistaa, että kaikki NOW valmistusprosessin näkökohdat on tutkittu, mukaan lukien kaikki laboratorio-/testausmenetelmät (stabiilisuuden, tehon ja tuotekehityksen osalta). Pakattu USA:ssa, perheyrityksessä, joka on perustettu ja toiminut vuodesta 1968.

200 vegaanista kapseliapakkauksessa

Annoskoko: 1 vegaaninen kapseli

GABA (gamma-aminovoihappo) 500 mgannosta kohti

Muut ainesosat: hypromelloosi (selluloosakapseli), riisijauho, piidioksidi ja steariinihappo (kasviperäinen). Ei sisällä vehnää, gluteenia, soijaa, maissia, maitoa, kananmunaa, kalaa, äyriäisiä tai pähkinöitä. Valmistettu GMP-laitoksessa, jossa käsitellään muita ainesosia, sisältää seuraavia allergeeneja.

Kuinka käyttää?

Ota 1 kapseli 1-2 kertaa päivässä tarpeen mukaan, mieluiten mehun tai veden kanssa tyhjään vatsaan.

Määrä annosta kohti % Päivittäinen arvo

B-6-vitamiini (pyridoksiini-HCl:stä) 2 mg 118 %

GABA (gammaaminovoihappo) 500 mg †

† Päivittäistä arvoa ei ole vahvistettu.

Varoitukset: Vain aikuisille. Älä ylitä suositeltua annosta. Ota yhteys lääkäriin, jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai sinulla on jokin sairaus. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.

ravintolisää ei saa käyttää ruoan korvikkeena. Ravintolisä ei voi korvata terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota. Älä ylitä suositeltua annosta. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Säilytä enintään +25 °C:n lämpötilassa. Pidä poissa suorasta auringonvalosta.

Suositeltu
Hermostoa varten
Alkuperämaa:
YHDYSVALLAT
Valmistusmaa:
YHDYSVALLAT
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock