Om Ritual Masala suitsukkeet, 15g
Tuotemerkki: Song of India
Smilkalų lazdelės Masala Om Ritual, 15g
  • Smilkalų lazdelės Masala Om Ritual, 15g
  • Smilkalų lazdelės Masala Om Ritual, 15g

Om Ritual Masala suitsukkeet, 15g

Tuotemerkki: Song of India

Mantra "Om Namah Shivaya" tuo rauhaa sydämeen ja iloa atmanille eli sielulle. Se tarkoittaa: se tarkoittaa: "Kumarran Shivalle". Shiva on perimmäinen todellisuus, sisäinen itse. Se on sen tietoisuuden nimi, joka asuu kaikkien sisällä. Tämä suuri lunastava viisitavuinen mantra liittyy jumalalliseen rakkauteen, armoon, totuuteen ja kirkkauteen. Se auttaa saavuttamaan itsensä toteuttamisen meditaation avulla.

200 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 4 yksikkö
Tuotekoodi: PI3364

Mantra "Om Namah Shivaya" tuo rauhaa sydämeen ja iloa atmanille tai sielulle. Se tarkoittaa: se tarkoittaa: "Kumarran Shivalle". Shiva on perimmäinen todellisuus, sisäinen itse. Se on sen tietoisuuden nimi, joka asuu kaikkien sisällä. Tämä suuri lunastava viisitavuinen mantra liittyy jumalalliseen rakkauteen, armoon, totuuteen ja kirkkauteen. Se auttaa saavuttamaan itsensä toteuttamisen meditaation avulla.

Polta tätä käsin käärittyä masala- suitsuketta, kun lausut mantroja tai rukoilet. Hienoimmat mausteet, yrtit, kukkauutteet, eksoottiset öljyt ja muut luonnolliset ainesosat on valittu ja sekoitettu huolellisesti niiden positiivisen vaikutuksen vuoksi. Suitsukkeet eivät sisällä myrkyllisiä aineita, joten voit nauttia turvallisesta ja luonnollisesta kokemuksesta.

Tuotteen tekniset tiedot:

* Rasiat, joissa on 15 grammaa suitsukkeita

* 100 % luonnollisia ainesosia.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock