Hiuksia suojaava tonic Wonder, Khadi, 100 ml
Tuotemerkki: Khadi
Hiuksia suojaava tonic Wonder, Khadi, 100 ml
  • Hiuksia suojaava tonic Wonder, Khadi, 100 ml
  • Hiuksia suojaava tonic Wonder, Khadi, 100 ml
  • Hiuksia suojaava tonic Wonder, Khadi, 100 ml

Hiuksia suojaava tonic Wonder, Khadi, 100 ml

Tuotemerkki: Khadi

Yksinkertaisesti hämmästyttävä - Khadi Wonder Hair Tonic, jossa on voimakkaita ayurvedisia yrtti- ja kasviuutteita, antaa hiuksillesi luonnollista kimmoisuutta, elinvoimaista volyymia ja säteilevää kiiltoa! Hellävarainen hoito ilman alkoholia:

* Ihmeellinen all-in-one hiusvesi, joka antaa voimaa, täyteläisyyttä ja kiiltoa

* Luonnollinen kiinnitysvaikutus antaa hiuksille luonnollista kimmoisuutta

* Timjami ja vihreä tee elvyttävät ja virkistävät

* Nimbamedis ja rosmariini vahvistavat ja harmonisoivat hiuspohjaa

* Aloe vera ja intialainen amla lisäävät kiiltoa ja kosteutta

* Bhringaraj-pora stimuloi hiusten kasvua

* Hellävarainen ja alkoholiton

* Perustuu ayurvediseen reseptiin: 100 % luonnollinen ja vegaaninen

1695 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 5 yksikkö
Tuotekoodi: KH-HTO-1-DE

Arvokkaiden ayurvedisten yrttien ihmeellinen yhdistelmä antaa Wonder Hair Tonicille huomattavan vaikutuksen: tarjoamalla raikkautta se stimuloi päänahkaa, vilkastuttaa verenkiertoa ja vähentää näin hiustenlähtöä. Kuiva tai kutiseva päänahka harmonisoituu ja rauhoittuu. Hiero virkistävää hiusvettä kevyesti sisään, sillä se vahvistaa hiusjuuria ja stimuloi hiusten kasvua. Nauti terveestä, tasapainoisesta päänahasta, sillä se on perusta kauniille, voimakkaille hiuksille.

Raikkaat yrtit, kuten timjami ja rosmariini, säätelevät hellävaraisesti talintuotantoa, jolloin hiukset ja päänahka pysyvät raikkaina ja tuuheina pidempään. "Wonder Hair Tonicin tehokkaat ainesosat Aloe Vera ja Amla antavat runsaasti kosteutta, vahvistavat hiuksia ja antavat niille luonnollista volyymia ja tervettä kiiltoa.

Ainutlaatuinen koostumus varmistaa, että Wonder Hair Tonicin arvokkaat ainesosat ravitsevat ja suojaavat hiuksia hellävaraisesti. Tunne, kuinka hyvin ravittu ja voimakas hiuksesi tuntuvat nyt!

Khadi Wonder Hair Tonicsin erityinen plussa: raikkaan tuoksuisilla ayurvedisilla yrteillä on myös luonnollinen, hellävaraisesti kiinteyttävä vaikutus - ne antavat muotoa, voimaa ja kimmoisuutta. Et siis tarvitse ylimääräistä stylistiä palkitsemaan hiuksiasi luonnollisella kauneudella.

Voit elvyttää kampaustasi käyttämällä hiusvettä pesun jälkeen kuivilla pyyhkeillä tai vain pesujen välissä. Suihkuta tarpeen mukaan ja muotoile tavalliseen tapaan. Hiuksesi tulevat rakastamaan sitä!

"Khadi Wonder Hair Tonic on maaginen all-in-one hoito- ja muotoilusuihke - terveeseen hiuspohjaan, voimakkaisiin hiuksiin ja hiusten luonnolliseen ylläpitoon!

Intialaista karviaismarjaa Amlaa pidetään ayurveda-opissa ennaltaehkäisevänä keinona ennenaikaista hiusten kasvua ja hiustenlähtöä vastaan. Se vahvistaa ja antaa volyymia ja kiiltoa. Intialaiset kunnioittavat Amlaa universaalina lääkkeenä: Amla-hedelmää pidetään "ikuisen nuoruuden ja kauneuden hedelmänä". Amla-puun hedelmä on yksi kasvikunnan parhaista C-vitamiinin lähteistä. Tuoreessa hedelmässä on jopa 20 kertaa enemmän askorbiinihappoa kuin appelsiinissa. Se sisältää myös runsaasti tanniineja (tanniineja ja kitkeriä aineita), bioflavonoideja, antioksidantteja ja mineraaleja, jotka vahvistavat ja uudistavat.

Aloe Vera kosteuttaa hiuksia. Jauhemuodossa aloe vera -kasvi antaa optimaalisen värituloksen ja terveet, kiiltävät hiukset. Aloe vera -mehu tunkeutuu syvälle solurakenteeseen ja antaa intensiivistä ja pitkäkestoista kosteutusta iholle ja hiuksille. Se vahvistaa ja ravitsee ihoa ja hiuksia. Aloe vera on tärkeä ayurvedinen ainesosa ja sitä pidetään puhdistavana. Kasvi estää ihoa ja hiuksia kuivumasta. Tämä jälkiruokakasvi sisältää yli 100 ainesosaa, mukaan lukien vitamiineja, entsyymejä, proteiineja, mineraaleja ja hivenaineita. Aminohappo lysiini varmistaa, että ihosi ja hiuksesi pysyvät kimmoisina ja nuorekkaina.

Timjamia ei tunneta vain mausteena. Sen mausteisen tuoksun lisäksi sillä on myös terapeuttisia vaikutuksia. Sen eteeriset öljyt desinfioivat, lievittävät kutinaa ja säätelevät. Sen lehdet sisältävät myös flavonoideja ja kumariineja, jotka suojaavat soluja. Lisäksi timjami sisältää runsaasti sinkkiä, joka suorittaa erilaisia entsymaattisia tehtäviä elimistössä ja vahvistaa immuunijärjestelmää. Hiusvoiteessamme timjami säätelee raikkaan tuoksunsa ja virkistävän vaikutuksensa lisäksi talintuotantoa ja vahvistaa hiusjuuria.

Käyttö:

Pese hiukset valitsemallasi Khadi-hiushampoolla. Suihkuta sitten haluamasi määrä Wonder Hair Tonicia päänahkaan, ohimoille ja hiusrajaan. Hiero yrttituoksuista tonicia kevyesti sisään ja päänahka saa raikkaan ja kostean piristysruiskeen! Suihkuta nyt Wonder Hair Tonicia säästeliäästi hiusten pituuksiin ja latvoihin.

Tunne, kuinka hiuksesi imevät itseensä ravitsevat yrttiuutteet. Muotoile nyt hiuksesi tavalliseen tapaan: muotoile hiuksesi käsin tai käytä hiustenkuivaajaa. Nauti raikkaasta tuoksusta, voimakkaasta volyymista ja luonnollisen vahvasta muodosta.

BDIH-sertifioitu luonnontuote!

Ainesosat (INCI): "Aqua, Glyseriini, Eclipta Alba -uute, Emblica officinalis -hedelmäjauhe, Bacopa Monnieri -uute, Aloe Barbadensis -uute, Jatropha Curcas -juuriuute, Azadirachta Indica -lehtiuute, Lawsonia Inermis -uute, Arnica Montana -kukkauute, Camellia Sinenacia -lehtiuute, Centella Asiatica -lehtiuute, Thymus Vulgaris -öljy.", Vetiveria Zizanoides -juuriöljy, Rosmarinus officinalis -lehtiöljy, Cyperus Scariosus -juuriöljy, sitruunahappo, natriumlevulinaatti, ksylitoliglykosidi, sorbitaanikaprylaatti, ksylitoli, anhydroksyliitti, kapryylialkoholi, kapryylialkoholi, kapryyliglykoli, kapryyliglykoli, kapryyliglykoli-natrium, kapryyliglykoli-natrium, kapryyliglykoli, kapryyliglykoli-sorbaatti, bentsoehappo, limoneeni*, linalool*

* luonnollinen eteerinen öljykomponentti 99,3 % täysin luonnollista alkuperää

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Saksa
Määrä:
100 ml
Similar products
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
  • Uutuus
Out of stock
  • Uutuus