Tiibetiläiset meditaatio suitsukkeet "Tara", 27 kpl
Tiibetiläiset meditaatio suitsukkeet "Tara", 27 kpl
  • Tiibetiläiset meditaatio suitsukkeet "Tara", 27 kpl

Tiibetiläiset meditaatio suitsukkeet "Tara", 27 kpl

Tara Meditaatio-tuoksutikut on valmistettu puhtaista luonnollisista ja korkealaatuisista Himalajan lääkekasveista ja metsäkasvien tuoksuista perinteisen tiibetiläisen buddhalaisen ja lääketieteellisen kulttuurin mukaisesti. Niiden hieman voimakkaampi mausteinen tuoksu sopii täydellisesti joogaan ja meditaatioon. Sitä käytetään myös kotona puhdistamaan negatiivista energiaa työpaikalla, ympäristössä ja henkilökohtaisessa elämässä.

610 €

No reward points for this product.

Saatavuus: Šiuo metu išparduota
Tuotekoodi: 5215
Šiuo metu išparduota


Tara Meditaatio-tuoksutikut on valmistettu puhtaista luonnollisista ja korkealaatuisista Himalajan lääkekasveista ja metsäkasvien tuoksuista perinteisen tiibetiläisen buddhalaisen ja lääketieteellisen kulttuurin mukaisesti. Nämä ovat täydellisiä suitsutustikkuja pyhälle Buddhalle ja Bodhisattvalle uskonnollis-henkiseen suoritukseen. Niiden hieman voimakkaampi mausteinen tuoksu sopii täydellisesti joogaan ja meditaatioon. Niitä käytetään myös kotona puhdistamaan negatiivista energiaa työpaikalla, ympäristössä ja henkilökohtaisessa elämässä.

Tara-meditaatio- suitsukkeissa on kuusi myrkytöntä ainetta ja hyvin luonnollisia tuoksuja, kuten valkoista santelipuuta ja aromaattista muskottipähkinää, muun muassa, ne suojaavat ja puhdistavat fyysisiä elimiä ja sisäisiä elintärkeitä energioita, puhdistavat chakroja ja kanavia, erityisesti tasapainottavat mieltä ja edistävät meditaatiota ja henkistä kehitystä. Tara Meditaatio-tuoksutikut ovat väriltään luonnollisia, eivätkä ne sisällä synteettisiä aineita tai hajusteita. Tämän kaavan valitsi tohtori Pasang Y. Arya ja se valmistettiin Nepalissa hänen johdollaan.

Lisätietoja:
Kaikki tiibetiläiset suitsuketikut valmistetaan käsityönä täysin luonnollisista ainesosista ilman synteettisiä aineita tai lisäaineita. Suitsukkeet on valmistettu yrteistä ja kasveista, joita on käytetty vuosisatojen ajan tiibetiläisessä lääketieteessä, erityisesti uskonnollisissa seremonioissa ja meditaatiossa. Sanotaan, että näitä suitsukkeita polttamalla pahat ja huonot ajatukset karkotetaan mielestä ja että ne suojaavat käyttäjää negatiiviselta energialta. Lisäksi lämmin ympäröivä tuoksu edistää puhtautta ja rauhaa.

Tiibetiläiset suitsukkeet valmistetaan erityisestä taikinasta, jota vaivataan käsin hyvin pitkään ja joka koostuu vedestä ja vähintään 25:stä eri yrtistä, jotka ovat erittäin puhtaita ja koostumukseltaan vaihtelevia. Tämän jälkeen taikinan on annettava kuivua hellävaraisesti, jotta sen tuoksu ja laatu säilyvät.

Yrtit kasvavat luonnostaan Himalajalla, ja ne valitaan ja kerätään erittäin huolellisesti. Tällä alueella kasvavilla kasveilla sanotaan olevan voimakas elinvoima ja parantavat voimat, jotka johtuvat niiden läheisyydestä jumaliin ja tietenkin muinaisesta, luonnollisesta ympäristöstä.

Yksi pakkaus sisältää 42 g suitsuketta, 27 tikkua

Savuketikun pituus on 19 cm.

Alkuperämaa:
Nepal
Paino / määrä:
18 g
Määrä:
18 kpl.
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock