Tiibetiläiset suitsukkeet OM Sandalwood, 30 kpl
Tibeto smilkalų lazdelės OM Sandalwood, 30 lazdelių
  • Tibeto smilkalų lazdelės OM Sandalwood, 30 lazdelių

Tiibetiläiset suitsukkeet OM Sandalwood, 30 kpl

Kaikkien näiden suitsukkeiden ainesosat ovat peräisin buddhalaisen uskonnon mukaan "pyhistä" yrteistä ja kasveista. Sato kerätään luontoa kunnioittaen, ja kasvit kuivataan ja käsitellään perinteisellä tavalla. Näitä suitsutustikkuja käytetään kotipalvonnassa, uhri- ja puhdistusrituaaleissa, joogassa ja meditaatiossa.

769 €

No reward points for this product.

Saatavuus: Šiuo metu išparduota
Tuotekoodi: PI161813
Šiuo metu išparduota


Tiibetiläinen OM- suitsukkeet valmistetaan tantrisen Kavavira-tekstin periaatteiden mukaisesti. Siinä kerrotaan yksityiskohtaisesti erilaisista lääkekasveista ihmisten ja heidän elinympäristönsä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Nämä ovat korkealaatuisia, 100-prosenttisesti luonnollisia, käsintehtyjä tiibetiläisiä suitsukkeita, joita käytetään niiden merkityksen vuoksi ihmisten terveydelle, onnellisuudelle, rauhalle ja hyvinvoinnille. Tiibetin buddhalaisten tantristen kirjoitusten mukaan nämä suitsukkeet edistävät puhdistusprosessia ja stressin lievittämistä, ja ne poistavat kaikki levottomat energiat, joita voi olla läsnä asuin- tai työtiloissa.

Kaikkien näiden suitsukkeiden ainesosat ovat buddhalaisen uskonnon mukaan "pyhiä" yrttejä ja kasveja. Sato kerätään luontoa kunnioittaen ja kasvit kuivataan ja käsitellään perinteisellä tavalla. Näitä suitsukkeita käytetään kotipalvonnassa, uhri- ja puhdistusrituaaleissa, joogassa ja meditaatiossa.

Tiibetiläinen OM-ruohosavuke valmistetaan tantrisen Kavavira-tekstin periaatteiden mukaisesti. Siinä kerrotaan yksityiskohtaisesti lääkekasvien erilaisista käyttötarkoituksista ihmisten ja heidän elinympäristönsä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Nämä ovat korkealaatuisia, 100-prosenttisesti luonnollisia, käsintehtyjä tiibetiläisiä suitsukkeita, joita käytetään niiden merkityksen vuoksi ihmisten terveydelle, onnellisuudelle, rauhalle ja hyvinvoinnille. Tiibetin buddhalaisten tantristen kirjoitusten mukaan nämä suitsukkeet edistävät puhdistusprosessia ja stressin lievittämistä, ja ne poistavat kaikki levottomat energiat, joita voi olla läsnä asuin- tai työtiloissa.

Ainesosat: santelipuu.

Tuotteen tekniset tiedot:

Tuotenumero: 30 kpl: Tuoksutikkuja: 30 kpl.

30 ml. 30 ml. 30 ml. 30 ml. 30 ml. 30 ml. 30 ml. 30 ml. 30 ml. 30 ml. 30 ml. 30 ml. 30 ml. 30 ml. 30 ml. 30 ml. 30 ml.

Koko: pituus ± 20 cm, paksuus ± 3 mm.

Valmistettu tiibetiläisten toimesta Nepalissa.

Alkuperämaa:
Nepal
Paino / määrä:
34 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock