Shungite elastinen rannekoru, 6mm
Shungite elastinen rannekoru, 6mm
  • Shungite elastinen rannekoru, 6mm

Shungite elastinen rannekoru, 6mm

Shungiitti, joka on tunnettu antiikin ajoista lähtien maagisista ominaisuuksistaan, on nyt yhä suositumpi. Tämän mineraalin ainutlaatuisista ominaisuuksista on tullut tieteellisesti todistettuja.

On esitetty hypoteesi, että shungiitti ei ole perinyt maagisia ominaisuuksiaan ilman syytä. Tämän teorian kannattajat vetoavat mineraalin maan ulkopuoliseen alkuperään ja väittävät, että se on tullut ulkoavaruudesta, kun maa törmäsi vanhimpaan planeettaan, Faetoniin. Tämän planeetan väitetään olevan auringonvalossa Marsin ja Jupiterin välissä.

Shungiitin uskotaan auttavan ihmisiä löytämään sisäistä harmoniaa, normalisoimaan unta ja neutraloimaan negatiivista energiaa toimistossa tai kotona.*

Auttaa työskentelemään maan henkien ja elementtien kanssa.*

Antaa sinulle voimaa toteuttaa kaikki suunnitelmat ja ideat.*

Tuo menestystä rakkaudessa.*

Pallonmuotoiset shungiittitalismaanit takaavat rauhan ja harmonian perheessä, kun taas "kuution" muotoiset tuovat onnea liiketoimintaan ja asioihin. "Pyramidin muotoiset" ovat kuitenkin voimakkaimpia, negatiivista energiaa vastaan.*

Shungiitti on ainutlaatuinen materiaali, jonka ominaisuuksia ei ole vielä täysin tutkittu. Tiedetään kuitenkin varmasti, että tämä ihmeellinen kivi on täysin oikeutettu esi-isiemme antamaan nimeen "jumalten lahja".

* - Näille väitteille ei ole tieteellistä perustaa

1737 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 5 yksikkö
Tuotekoodi: PI12539

Shungiitti on yli 2 miljardia vuotta vanha musta kivi, joka muistuttaa hiiltä. Se on ainutlaatuinen luonnollinen muodostuma, joka on amorfisen hiilen ja grafiitin välimuoto. Shungiitti on yleensä kivi, joka koostuu pääasiassa hienojakoisesta pallomaisesta hiilestä (98 %) kiteisessä faasissa ja erityisestä hiilestä, fullereenistä. Shungiitilla on adsorptiokyky (kyky imeä aineita ympäristöstä), bakterisidinen vaikutus, hyvät adsorptio-ominaisuudet (kyky olla vuorovaikutuksessa minkä tahansa materiaalin kanssa) ja radiotaajuussuojausominaisuudet. Sitä käytetään suojaamaan tietokoneiden läheisyydessä olevalta sähköiseltä säteilyltä.

Shungiittia on käytetty lääketieteessä 1700-luvun alusta lähtien. Pietari Suuri perusti Venäjän ensimmäisen kylpyläkeskuksen Karjalaan hyödyntääkseen shungiittiveden puhdistavia ominaisuuksia, jotka hän oli itse kokenut. Hän kannusti myös käyttämään sitä puhdistetun veden toimittamiseen Venäjän armeijalle.

Kivien koko: 0,6 cm

Rannekorun halkaisija: noin 8 cm

Valmistusmaa:
Kiina
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock