Garam Masala mausteseos, luomu, Seyfried, 50g
Tuotemerkki: Seyfried
Orgaaninen Orgaaninen
Universalus prieskonių mišinys Garam Masala, ekologiškas, Seyfried, 50g
  • Universalus prieskonių mišinys Garam Masala, ekologiškas, Seyfried, 50g

Garam Masala mausteseos, luomu, Seyfried, 50g

Tuotemerkki: Seyfried
Orgaaninen Orgaaninen

"Garam Masala on klassinen Masala - maustesekoituksia arvostetaan erityisesti. Curryn tapaan Garam Masala sopii hyvin vihannesten, dalin ja muiden eksoottisten ruokien kanssa ja antaa niille erityisen eksoottisen maun.

917 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 1 yksikkö
Tuotekoodi: 12048/1

Euro vihreä lehti

"Garam Masala on 11:n Pohjois-Intian keittiölle tyypillisen mausteen sekoitus. Lisää makua kasvis-, palkokasvi- ja liharuokiin. Harvinainen sekoitus ilman sipulia ja valkosipulia.

Garam masala sopii lähes kaikkiin ruokiin ja antaa niille erityisen tuoksuvan aromin, joka tekee intialaisesta keittiöstä kuuluisaa kaikkialla maailmassa. Voit vain ripotella vähän päälle, kun ruoka on melkein valmis.

Säilöntäaineeton. Ei sisällä arominvahventeita. Ei keinotekoisia väriaineita.

Jauhe lisätään ruokaan ruoanvalmistuksen lopussa.

Ainesosat: Kuminaa*, korianteria*, mustapippuria*, kardemummaa*, fenkolia*, inkivääriä*, kanelia*, tähtianista*, muskottipippuria*, muskottipähkinää*, neilikkaa*, laakeria*.

*sertifioiduilta luomutiloilta.

Allergeenit. Pakattu ympäristössä, joka sisältää maapähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenipitoisia tuotteita, vehnää, maitojauhetta, soijaa ja sinappia.

Alkuperämaa: muu kuin EU

Säilytysolosuhteet: Säilytä kuivassa, viileässä paikassa

Nettosisältö: 50 g

Parasta ennen: katso pakkaus

Valmistaja: Seyfried, Saksa

--------------------------

Riisi vihannesten kanssa (resepti). 1 kupillinen riisiä pestään, valutetaan siivilässä. Kuumenna kattilassa hieman öljyä tai sulatettua voita, lisää 1 tl garam masalaa. Lisää muutaman sekunnin kuluttua viipaloidut paprikat, paista puoli minuuttia. Lisää 2 kuppia hienonnettuja vihanneksia (porkkanoita, kukkakaalia, palkokasveja jne.) ja paista sekoittaen 4-5 minuuttia. Lisää riisi ja sekoita uudelleen. lisää 2 kuppia vettä, 1 tl suolaa, sekoita uudelleen, kiehauta. Kun olet laskenut lämpöä, keitä vielä 12-20 minuuttia (riisityypistä riippuen), kunnes riisi on imenyt kaiken veden ja on pehmeää ja kuohkeaa. Pöyhi riisi 5 minuutin kuluttua haarukalla. Koristele vihreillä herneillä tai sitruunaviipaleilla.

Alkuperämaa:
ei EU
Valmistusmaa:
Saksa
Paino / määrä:
50 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock