Kasvojen kuorinta Neem & Tea Tree, Ayumi, 125 ml
Tuotemerkki: Ayumi naturals
Kasvojen kuorinta Neem & Tea Tree, Ayumi, 125 ml
  • Kasvojen kuorinta Neem & Tea Tree, Ayumi, 125 ml
  • Kasvojen kuorinta Neem & Tea Tree, Ayumi, 125 ml

Kasvojen kuorinta Neem & Tea Tree, Ayumi, 125 ml

Tuotemerkki: Ayumi naturals

Puhdista ihosi syvästi tällä runsaalla, yrttisellä, kuivattamattomalla kuorinnalla, jossa on sheavoita, moringa- ja avokadoöljyä. Hamamelis kiinteyttää ja kiinteyttää ihoa hellävaraisesti, kun taas bambun varren luonnollinen piidioksidi ja vulkaaninen perliitti poistavat hellävaraisesti kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet, jolloin iho näyttää raikkaalta, säteilevältä ja elinvoimaiselta.

Antibakteerisista ja tasapainottavista ominaisuuksistaan tunnetut Nimbamed Rosemary-, Eucalyptus- ja Organic Tea Tree -öljyt auttavat suojaamaan ihoa mahdollisilta ulkoisilta vaurioilta. Piparminttuöljyn, appelsiiniöljyn ja sitruunaöljyn sekoitus piristää, virkistää ja antaa raikkautta iholle ja aisteille.

1020 €

No reward points for this product.

Saatavuus: Šiuo metu išparduota
Tuotekoodi: 5025042030421
Šiuo metu išparduota


Puhdista ihosi liasta, jotta vältät halkeamat ja virheet.

Antibakteerisista ja tasapainottavista ominaisuuksistaan tunnetut Nimbamed rosmariini-, eukalyptus- ja luomuteepuuöljyt auttavat suojaamaan ihoa mahdollisilta ulkoisilta vaurioilta. Piparminttuöljyn, appelsiiniöljyn ja sitruunaöljyn sekoitus piristää, virkistää ja antaa raikkautta iholle ja aisteille.

Aktiiviset ainesosat: nokkosuute, sitruunauute, hamamelisuute, appelsiininkuoriuute.

Eteeriset öljyt: luomuteepuuöljy, moringaöljy, piparminttuöljy, rosmariiniöljy, eukalyptusöljy, laventeliöljy.

Allergiset reaktiot:

  • Parabeeniton
  • Ei eläinperäisiä ainesosia
  • Ei keinotekoisia hajusteita ja väriaineita
  • Ei mineraaliöljyjä
  • Ei sisällä SLS:ää
  • Ei testattu eläimillä

* Allergeeneja voi esiintyä luonnostaan johtuen yksilöllisestä intoleranssista tietyille eteerisille öljyille

Kasvokuorinnan käyttö: Levitä Neem&Tea Tree Facial Scrub -kasvokuorinta kostealle, puhdistetulle iholle ja hiero pyörivin liikkein. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi huuhtele lämpimällä vedellä ja käytä kahdesti viikossa. Vältä kosketusta silmiin ja suuhun.

Ainesosat (INCI): Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Glycerin *, Isopropyl Palmitate, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Bambusa Arundinacea Stem Powder, Glyceryl Stearate SE, Glyceryl Stearate, Perlite, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Mentha Arvensis (Peppermint) Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Ethylhexylglycerin, Sodium Stearoyl Glutamate, Zinc PCA, Sodium Hydroxide,Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Kaolin (Clay), Moringa Oleifera (Moringa) Seed Oil, Melaleuca Alternifolia (Organic TeaTree) Leaf Oil ***, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water,Azadirachta Indica (Neem) Seed Oil, Alcohol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Extract, Citrus Limon Fruit (Lemon) Extract, Urtica Dioica Leaf (Nettle) Extract, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Linalool **, Limonene **.

*Kasviperäinen, **luonnollisesti uutettu eteerisistä öljyistä.

Ihotyyppi:
Rasvaiselle, akneen taipuvaiselle iholle
Alkuperämaa:
Yhdistynyt kuningaskunta
Määrä:
125 ml
Similar products
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock