Anti-Akne Clarina kasvojen pesugeeli, Himalaya, 60ml
Tuotemerkki: Himalaya Herbals
Anti-Akne Clarina kasvojen pesugeeli, Himalaya, 60ml
  • Anti-Akne Clarina kasvojen pesugeeli, Himalaya, 60ml

Anti-Akne Clarina kasvojen pesugeeli, Himalaya, 60ml

Tuotemerkki: Himalaya Herbals

Tehokas syväpuhdistusaine ongelmaiholle, joka perustuu lääkekasvien luonnollisiin uutteisiin, joita on perinteisesti käytetty ihon terveyden ja kauneuden ylläpitämiseen.

Se puhdistaa kasvot vähentäen epäpuhtauksia ja vähentää aknea aiheuttavaa talintuotantoa. Sileälle ja raikkaalle iholle ilman ongelmia. Sopii rasvaiselle iholle.

Clarina aknen ja mustapäiden puhdistusgeeli:

* Poistaa epäpuhtaudet ja vähentää ärsytystä

* Virkistää ja silottaa ihoa

* Dermatologisesti testattu

815 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 5 yksikkö
Tuotekoodi: HLV-6080

12 kuukautta avaamisen jälkeen

Nimbamedium-, kurkuma- ja aloe vera -uutteet puhdistaa huokoset, mustapäitä ja näppylöitä, vähentää talintuotantoa, vähentää ihon herkkyyttä, säilyttää ihon sileyden ja raikkauden. Puhdistusgeelillä on voimakas tulehdusta ehkäisevä ja uudistava vaikutus. Se auttaa myös pehmentämään ja kuorimaan kuolleita ihokerroksia, jolloin iho voi aktiivisesti uudistua. Sen antioksidanttiset ja antibakteeriset ominaisuudet auttavat suojaamaan ihoa tehokkaasti aknea, mustapäitä ja muita ihon pinnan vaurioita aiheuttavien bakteerien kasvua vastaan.

Geeli vähentää ylimääräistä talia ja auttaa tappamaan propionibakteereja, jotka ovat aknen pääasiallisia aiheuttajia, sekä nopeuttaa haavojen paranemista, ihotulehduksia ja vaalentaa vähitellen epäasianmukaisen aknehoidon aiheuttamia tummia läiskiä ja arpia (post-akne).

Clarina Anti Acne Face Wash Gel on koostettu erityisesti valituista yrteistä, joiden on tutkimuksissa osoitettu olevan tehokkaita aknealttiille, ongelmaiholle ja sen pehmeydelle. Keratolyyttisiä ominaisuuksia sisältävä geeli kuorii tukkeutuneita ihohuokosia, poistaa mustapäitä ja läiskiä. Tämä ehkäisee ylimääräisen talin ja aknen syntymistä ja muodostumista. Tämä pitää huokoset puhtaina ja avoimina. Nimbamedis toimii aknea aiheuttavia mikrobeja vastaan ja yhdessä kurkuman kanssa vähentää ärsytystä. Aloe Vera, joka tunnetaan rauhoittavista ominaisuuksistaan, auttaa pitämään ihon sileänä ja raikkaana. Ei kuivata ja poistaa ärsytystä.

Aktiiviset ainesosat:

Neem (Azadirachta indica). Tämän idässä kunnioitetun kasvin kuorella ja lehdillä on vahvoja antiseptisiä, antimikrobisia ja sienilääkkeitä sisältäviä ominaisuuksia. Tämä selittää sen huomattavan terapeuttisen vaikutuksen ihosairauksiin, sillä ei ole mikään salaisuus, että lähes kaikki ihosairaudet johtuvat bakteerien ja sienten elintärkeästä toiminnasta ihon pinnalla. Neemillä on kyky kirjaimellisesti vetää kaikki haitalliset aineet pois ihosta, desinfioida se ja poistaa epätäydellisyydet. Se auttaa poistamaan aknen bakteeriperäiset syyt ja on erityisen hyödyllinen ekseeman ja ihotulehdusten hoidossa.

Aloe barbadensis. Kosteuttaa ihoa intensiivisesti, stimuloi aineenvaihduntaa ja uudistaa solukuituja. Ehkäisee tulehdusten syntymistä. Auttaa ylläpitämään tervettä epidermistä. Sisältää allantoiinia, joka auttaa hyödyllisiä aineita tunkeutumaan syvälle ihon rakenteeseen ja saavuttamaan syvän eikä pinnallisen kosteutuksen. Antaa iholle terveen hehkun ja kimmoisuuden. On luonnollinen UV-suodatin, joka suojaa auringonvalon haittavaikutuksilta. Se puhdistaa ja uudistaa ihoa ja auttaa ihosairauksissa. Sillä on sienilääkkeitä, antibakteerisia ja antiseptisiä ominaisuuksia. Se sopii ihohaavojen, allergioiden ja hyönteisten puremien hoitoon.

Kultainen kurkuma (Curcuma longa). Toimii luonnollisena antibioottina, rauhoittaa tulehdusprosesseja, lievittää näkyvästi aknen vaikutuksia, tasoittaa ihon väriä ja ehkäisee uusia tulehduksia. Poistaa allergisia reaktioita, rauhoittaa ärtynyttä ihoa, vähentää kutinaa ja punoitusta. Sillä on antiseptisiä, tulehdusta ehkäiseviä ja bakteereja tuhoavia vaikutuksia ihoon, mikä auttaa aknen lisäksi myös vakavampien ihopatologioiden, kuten haavaumien, ihotulehduksen, psoriaasin ja ekseeman, hoidossa. Luonnollisena antioksidanttina se kiihdyttää ihon korjautumista ja pintavaurioiden uusiutumista.

Paju (Salix tetrasperma). Se mainitaan varhaisimmissa kirjallisissa tallenteissa kasvina, jolla on tärkeitä parantavia ominaisuuksia. Puun kaikkien osien biokemiallinen koostumus sisältää salisyylihappoa, tanniineja ja flavonoideja, jotka tekevät siitä tehokkaan aknea vastaan. Kaikilla pajupuun osista valmistetuilla valmisteilla on bakteereja tappavia, supistavia, tulehdusta ja kuumetta ehkäiseviä ominaisuuksia. Pajunkuori tehoaa myös vaikeisiin ihotiloihin. Se vähentää rasvoittumista kuivattamatta ihoa; se puhdistaa ihon hyvin ainutlaatuisen biokemiallisen koostumuksensa ansiosta, jonka aktiiviset ainesosat tunkeutuvat syvälle ihohuokosiin. Poistaa erittäin hellävaraisesti mutta tehokkaasti kuolleet ihosolut. Sillä on voimakas ihoa uudistava vaikutus.

Käyttöohje : Levitä pieni määrä puhdistusainetta kostealle iholle kasvoille ja kaulalle. Hiero hellävaraisin pyörivin liikkein 2 minuutin ajan ja käsittele ihoalueet perusteellisesti. Huuhtele jäljellä olevat puhdistusainejäämät pois haalealla vedellä. Suositellaan käytettäväksi kahdesti päivässä.

Ingredients (INCI): Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Glutamate & Disodium Cocoyl Glutamate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polysorbate 20, Glycerin, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Glycolic Acid, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Salix Alba Leaf Extract, Methylchloroisothiazolinone & Methylisothiazolinone, Curcuma Longa Rhizome Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Disodium EDTA, BHT, Salix Tetrasperma (Indian Willow) Bark Extract, Linalool, Limonene, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Coumarin.

Ihotyyppi:
Rasvaiselle, akneen taipuvaiselle iholle
Alkuperämaa:
Yhdistyneet arabiemiirikunnat
Valmistusmaa:
Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
Määrä:
60 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Vegaani Vegaani
Nolla jätettä Nolla jätettä
1327 €
Out of stock
Out of stock