Mustat seesaminsiemenet, TRS, 100g
Tuotemerkki: TRS
Vegaani Vegaani
Vihreiden syöjille Vihreiden syöjille
  • Uutuus
Mustat seesaminsiemenet, TRS, 100g
  • Mustat seesaminsiemenet, TRS, 100g

Mustat seesaminsiemenet, TRS, 100g

Tuotemerkki: TRS
Vegaani Vegaani
Vihreiden syöjille Vihreiden syöjille

TRS mustat seesaminsiemenet ovat runsas B- ja E-vitamiinin, raudan ja kalsiumin lähde. Joidenkin tutkimusten mukaan seesaminsiementen säännöllinen käyttö voi vähentää kohonneita kolesteroli- ja triglyseridipitoisuuksia, jotka ovat sydänsairauksien riskitekijöitä ( 5 , 6 ). Seesaminsiemenet sisältävät 15 prosenttia tyydyttyneitä rasvoja, 41 prosenttia monityydyttymättömiä rasvoja ja 39 prosenttia kertatyydyttymättömiä rasvoja.

256 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 20 yksikkö
Tuotekoodi: A-1006

Tutustu TRS mustien seesaminsiementen runsaaseen makuun ja terveysvaikutuksiin. Nämä mustat seesaminsiemenet sopivat erinomaisesti antamaan ruokiin omaleimaisen ja voimakkaan maun.

Mustilla seesaminsiemenillä on ominainen maku, ja ne ovat yleinen ainesosa aasialaisessa keittiössä. Niissä on syvempi maku ja pähkinäisiä sävyjä verrattuna valkoisiin siemeniin. Näitä siemeniä voidaan käyttää monenlaisissa ruokalajeissa ja resepteissä, kuten leivonnaisissa, leivissä, salaateissa ja sekoituksissa.

TRS mustat seesaminsiemenet eivät ole vain kulinaarinen nautinto, vaan niillä on myös terveysvaikutuksia. Niissä on runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, antioksidantteja ja kivennäisaineita, kuten rautaa ja kalsiumia. Nämä ravintoaineet voivat edistää terveellistä ruoansulatusta, vahvistaa luuston terveyttä ja torjua vapaita radikaaleja kehossa.

TRS mustilla seesaminsiemenillä on helppo lisätä suosikkiruokien makua ja ravintoarvoa. Ripottele niitä jogurtteihin, smoothieihin tai aamiaismuroihin rapean ja herkullisen maun saamiseksi. Voit myös paahtaa niitä niiden maun ja aromin tehostamiseksi.

Tilaa TRS mustat seesaminsiemenet jo tänään ja anna niiden omaleimaisen maun ja terveellisten ominaisuuksien viedä ruoanlaittosi uudelle tasolle. Koe näiden mustien seesaminsiementen ainutlaatuinen maku ja monipuolisuus ja luo herkullisia ruokia, jotka ilahduttavat sekä makunystyröitäsi että terveyttäsi.

Käyttösuositus: Jotta seesaminsiementen hyödylliset ominaisuudet imeytyisivät, ne on suositeltavaa jauhaa juuri ennen käyttöä. Voit käyttää niitä kotitekoisen tahinin valmistamiseen tai salaattien, jälkiruokien ja muiden ruokien maun rikastamiseen.

Ravintosisältö (100 g): energia 2537 kJ / 636 kcal; rasvaa 49 g, josta tyydyttyneitä 7 g; hiilihydraattia 24,7 g, josta sokeria 0 g, kuitua 10,6 g, proteiinia 17,7 g, suolaa 0,03 g.

Ainesosat: mustat seesaminsiemenet.

Säilytysolosuhteet: Säilytetään viileässä, kuivassa ja pimeässä paikassa.

Alkuperämaa: Intia

Nettosisältö: 100 g

Parasta ennen: Katso pakkaus

Valmistaja: TRS Wholesale Co.Ltd, Southall, Middlesex, Yhdistynyt kuningaskunta

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Yhdistynyt kuningaskunta
Paino / määrä:
100 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
  • Uutuus
Out of stock
Out of stock