Käsintehty saippua palmunlehti Rose, Holy Lama, 100g
Tuotemerkki: Holy Lama
Käsintehty saippua palmunlehti Rose, Holy Lama, 100g
  • Käsintehty saippua palmunlehti Rose, Holy Lama, 100g
  • Käsintehty saippua palmunlehti Rose, Holy Lama, 100g

Käsintehty saippua palmunlehti Rose, Holy Lama, 100g

Tuotemerkki: Holy Lama

Holy Lama Naturals Rose Soap with Geranium and Cinnamon on lämmin, rauhoittava luonnollinen saippua, joka kuorruttaa vartalosi hellävaraisesti.

"Holy Lama Naturalsin ylelliset, luonnolliset, käsintehdyt ayurvediset saippuat ovat suosittuja niiden pitkäkestoisen tuoksun vuoksi. Kauniisti pakattu luonnolliseen käsintehtyyn koteloon, joka on valmistettu arecapalmun lehdestä.

507 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 5 yksikkö
Tuotekoodi: PI44445

12 kuukautta avaamisen jälkeen

"Holy Lama Naturalsin ylelliset, luonnolliset, käsintehdyt ayurvediset saippuat ovat suosittuja niiden pitkäkestoisen tuoksun vuoksi. Kauniisti pakattu luonnolliseen käsintehtyyn, arecapalmun lehdestä valmistettuun tupeen.

Holy Lama Naturalsin ruususaippua geraniumilla ja kanelilla on lämmin, rauhoittava luonnonsaippua, joka kuorruttaa vartalon hellävaraisesti.

Huomaa: Palmunlehti on luonnontuote ja siinä voi olla epätasaisia pintoja. Palmunlehti kuivataan ja puristetaan tiettyyn saippuan muotoon, mikä luo ainutlaatuisen pakkauksen. Jokainen palmunlehti on ainutlaatuinen ja heijastaa Etelä-Intian Keralan maakunnan trooppisen sään ominaisvaikutusta.

Valmistettu Keralassa, Intiassa.

Ainesosat (INCI): Aqua, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocoamido Propyl Betaine, Aloe Barbedensis Leaf Extract, Methyl Glucose Dioleate, Glycerine, Dimethicone, Tocopherol, Pelargonium Graveolens oil, Cananga Odorata Flower oil, Pogostemon Cablin oil, Cedrus Deodara Wood oil, Vetiveria Zizanoides Root oil, Phenoxyethanol, Polyquartium 10, Geraniol, Citronellol, Linalool, Eugenol.

------------------------------------

Luonnollinen - Kestävä - Reilu kauppa

"Holy Lama" -tuotteet on valmistettu pääasiassa luonnollisista ainesosista välttäen voimakkaiden kemikaalien tai synteettisten aineiden käyttöä. Pakkauksissa käytetään kestäviä materiaaleja aina kun mahdollista. Tuotannossa syntyy alle 1 % jätettä, ja kaikki jäte käytetään polttoaineena tai karjankasvatukseen, joten yrityksen hiilijalanjälki on poikkeuksellisen pieni!

Tuotannossa käytettävät raaka-aineet hankitaan pääasiassa paikallisilta maanviljelijöiltä Keralassa ja muualla Intiassa, ja tämä perustuu seitsemän vuosikymmenen aikana luotuihin vahvoihin suhteisiin maanviljelijöiden kanssa. Yritys toimii luottovapaasti, eli kaikille viljelijöille ja tuotantopanosten toimittajille maksetaan etukäteen. Tehdas maksaa työntekijöille reilua palkkaa ja viljelijöille reilua hintaa.

Naisyritys

"Holy Lama Naturals on tunnustettu hallituksen hyväksymäksi naisyritykseksi Keralassa, ja yli 80 prosenttia tehtaan työntekijöistä on naisia. Useimmat heistä ovat epäsuotuisassa asemassa (leskiä tai kumppanin hylkäämiä).

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Paino / määrä:
100 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Aito ayurveda Aito ayurveda