Hematiittihelmet Mala AA laatu, 108 helmeä + pussi
Hematiittihelmet Mala AA laatu, 108 helmeä + pussi
  • Hematiittihelmet Mala AA laatu, 108 helmeä + pussi
  • Hematiittihelmet Mala AA laatu, 108 helmeä + pussi

Hematiittihelmet Mala AA laatu, 108 helmeä + pussi

Helmikorua käytetään pääasiassa toistuvien mantrojen laskemiseen. Se palvelee siis itse asiassa samaa tarkoitusta kuin rukousnauha. (Puoli)jalokivistä, helmistä, bodhi-siemenistä tai puusta tehdyt kaulakorut voivat palvella monenlaisia tarkoituksia, kuten minkä tahansa määrän mantrojen tai muiden rukousmuotojen laskemista, kumarruksia, kävelyjä ja niin edelleen.

2864 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 1 yksikkö
Tuotekoodi: PI2311

Helmikorua käytetään pääasiassa toistuvien mantrojen laskemiseen. Se palvelee siis itse asiassa samaa tarkoitusta kuin rukousnauha. (Puoli)jalokivistä, helmistä, bodhi-siemenistä tai puusta tehdyt kaulakorut voivat palvella monenlaisia tarkoituksia, kuten minkä tahansa määrän mantrojen tai muiden rukousmuotojen laskemista, kumarruksia, kävelyjä ja niin edelleen. Kaulakoru on sama jokaiselle malalle, ja sen tulisi koostua yhdeksästä langasta, jotka edustavat Buddha Vajradharaa ja kahdeksaa bodhisattvaa. Lopussa oleva suurempi helmi edustaa tyhjyyttä havaitsevaa viisautta, ja suuren helmen päällä oleva sylinterimäinen helmi edustaa itse tyhjyyttä. Yhdessä ne symboloivat voittoa kaikista vastoinkäymisistä.

108 helmellä varustettua malaa (kaulakorua) käytetään, kun luetaan tai lauletaan mantroja. 108 on ihanteellinen luku kaikkiin tarkoituksiin. On tärkeää pitää mieli puhtaana mantraa lukiessa tai chantatessa. "Mantra on salaisten voimien käytännöllistä käyttöä, joka voi auttaa meitä edistymään. "Mantra tarkoittaa aakkosten kirjainsarjaa. Vaikutus tulee tuntumaan, kun lausumme mantraa yhä uudelleen ja uudelleen; tämä johtaa yhä syvempään ja syvempään uppoutumiseen, kun lausuminen jatkuu. Lausumisen tuottama ääni on olennainen. Tämä ääni luo ainutlaatuisen henkisen jäljen resitoivaan henkilöön. Sanotaan, että mantra on kuin ihminen; sen on käytävä läpi useita vaiheita, ennen kuin voidaan saavuttaa lopullinen vaikutus: "Henkisten vaikutelmien puhdistus". On olemassa erilaisia mantroja, joilla on luontainen potentiaalinen voima; tämä voi siirtyä henkilökohtaisesti vain mestarin vihkimyksen kautta. Nämä ovat niin sanottuja "Siddha-mantroja". Joissakin maloissa (helmikaulakoruissa) on kaksi laskuria, joissa on Vajran ja Bellon kuvat. Buddhalaisuudessa näiden kuvien symbolinen merkitys on "menetelmä ja viisaus, maskuliiniset ja feminiiniset periaatteet". Eläimen luu symboloi kaikkien olentojen katoavaa tilaa. Näitä laskulaitteita käytetään retriiteissä 100 000 mantran lausumiseen.

Helmet: 0,7 cm

Helmet: 38,5 cm

Paino: 150 g

Alkuperämaa:
Intia
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock