Joustava Palo Santo rannekoru, jossa 4 Huayruro-helmeä
Elastinga Palo Santo apyrankė su 4 Huayruro karoliukais
  • Elastinga Palo Santo apyrankė su 4 Huayruro karoliukais

Joustava Palo Santo rannekoru, jossa 4 Huayruro-helmeä

Elastinen Palo Santo -rannekoru, jossa on huayruro-siemeniä, valmistettu kestävästi kerätystä Palo Santosta. Nämä luonnollisesti värikkäät siemenet ovat olleet onnellisuuden ja vaurauden merkkinä inkojen aikakaudesta lähtien.

Käsintehty huolella käsityöläisten ja luonnon hyvinvoinnista.

1020 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 3 yksikkö
Tuotekoodi: PI19906

Huayruro sisältää Perussa yleisesti esiintyvän palkokasvin Ormosia coccinea siemeniä. "Huayruro" tarkoittaa jotakuinkin "onnen marjoja". Onnenmarja kasvaa papumaisessa kuoressa. Sadekauden aikana siemenet hyppivät ja putoavat maahan sateen ja auringon vaihtelun vuoksi. Näitä siemeniä on kerätty sukupolvien ajan korujen valmistukseen. Marjojen houkuttelevuus ei johdu ainoastaan niiden kauniista punaisesta väristä, vaan siemenillä sanotaan olevan myös voimia. Niiden sanotaan tuovan onnea ja vaurautta sekä karkottavan negatiivista energiaa ja pahoja henkiä.

Varoitus: ei sovi lapsille, äläkä laita marjoja suuhusi, sillä siemenet ovat myrkyllisiä syötynä!

Palo Santon ominaisuudet

Andien alkuperäiskansat ovat käyttäneet Palo Santoa vuosisatojen ajan torjumaan negatiivista energiaa. Tämän pyhän puun polttaminen puhdistaa negatiivista energiaa, palauttaa rauhan ja harmonian ja vahvistaa yhteyttä Äiti Maahan. Perinteen mukaan Palo Santolla on luonnollinen kipua lievittävä, stressiä vähentävä ja rentouttava vaikutus. Palo Santolla on miellyttävän raikas ja piristävä tuoksu. Palo Santon tuoksu voi auttaa kirkastamaan auraa ja/tai edistää positiivisia tunteita ja iloa.

SERFOR-sertifioidut Palo Santo -tuotteet

Tämä Palo Santo on peräisin Perun maatalous- ja kasteluministeriön (SERFOR) hoitamista, hyväksymistä ja sertifioimista metsistä. Käytetään vain luonnollisesti kaatuneita Palo Santon puita ja oksia, jotka ovat olleet maassa vähintään 3-4 vuotta. Tämä korjuumenetelmä on ympäristöystävällinen, ja siinä käytetään vain runsaasti aromia sisältävää puuta.

Soikeat helmet: ±10x15 mm

Kartiohelmet: ±8-10 mm

Materiaali: Palo Santon puu

Rannekorun halkaisija: noin 9 cm

Paino: 6 g

Similar products
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Out of stock