Ayurvedinen yrttisaippua Chandrika, 75 g
Ayurvedinen yrttisaippua Chandrika, 75 g
  • Ayurvedinen yrttisaippua Chandrika, 75 g
  • Ayurvedinen yrttisaippua Chandrika, 75 g

Ayurvedinen yrttisaippua Chandrika, 75 g

Chandrika Bath & Body Ayurveda-saippua, jossa on kasviöljyjen edut, on erinomainen luonnollinen hoito kaikille ihotyypeille ja auttaa tarjoamaan kokonaisvaltaista ihonhoitoa.

Se sisältää yli kaksinkertaisen määrän kookosöljyä ja ayurvedisia yrttejä, jotka hoitavat hellävaraisesti iho-ongelmia ja antavat puhtaan, sileän ja kauniin ihon.

Käsintehty saippua on rikastettu kookosöljyllä ja muilla ayurvedisilla yrteillä, kuten palmarosaöljyllä, sitruunankuoriöljyllä, santelipuuöljyllä, villiinkivääriöljyllä, appelsiiniöljyllä ja patsuliöljyllä.

Ihotyyppi: Kaikki ihotyypit

256 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 8 yksikkö
Tuotekoodi: 8901399009020

Säännöllisellä käytöllä Chandrika ehkäisee yleisiä iho-ongelmia, kuten aknea, tummia pilkkuja, ihottumaa, pigmentaatiota jne. Tulos - luonnollinen, virheetön iho!

Antaa säteilevän hehkun ja ylläpitää ihon terveyttä. Pitää ihon luonnollisen pehmeänä, joustavana ja kevyesti tuoksuvana.

Santelipuu, luonnon suosikkituoksu: makean tuoksuisia santelipuuuutteita käytetään perinteisesti niiden aromaattisten ominaisuuksien vuoksi. Santelipuu auttaa viilentämään kehoa, kiinteyttämään ihoa ja elvyttämään kuivunutta ihoa rauhoittavien ja kosteuttavien ominaisuuksiensa ansiosta. Sen antibakteeriset ja tulehdusta ehkäisevät ominaisuudet auttavat pitämään ihon puhtaana ja suojaavat arpia ja jälkiä vastaan. Santelipuu auttaa myös kiinteyttämään ihoa, jolloin se näyttää nuorekkaammalta ja säteilevämmältä.

Kookosöljy - ihonhoidon sveitsiläinen veitsi: Vaikka kookosöljyä on käytetty ayurveda-opissa vuosisatojen ajan, sen ihonhoito-ominaisuudet on vasta äskettäin löydetty uudelleen. Se täydentää ihoa luonnollisilla öljyillä, rauhoittaa ihoa ja vähentää tulehduksia ja ärsytystä. Kookosöljy sisältää myös runsaasti antioksidantteja ja E-vitamiinia, jotka suojaavat ihoa vapaita radikaaleja vastaan, mikä tarkoittaa, että se auttaa hidastamaan ikääntymisprosessia ja tekee ihosta pehmeän, kimmoisan ja säteilevän.

Patchouliöljy on ihosi paras ystävä: sillä on maanläheinen tuoksu sekä sieni-, antiseptisiä ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Se on luonnollisesti tehokas tapa stimuloida uusien ihosolujen kasvua, mikä auttaa nopeuttamaan arpien paranemista ja vähentämään ihon epätasaista sävyä. Sen tiedetään myös auttavan hallitsemaan aknea ja kehon hajua.

Käyttö: Anna saippuan vaahdottaa vartaloa runsaasti 3-5 minuutin ajan ja huuhtele sitten pois.

Kookosöljy, natriumhydroksidi, vesi, talkki, villiinkivääri- ja sitruunauutteet, Chandrika-parfyymi

Alkuperämaa: Intia

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Paino / määrä:
75 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock