Käsintehty vetiverisaippua palmunlehdissä Rainforest, Holy Lama, 100g
Tuotemerkki: Holy Lama
Käsintehty vetiverisaippua palmunlehdissä Rainforest, Holy Lama, 100g
  • Käsintehty vetiverisaippua palmunlehdissä Rainforest, Holy Lama, 100g

Käsintehty vetiverisaippua palmunlehdissä Rainforest, Holy Lama, 100g

Tuotemerkki: Holy Lama

"Holy Lama Naturals Rainforest Soap on vetiverisaippua, jolla on luonnollinen viilentävä vaikutus. Ainesosia kuten Vetiver, Hydnocarpus wightiana käytetään laajasti ayurvedisessa lääketieteessä.

"Holy Lama Naturalsin ylelliset luonnolliset käsintehdyt ayurvediset saippuat ovat suosittuja niiden pitkäkestoisen tuoksun vuoksi. Kauniisti pakattu luonnolliseen käsintehtyyn, arecapalmun lehdestä valmistettuun tupeen.

507 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 5 yksikkö
Tuotekoodi: PI44440

"Holy Lama Naturalsin ylelliset, luonnolliset, käsintehdyt ayurvediset saippuat ovat suosittuja niiden pitkäkestoisen tuoksun vuoksi. Kauniisti pakattu luonnolliseen käsintehtyyn, arecapalmun lehdestä valmistettuun tupeen.

"Holy Lama Naturalsin Rainforest-saippua on vetiverisaippua, jolla on luonnollinen viilentävä vaikutus. Ainesosia, kuten Vetiver, Hydnocarpus wightiana, käytetään laajasti ayurvedisessa lääketieteessä.

Varoitus: palmunlehti on luonnontuote ja sen pinnassa voi olla epätasaisuuksia. Palmunlehti kuivataan ja puristetaan erityiseen saippuamuotoon, mikä luo ainutlaatuisen pakkauksen. Jokainen palmunlehti on ainutlaatuinen ja heijastaa Etelä-Intian Keralan maakunnan trooppisen sään ominaisvaikutusta.

Valmistettu Keralassa, Intiassa.

Ainesosat (INCI): aqua, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocoamido Propyl Betaine, Aloe Barbedensis Leaf Extract, Methyl Glucose Dioleate, Glycerine, Dimethicone, Tocopherol, Pelargonium Graveolens oil, Cananga Odorata Flower oil, Pogostemon Cablin oil, Cedrus Deodara Wood oil, Vetiveria Zizanoides Root oil, Phenoxyethanol, Polyquartium 10, Geraniol, Citronellol, Linalool, Eugenol.

------------------------------------

Luonnollinen - Kestävä - Reilu kauppa

"Holy Lama" -tuotteet on valmistettu pääasiassa luonnollisista ainesosista välttäen voimakkaiden kemikaalien tai synteettisten aineiden käyttöä. Pakkauksissa käytetään kestäviä materiaaleja aina kun mahdollista. Tuotannossa syntyy alle 1 % jätettä, ja kaikki jäte käytetään polttoaineena tai karjankasvatukseen, joten yrityksen hiilijalanjälki on poikkeuksellisen pieni!

Tuotannossa käytettävät raaka-aineet hankitaan pääasiassa paikallisilta maanviljelijöiltä Keralassa ja muualla Intiassa, ja tämä perustuu seitsemän vuosikymmenen aikana luotuihin vahvoihin suhteisiin maanviljelijöiden kanssa. Yritys toimii luottovapaasti, eli kaikille viljelijöille ja tuotantopanosten toimittajille maksetaan etukäteen. Tehdas maksaa työntekijöille reilua palkkaa ja viljelijöille reilua hintaa.

Naisyritys

"Holy Lama Naturals on tunnustettu hallituksen hyväksymäksi naisyritykseksi Keralassa, ja yli 80 prosenttia tehtaan työntekijöistä on naisia. Useimmat heistä ovat epäsuotuisassa asemassa (leskiä tai kumppanin hylkäämiä).

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Paino / määrä:
100 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock