Ravintolisä Tulsi, Sattva Ayurveda, 60 kapselia
Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
Ravintolisä Tulsi, Sattva Ayurveda, 60 kapselia
  • Ravintolisä Tulsi, Sattva Ayurveda, 60 kapselia

Ravintolisä Tulsi, Sattva Ayurveda, 60 kapselia

Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
  • Ravintolisä 450 mg kapselit
  • 100 % luonnollista alkuperää oleva tuote
  • Pyhä basilika (tulsi) vaikuttaa myönteisesti hengitystoimintoihin ja tukee immuniteettia.
  • 100 % kasvissyöjä- ja vegaanivalmiste
1225 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 10 yksikkö
Tuotekoodi: 5903794186859

Ensiluokkainen ayurvedinen yrtti kaikkiin hengitystievaivoihin, allergioihin ja astmaan. Erinomaisten limaa poistavien ominaisuuksiensa ansiosta se on aina ollut olennainen ainesosa ayurvedisessa lääkinnässä käytettävissä yskänlääketieteellisissä siirapeissa.

Tulsi eli pyhä basilika on peräisin Intiasta. Sen uskonnollisen merkityksen lisäksi sillä on myös tärkeä lääketieteellinen merkitys, ja sitä käytetään pääasiassa ayurveda-hoidoissa. Tulsilla on antimikrobisia ominaisuuksia, ja sen lehtien sisältämän eugenoliöljyn ansiosta sillä on myös tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Se on hyödyllinen hengitystieinfektioissa ja auttaa poistamaan limaa keuhkoputkista, minkä vuoksi se on suosittu ainesosa ayurvedisissa yskänlääkkeissä.

ainesosat: Tulsi, pyhä basilika (Ocimum sanctum) -uute 10:1, sisältää 10 % tanniineja - 45 mg, kapselikuori - hydroksipropyylimetyyliselluloosa (E464).

Nettosisältö: 27 g (1 kapseli 450 mg)

Ei sisällä makuaineita, väriaineita, sokeria, makeutusaineita, laktoosia, soijaa, gluteenia, vehnää, hiivaa, säilöntäaineita, liivatetta eikä soodaa.

Suositeltu käyttö: Aikuisille 1 kapseli päivässä 8-10 viikon ajan, 30 minuuttia aterian jälkeen. Tulokset voivat vaihdella iän, sukupuolen, terveydentilan ja ruokavalion mukaan. Tätä tuotetta voidaan käyttää pitkään haittavaikutusten puuttuessa.

Varoitukset: Älä ylitä suositeltua annosta. Ravintolisää ei tule käyttää ruoan korvikkeena. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä. Jos olet raskaana, imetät tai käytät lääkkeitä, keskustele lääkärin kanssa ennen tuotteen käyttöä. Ota yhteys lääkäriin, jos havaitset haittavaikutuksia.

Säilytysolosuhteet: Säilytä kuivassa, viileässä ja pimeässä paikassa lasten ulottumattomissa.

Suositeltu
Hengityselimiä varten
Hermostoa varten
Koskemattomuus
Vaikutukset Vata-doshaan
Vähentää
Vaikutukset Pita doshaan
Didina
Vaikutukset Kapha-doshaan
Vähentää
Alkuperämaa:
Intia
Määrä:
60 kapselia
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock