Mango Hair Conditioner, Sattva Ayurveda, 210ml
Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
Plaukų kondicionierius MANGO, Sattva Ayurveda, 210ml
  • Plaukų kondicionierius MANGO, Sattva Ayurveda, 210ml

Mango Hair Conditioner, Sattva Ayurveda, 210ml

Tuotemerkki: Sattva Ayurveda

Herbal & Mango Hair Conditioner sopii ihmisille, jotka haluavat hiustensa olevan kiiltävät. Tämä luonnollinen hoitoaine auttaa kampaamaan hiuksiasi ja antaa niille luonnollisen kiillon ja kiillon.

1020 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 3 yksikkö
Tuotekoodi: 5903794180567

Herbal & Mango Hair Conditioner sopii ihmisille, jotka haluavat hiustensa olevan kiiltävät. Tämä luonnollinen hoitoaine helpottaa hiusten kammattavuutta ja antaa hiuksille luonnollista kiiltoa ja kiiltoa. Tuote sisältää luonnollisia ainesosia ja uutteita, kuten mangoa, aloe veraa ja kanelimaitoa, jotka yhdessä muodostavat ihanteellisen ravitsevan ja kosteuttavan hiustenhoitoaineen. Hoitoaine silottaa ja auttaa samalla vähentämään hiusten sähköistä tilaa. Sopii kaikille hiustyypeille.

Käyttö: Levitä pieni määrä hoitoainetta kosteaan hiuspohjaan ja hiuksiin. Anna vaikuttaa noin 4-5 minuuttia ja huuhtele sitten huolellisesti vedellä.

Aqua, setyylialkoholi, setosetyylialkoholi, katoröljy, glyseryylimonostearaatti, sosiumalginaatti, lanoliini, mango, lesitiini, propaanidioli, nuuskakukkaöljy, steariinihappo, jojobaöljy, karitevoi, kaakaovoi.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Määrä:
210 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
  • Uutuus
Out of stock
  • Uutuus