Musta kuorintakäsine Gant Noir
Tuotemerkki: Najel
Juoda pilingo pirštinė
  • Juoda pilingo pirštinė
  • Juoda šveitimo-pilingo pirštinė Gant Noir

Musta kuorintakäsine Gant Noir

Tuotemerkki: Najel

Hamam, joka tunnetaan myös nimellä "Kese"-hierontakäsine!

Välttämätön lisä mustalle saippualle täydellistä itämaista vartalokuorintaa varten.

917 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 10 yksikkö
Tuotekoodi: PI222410

Kuorintakäsine, joka tunnetaan myös nimellä Kessa tai Hammam-hanska. Se on olennainen lisä mustaan saippuaan täydellisen itämaisen vartalokuorinnan aikaansaamiseksi.

Vartalo on suositeltavaa kuoria ennen vartalonhoitoa, sillä kuoritusta ihosta tulee pehmeä ja se imee helpommin ihonhoitotuotteiden sisältämät öljyt, uutteet ja muut hoitavat aineet.

Tämä Hamam, joka tunnetaan myös nimellä Kese-hanska, on suunniteltu kuorimaan kehoa, poistamaan kuolleita ihosoluja ja parantamaan mikroverenkiertoa.

Vahvan ja tukevan rakenteensa ansiosta se istuu mukavasti käteen ja peittää optimaalisen kuorittavan ihoalueen.

Tämä on ihon syväpuhdistus, joka vapauttaa ihohuokoset ja poistaa ihon pintakerroksen. Samalla se pehmentää ja nuorentaa ihoa, parantaa verenkiertoa ja tekee siitä kimmoisamman ja sileämmän.

Tällaisen kuorinnan jälkeen ihohuokoset avautuvat helposti, iho on elvytetty, kiinteä, raikas ja toiminnan nälkäinen.

Suositellaan. Kuolleiden ihojäämien poistaminen johtaa ihonhoitotuotteiden sisältämien aineiden parempaan imeytymiseen ja siten ihon hemmotteluun, ihon parempaan valmisteluun auringonottoa varten, itseruskettavan voiteen tasaisempaan levitykseen ja karvojen ihon sisäänkasvun estämiseen.

On suositeltavaa kuoria iho ennen karvanpoistoa, jotta kuollut ihosolukko saadaan poistettua, ei-toivottujen karvojen poistaminen helpottuu ja sisäänkasvaneet karvat eivät kasva ihoon. Tämä käsine on ihanteellinen tähän tarkoitukseen.

Toinen tärkeä seikka on se, että toinen "kuorinta" (riittävän voimakas ja karkea) on tehtävä, kun karvanpoiston jälkeen nypityt hiukset ovat alkaneet kasvaa takaisin jonkin ajan kuluttua. Tämä estää karvoja kasvamasta ihoon.

Käyttö. Käsinettä voidaan käyttää päivittäin (jos et käytä muita kuorintatuotteita) tai kerran viikossa (yhdessä muiden kuorintatuotteiden kanssa) keskittyen ongelma-alueisiin ja niihin, joissa on sisäänkasvavia karvoja.

Jos haluat intensiivisemmän kuorinnan, käytä saippuan sijasta kuorintatuotteiden kanssa, esim,

Hiero ihoa pesulapulla tai mustalla Aleppo-saippualla, suolalla tai sokerikuorinnalla ja kuori iho tällä käsineellä pyörein liikkein. Levitä mustaa saippuaa iholle ja hiero voimakkaasti mustalla kuorintakäsineellä. Tämä poistaa kuolleen ihon ja lian. Se myös stimuloi verenkiertoa ja auttaa parantamaan ihon tervettä sävyä.

Parhaan tuloksen saamiseksi on suositeltavaa tehdä tämä kylvyn, suihkun tai saunan jälkeen, eli kun iho on lämmin ja huokoset ovat auki.

Täydellisen hoidon jälkeen vaikutukset verenkiertoon, imunesteen virtaukseen ja selluliitin ehkäisyyn ovat erityisen tuntuvia.

Käsineen voi ja pitää pestä käsin säännöllisesti.

Koko: 20cmx15cm.

Valmistettu: Turkki

AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock