Korkkijoogamatto, 23x12x7,5 cm
Tuotemerkki: Yogi & Yogini
Korkkijoogamatto, 23x12x7,5 cm
  • Korkkijoogamatto, 23x12x7,5 cm

Korkkijoogamatto, 23x12x7,5 cm

Tuotemerkki: Yogi & Yogini

Joogatyyny on universaali joogatarvike, joka on kooltaan suurempi, joten se tarjoaa entistäkin enemmän mukavuutta. Joogatyynyn kasvanut koko auttaa parantamaan liikkuvuuttasi venyttely- ja tasapainoharjoituksissa.

Mitat: 23 x 12 x 7,5 cm.

1551 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 3 yksikkö
Tuotekoodi: PI2120

Joogamatto on vakaa ja tukeva, luonnonkorkista valmistettu matto, joka on ihanteellinen tukemaan jooga-asentoja - asanoita. Erinomaisella luonnonkorkkimateriaalilla on erinomaiset ominaisuudet, sillä se antaa erinomaisen pidon ja imee hyvin hikeä, luoden samalla erittäin mukavan ja lämpimän tunteen.

Näitä joogamattoja käytetään Iyengar-, Anusara-, Ashtanga-, restoratiivisessa ja voimajoogassa. Niitä käytetään pääasiassa tukena makuuasennossa ja apuna käsivarsien alla seistessä. Niitä käytetään myös fysioterapian välineenä.

Luonnonmateriaaleja, hajuttomia, pyöristetyt reunat ja kulmat helpottavat käyttöä, hieman joustavat mutta lujat, kevyet ja liukumattomat.

Ympäristöystävällinen korjuu - korkki on 100-prosenttisesti luonnollista, uusiutuvaa, kierrätettävää ja biohajoavaa materiaalia, jota saadaan ympäristöystävällisellä korjuuprosessilla.

Käsin korjuu takaa pitkän käyttöiän - puita ei kaadeta korkkia varten, ja kuori korjataan käsin 9 vuoden välein. Korkkitammet voivat elää jopa 300 vuotta!

Suuren biologisen monimuotoisuuden säilyttäminen - Välimeren korkkimetsiä on noin 6,6 miljoonaa hehtaaria Portugalissa, Espanjassa, Algeriassa, Marokossa, Italiassa, Tunisiassa ja Ranskassa. Nämä tammimetsät ylläpitävät yhtä maailman suurinta metsien biologista monimuotoisuutta, joka on toiseksi suurin Amazonin sademetsän jälkeen.

Hoito: Puhdista lämpimällä kostealla liinalla.

Mitat: 23 x 12 x 7,5 cm.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
202 €