Pilates matto Basic, Yogistar, eri värejä, 15mm
Tuotemerkki: Yogistar
Pilates matto Pilates Basic, Yogistar, eri värejä, 15mm
  • Pilates matto Pilates Basic, Yogistar, eri värejä, 15mm
  • Pilates matto Pilates Basic, Yogistar, eri värejä, 15mm

Pilates matto Basic, Yogistar, eri värejä, 15mm

Tuotemerkki: Yogistar

Tämä matto on suunniteltu erityisesti Pilates-harjoitteluun.

Tämä matto on ylimitoitettu ja erittäin tukeva, joten se sopii erinomaisesti jokaiseen Pilates- ja kuntosaliharjoitteluun

Mukavan paksuutensa (yli 1 cm) ja erityisen paksun solurakenteensa ansiosta YOGISTAR Pilates-matto tarjoaa pehmeän pehmusteen ja todellisen suojan nivelille kovia lattioita vastaan.

4606 €

By buying this product you can collect up to 2 point points. Your cart will total 2 points that can be converted into a voucher of 2,00 €.

Saatavuus: Šiuo metu išparduota
Tuotekoodi:
Väri
Šiuo metu išparduota


Tämä matto on suunniteltu erityisesti Pilates-harjoitteluun. Tämä matto on suuri ja erittäin tukeva, joten se on ihanteellinen jokaiseen Pilates- ja kuntosaliin. Miellyttävän paksuutensa (yli 1 cm) ja erittäin paksun solurakenteensa ansiosta YOGISTAR Pilates-matto tarjoaa pehmeän pehmusteen ja todellisen suojan nivelille kovaa lattiaa vastaan.

Tämä poikkeuksellisen laadukas Pilates-matto säilyttää elastisuutensa myös tiheän ja intensiivisen käytön jälkeen. Se soveltuu erityisen hyvin fysioterapiaan. YOGISTAR Pilates-maton materiaali on ihoystävällistä (AZO (liuotin) vapaa, DOP (pehmittimen bentseeni) vapaa ja ftalaatiton) ja likaa hylkivää. Teet erittäin hyvän valinnan valitessasi tämän maton.

Mitat: 182 cm x 61 cm x 1,5 cm

Materiaali: Kumin kaltainen vaahtomuovi, erittäin iskunvaimennuskykyinen, liukumaton, tasainen, pyyhittävä.

Tietoja:

Tarvitsenko toisen pilatesmaton, vaikka minulla on jo yksi joogamatto?

Kyllä, suosittelemme, että hankit erityisen pilatesmaton. Pilatesmatot eroavat yleensä paksuudeltaan joogamatoista, eli ne ovat paksumpia, koska selkäranka ja polvet tarvitsevat enemmän pehmustusta. Ne eivät myöskään ole rakenteeltaan yhtä liukastumattomia kuin joogamatot, joten niitä ei suositella Pilates-harjoitteluun. Itse asiassa pilatesmaton pitäisi sallia tietty liukuminen, ja sen pintaominaisuuksien pitäisi olla erilaiset kuin joogamaton.

Ominaisuudet:

Yogibag extra large 75cm

Materiaali: NBR

Valmistaja: YOGISTAR®

Paino: 1,6 kg

pituus: 182 cm

leveys: 58 cm

AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
  • Uutuus
Out of stock