Kuparinen kuparikuppi Diamond, Govinda, 300ml
Tuotemerkki: AyurVedica
Kuparinen kuparikuppi Diamond, Govinda, 300ml
  • Kuparinen kuparikuppi Diamond, Govinda, 300ml

Kuparinen kuparikuppi Diamond, Govinda, 300ml

Tuotemerkki: AyurVedica

Paksuseinäinen, vankka ja kestävä kuparilasi veden säilytykseen ja juomaveden nauttimiseen.

2044 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: Šiuo metu išparduota
Tuotekoodi: 4038507011218
Šiuo metu išparduota


Kuparikuppi ayurvedisesta perinteestä

Metallien käyttö on tunnettu jo pitkään ayurvedisessa perinteessä - vuosisatojen ajan joogit joivat vettä kupariastioista. Muinaiset sanskritinkieliset tekstit todistavat, että jalokivillä sekä tietyillä metalleilla voi olla myönteisiä vaikutuksia kehoon, mieleen ja sieluun. Ayurvedassa erityisesti kuparia pidetään erityisen tärkeänä. Taidokkaasti käsityönä valmistettu kuparimalja sopii erinomaisesti energisoivaan juomaveteen.

Kuparikuppi energisoivaa ja elvyttävää vettä varten

Täytä kuparikuppi vedellä illalla, jätä se yöksi ja juo elvytetty vesi seuraavana aamuna. Ayurveda-termein vesi on ottanut kuparin värähtelyt ja imenyt itseensä pieniä määriä puhdasta kuparia.

Juo kuparikupista vain hiilihapotonta vettä. Happamat juomat voivat aiheuttaa kemiallisen reaktion kuparin kanssa.

Huomaa: Kuparimuki valmistetaan käsityönä Intiassa, joten jokainen muki on ainutlaatuinen. Pienet naarmut mukin sisä- tai ulkopuolella ovat täysin normaaleja eivätkä vaikuta sen toimivuuteen.

Malli: "Diamond", jossa on kaunis timanttikuvio ulkopuolella

Tilavuus: noin 0,3 litraa.

Kuparimukin käyttö- ja hoito-ohjeet
Täytä kuparimuki illalla kylmällä vedellä ja jätä se yön yli. Aamulla, kun nouset ylös, juo tämä vesi. Tätä vettä suositellaan ayurvedisessa tieteessä, koska sen sanotaan puhdistavan koko fysiologiaa. Tieteellisesti kupari, joka on ihmiskeholle välttämätön mineraali, imeytyy veteen.

Kupari on luonnollinen aine, jolla on taipumus tummua hapettumisen vuoksi. Siksi kuparikuppi on puhdistettava säännöllisesti. Tätä varten lisää kuppiinteelusikallinen sitruunamehua ja suolaa, sekoita ja puhdista sienellä tai liinalla. Kupin ulkopuoli voidaan puhdistaa samalla tavalla. Huuhtele kuppi sitten uudelleen vedellä. Tämä puhdistusmenetelmä on toistettava säännöllisesti kuparikupin korroosion estämiseksi. Ei sovellu pesuun astianpesukoneessa.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Saksa
Määrä:
300 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Gluteeniton Gluteeniton
Ei lisättyä sokeria Ei lisättyä sokeria
Vegaani Vegaani
Nolla jätettä Nolla jätettä
Laktoositon Laktoositon
712 €
Out of stock
Out of stock