Mustapippurin jyvät, Sattva Foods, 100g
Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
Juodieji pipirai grūdeliais, Sattva Foods, 100g
  • Juodieji pipirai grūdeliais, Sattva Foods, 100g

Mustapippurin jyvät, Sattva Foods, 100g

Tuotemerkki: Sattva Ayurveda

Mustapippuri on luultavasti maailman suosituin mauste. Näillä mustapippurin jyvillä on omaleimaisen raikas ja mausteinen maku. Ne voidaan jauhaa ja ne soveltuvat myös ruokien maustamiseen.

Kaste (maku): mausteinen

Virya (vaikutus): lämmittävä

Vipaka (maku ruoansulatuksen jälkeen): mausteinen

Vaikutus tridoshaan: V ↓ P ↑ K ↓

Sopii käytettäväksi 2024-07-30 asti.

405 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 7 yksikkö
Tuotekoodi: 5903794184152

Mustapippuri on luultavasti maailman suosituin mauste. Näillä mustapippurin jyvillä on ominainen raikas ja mausteinen maku. Ne voidaan jauhaa ja ne soveltuvat myös ruokien maustamiseen.

Jauha ne pippurimyllyssä tai mausta ruokia jauhamattomalla mustapippurilla.

Kiipeilevän trooppisen Piper nigrum -kasvin siemenet. Yksi maailman käytetyimmistä mausteista. Se tekee ruoasta mausteisen ja edistää muiden mausteiden tavoin ruoansulatusta.

Mustapippuri on hedelmä, joka poimitaan kypsymättömänä ja kuivataan tietyssä lämpötilassa. Näissä olosuhteissa vihreät paprikat muuttuvat mustiksi, kun ne altistuvat entsyymeille, aivan kuten teelehdet.

Jos kypsymättömät paprikat kuivataan nopeasti korkealla lämmöllä nuotiolla, marinoidaan suolavedessä tai kuivataan, käymisprosessi pysähtyy ja paprikat pysyvät vihreinä. Vihreät paprikat ovat vähemmän mausteisia ja aromikkaampia.

Kypsää punaista paprikaa ei voi kuivata kuten mustaa paprikaa, koska se sisältää runsaasti sokeria. Hedelmien ylin kerros kuoritaan kuitenkin mekaanisesti pois, kun niitä on liotettu vedessä muutaman päivän ajan, ja loput kuivataan. Valkopippuri ei siis koostu koko hedelmästä vaan ainoastaan siemenestä (nukleoli), on väriltään kermanvalkoinen, hyvin mausteinen ja vähemmän aromaattinen kuin mustapippuri.

Ainesosat: mustapippurit.

Allergeenit: pakattu ympäristössä, joka sisältää maapähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenipitoisia tuotteita, vehnää, maitojauhetta, soijaa ja sinappia.

Alkuperämaa: Intia

Säilytysolosuhteet: Säilytetään kuivassa, viileässä paikassa

Nettosisältö: 100 g

Parasta ennen: katso pakkaus

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Paino / määrä:
100 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock