Mustikan lehdissä on mieto, hieman karvas maku.
Mustikanlehtien teetä voi valmistaa hauduttamalla lehtiä kuumassa vedessä muutaman minuutin ajan ja makeuttamalla hunajalla tai muilla luonnollisilla makeutusaineilla maun parantamiseksi.
Mustikan lehtiä arvostetaan ensisijaisesti niiden antioksidanttisten ominaisuuksien vuoksi. Ne tukevat verisuonten ja laskimoiden terveyttä, tukevat ruoansulatuskanavaa, suojaavat suoliston ja vatsan limakalvoja sekä alentavat verensokeria.
Mustikanlehdissä on mieto, hieman karvas maku. Mustikanlehtien teetä voi valmistaa hauduttamalla lehtiä kuumassa vedessä muutaman minuutin ajan ja makeuttamalla hunajalla tai muilla luonnollisilla makeutusaineilla maun parantamiseksi.
Käyttösuositus:Kaada yksi teelusikallinen lasilliseen kiehuvaa vettä ja jätä peitettynä 10-15 minuutiksi. Juo 1-2 kertaa päivässä.
Ingredients.
* Luonnonmukainen maataloustuote
Pakkaus: 25g