Ayurvedinen vartalovoide, jossa on aloe veraa ja jojobaöljyjä Naturals, Holy Lama, 200ml
Tuotemerkki: Holy Lama
Ayurvedinen vartalovoide, jossa on aloe veraa ja jojobaöljyjä Naturals, Holy Lama, 200ml
  • Ayurvedinen vartalovoide, jossa on aloe veraa ja jojobaöljyjä Naturals, Holy Lama, 200ml

Ayurvedinen vartalovoide, jossa on aloe veraa ja jojobaöljyjä Naturals, Holy Lama, 200ml

Tuotemerkki: Holy Lama

Holy Lama Naturals Body Lotion on ihana aromaattinen voide, jossa on aloe veraa ja jojobaöljyä, joka jättää ihollesi myös raikkaan nerolin, petitgrainin ja laventelin tuoksun.

Hemmottele itseäsi tällä vartaloemulsiovedellä vuoden jokaisena päivänä.

1020 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: PI22234

"Holy Lama Naturals Body Lotion on ihanan aromaattinen voide, jossa on aloe veraa ja jojobaöljyä, ja joka jättää iholle raikkaan nerolin, petitgrainin ja laventelin tuoksun.

Valmistettu Keralassa, Intiassa.

Ainesosat (INCI): Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Stearic Acid, Glycerine, Glyceryl Mono Stearate, Cetyl Alcohol, Emulsifying Wax, Dimethicone, Citrus Aurantium Amara Flower Oil, Citrus Nobilis Leaf Oil, Simmondesia Chinensis Seed Oil, Prunus Amyngdalus Dulcis Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Lavendula Anguistifolia Oil, Melia Azadirachta Seed Oil, Hydnocarpus Whitiana Seed Oil, Tocopherol, Citric Acid, Titanium Dioxide, Phenoxyethanol, Hydrogenated Ricinus Communis Seed Oil, Linalool, Limonene, Geraniol.    

------------------------------------

Luonnollinen - Kestävä - Reilu kauppa

"Holy Lama" -tuotteet on valmistettu pääasiassa luonnollisista ainesosista välttäen voimakkaiden kemikaalien tai synteettisten aineiden käyttöä. Pakkauksissa käytetään mahdollisuuksien mukaan kestäviä materiaaleja. Tuotannossa syntyy alle 1 % jätettä, ja kaikki jäte käytetään polttoaineena tai karjan kasvatukseen, joten yrityksen hiilijalanjälki on poikkeuksellisen pieni!

Tuotannossa käytettävät raaka-aineet hankitaan pääasiassa paikallisilta maanviljelijöiltä Keralassa ja muualla Intiassa, ja tämä perustuu seitsemän vuosikymmenen aikana luotuihin vahvoihin suhteisiin maanviljelijöiden kanssa. Yritys toimii luottovapaasti, eli kaikille viljelijöille ja tuotantopanosten toimittajille maksetaan etukäteen. Tehdas maksaa työntekijöille reilua palkkaa ja viljelijöille reilua hintaa.

Naisyritys

"Holy Lama Naturals on tunnustettu hallituksen hyväksymäksi naisyritykseksi Keralassa, ja yli 80 prosenttia tehtaan työntekijöistä on naisia. Useimmat heistä ovat epäsuotuisassa asemassa (leskiä tai kumppanin hylkäämiä).

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Määrä:
200 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
  • Uutuus
Out of stock
  • Uutuus