Kasvovoide aknealttiille ja ongelmalliselle iholle Santelipuu & Kookos, Amrita Organics, 50 ml
Tuotemerkki: Amrita Organics
  • Uutuus
Kasvovoide aknealttiille ja ongelmalliselle iholle Santelipuu & Kookos, Amrita Organics, 50 ml
  • Kasvovoide aknealttiille ja ongelmalliselle iholle Santelipuu & Kookos, Amrita Organics, 50 ml

Kasvovoide aknealttiille ja ongelmalliselle iholle Santelipuu & Kookos, Amrita Organics, 50 ml

Tuotemerkki: Amrita Organics

Hellävarainen hoito herkälle iholle.

Ihanteellinen myös teini-ikäisille, joilla on virheille ja aknelle altis iho.

Sopii herkälle tai ärtyneelle iholle sekä sekaiholle sen rauhoittavan vaikutuksen ansiosta.

2195 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: 14061

"Amrita Organics Sandalwood & Coconut Face Cream -kasvovoide on valmistettu arvokkaasta orgaanisesta santelipuuöljystä, orgaanisesta kookosöljystä ja orgaanisesta karitevoista. Se ravitsee ja kosteuttaa hellävaraisesti olematta rasvainen.

Sen rauhoittavan vaikutuksen ansiosta se sopii herkälle tai ärtyneelle iholle sekä sekaiholle. Se sopii myös teini-ikäisille, joiden iho on altis virheille ja aknelle.

Miellyttävän tuoksunsa lisäksi santelipuuta arvostetaan erityisesti sen antibakteeristen, tulehdusta ehkäisevien ja viilentävien ominaisuuksien vuoksi. Siksi santelipuuta ja kookosta sisältävää kasvovoidetta suositellaan myös akneen, punoitukseen ja ihoärsytyksiin.

Yhdessä luomukookosöljyn kanssa santelipuu puhdistaa rasvoittuvan ihon suuret ihohuokoset, normalisoi talintuotantoa ja silottaa ihoa. Öljyjen ja karitevoin sisältämät arvokkaat antioksidantit uudistavat ihoa ja vahvistavat sen luonnollista vastustuskykyä.

Santelipuuöljy voi myös sitoa kosteutta ja siten ylläpitää ihon kimmoisuutta ja raikkautta. Tämä arvokas öljy, jonka pehmeä, puinen tuoksu hemmottelee aisteja.

Ingredients (INCI): Aqua (Water), Cocos nucifera Oil (Coconut oil)*, Helianthus annuus Seed Oil (Sunflower oil)*, C14-22 Alcohols, Glycerin***, Hamamelis virginiana Leaf Water*, Rosa damascena Flower Water*, Butyrospermum parkii Butter (Sheabutter)*, Decyl oleate, Santalum album Oil (Sandalwood oil)*, C12-20 Alkyl glucoside, Myristyl alcohol, Parfum, Xanthan gum, Potassium sorbate, Myristyl glucoside, Citric acid, Linalool**, Limonene**, Geraniol**, Citronellol**, Benzyl salicylate**, Glucose, Citral**, Tocopherol, Hydrogenated palm glycerides citrate.

  • * sertifioidut orgaaniset kasviperäiset aineet
  • ** luonnollisista eteerisistä öljyistä
  • *** valmistettu luonnonmukaisista ainesosista
Ihotyyppi:
Herkälle iholle
Läiskäiselle ja vaurioituneelle iholle
Alkuperämaa:
ei EU
Valmistusmaa:
Saksa
Määrä:
50 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock