Pro Age Night kasvovoide kypsälle iholle, Sattva Ayurveda, 50ml
Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
  • Uutuus
Pro Age Night kasvovoide kypsälle iholle, Sattva Ayurveda, 50ml
  • Pro Age Night kasvovoide kypsälle iholle, Sattva Ayurveda, 50ml

Pro Age Night kasvovoide kypsälle iholle, Sattva Ayurveda, 50ml

Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

Yhdistämällä magnesiumin, niasiiniamidin ja ayurvedisen kumkumadiöljyn vaikutukset se tarjoaa rauhoittavaa ja palauttavaa yöhoitoa.

Sillä on rentouttava vaikutus ihoon, se palauttaa ihon säteilyn, vähentää punoitusta ja epätäydellisyyksiä.

Luota rikkaaseen ayurvediseen perinteeseen ja herää raikkaaseen, säteilevään ja ihanan virkistyneeseen ihoon.

98,1 % luonnollista, 100 % vegaanista.

1532 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 10 yksikkö
Tuotekoodi: 5903794189126

Yhdistämällä magnesiumin, niasiiniamidin ja ayurvedisen kumkumadiöljyn vaikutukset se tarjoaa rauhoittavaa ja palauttavaa yöhoitoa. Sillä on rentouttava vaikutus ihoon, se palauttaa ihon säteilyn, vähentää punoitusta ja epätäydellisyyksiä. Luota rikkaaseen ayurvediseen perinteeseen ja herää raikkaaseen, säteilevään ja ihanan virkistyneeseen ihoon.

Tutustu Pro-age Night Cream -yövoiteen tärkeimpiin ainesosiin:

1. Magnesium: Magnesiumilla, joka tunnetaan erinomaisista ihoa rauhoittavista ominaisuuksistaan, on tärkeä rooli ihon rauhoittamisessa ja elvyttämisessä. Se auttaa vähentämään punoitusta, tulehdusta ja ärsytystä, joten se on ihanteellinen ainesosa ihmisille, joilla on herkkä tai reaktiivinen iho. Yövoiteemme avulla voit tuntea päivän jännityksen katoavan, sillä magnesium rentouttaa ihoa ja auttaa sitä uudistumaan unen aikana.

2. Ayurvedinen Kumkumadi-öljy: Ayurvedinen nuoruuden eliksiiri. Tätä perinteistä tehokkaiden yrttien ja öljyjen, kuten sahramin, kurkuman ja santelipuun, sekoitusta arvostetaan sen uudistavien ja ikääntymistä ehkäisevien ominaisuuksien vuoksi.

3. Niasiiniamidi: tunnetaan myös B3-vitamiinina, se tasoittaa ihoa, vähentää virheitä ja värimuutoksia sekä harmonisoi talineritystä.

Mitä hyötyjä on kumkumadiöljyvoiteen säännöllisestä käytöstä?

Rauhoittaa ihoa: Yövoiteen sisältämä magnesium auttaa rauhoittamaan ja pehmentämään ihoa, mitä arvostavat ihmiset, joilla on herkkä tai ärtynyt iho. Voide vähentää punoitusta ja tulehdusta, jolloin iho tuntuu rentoutuneelta ja miellyttävältä.

Säihkettä: Runsas luontaisia ainesosia sisältävä Kumkumadi-öljy lisää ihon luonnollista säihkettä. Herää hehkuva ja virkistynyt iho, joka heijastaa sisäistä kauneuttasi.

Vähentää epätäydellisyyksiä: Voiteen sisältämät ayurvediset yrtit (kurkuma, centella, lakritsi) pehmentävät epätäydellisyyksiä, virheitä ja virheitä. Ne tuovat esiin tasaisemman ihon sävyn.

Yöllinen nuorentaminen: Sinulle ei ole vieras käsite kauneusunet. Pro-age-yövoide on suunniteltu tukemaan ihon uudistumista nukkuessasi.

Aromaterapia: Kumkumadji-öljyn hienovarainen ja rauhoittava tuoksu vaikuttaa rentouttavasti ja antaa sinulle aidosti kokonaisvaltaisen hoitokokemuksen.

Käyttö: Levitä pieni määrä voidetta puhdistetuille kasvoille. Anna vaikuttaa yön yli.

Ainesosat (INCI): Aqua, Propanediol, Niacinamide, Garcinia Indica Seed Butter, Glyceryl Mono Stearate Se, Centella Asiatica Leaf Extract, Sesamum Indicum Seed Oil, Crocus Sativus Flower Extract, Curcuma Longa Root Extract, Saccharide Isomerate, Sodium Cocoyl Amino Acids, Sarcosine, Magnesium Aspartate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Crocus Sativus Flower Filament Powder, Madhua Longifolia Flower Powder, Glycyrrhiza Glabra Root Powder,  Vetiveria Zizanioides Root Powder, Nelumbo Nucifera Flower Powder, Curcuma Longa Root Powder, Sodium Gluconate, Parfum.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Määrä:
50 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock