Kasvovoide kuivalle ja herkälle iholle Antiage, Rasayana Biocosmesi, 50ml
Tuotemerkki: Rasayana Biocosmesi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Kasvovoide kuivalle ja herkälle iholle Antiage, Rasayana Biocosmesi, 50ml
  • Kasvovoide kuivalle ja herkälle iholle Antiage, Rasayana Biocosmesi, 50ml

Kasvovoide kuivalle ja herkälle iholle Antiage, Rasayana Biocosmesi, 50ml

Tuotemerkki: Rasayana Biocosmesi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

Runsas ja helposti imeytyvä anti-ageing-voide kuivalle ja herkälle iholle. Sisältää ravitsevia ja suojaavia kasviöljyjä ja -voiteja (seesami, argan, oliivi, shea), rauhoittavia uutteita (kehäkukka, kamomilla) ja ikääntymistä ehkäiseviä uutteita (ruusu, granaattiomena, hyaluronihappo eri molekyylipainoilla).

Iho on täydellisesti ravittu, sileä ja raikas.

* parannettu koostumus

* nyt testattu herkälle iholle

* uusi ilmaton pakkaus ilman jätettä

* uudet ayurvediset aktiiviset ainesosat

* hyaluronihappo, jolla on eri molekyylipainot

2044 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 3 yksikkö
Tuotekoodi: RSYN-006

AIAB 6 kuukautta avaamisen jälkeen

"ProAge Kasvovoide kuivalle ja herkälle iholle on ravitseva, täyteläinen, helposti imeytyvä ja rasvaton voide.

Se sisältää kasviöljyjä ja -voileja, kuten: seesamiöljyä ravitsevaksi ja elastiseksi, arganöljyä uudistavaksi ja antioksidanttisia ominaisuuksia antavaksi, oliiviöljyä pehmeyttä ja elastisuutta lisääväksi, karitevoita ravitsevaksi ja suojaavaksi, ihon ravitsemiseksi ja suojaamiseksi.

Kamomilla- ja damaskinruusuvedellä sekä kehäkukkauutteella on rauhoittava ja rauhoittava vaikutus kosteuden puutteesta tai herkkyydestä johtuvaan punoittavaan ihoon.

Ruusun, granaattiomenan, E-vitamiinin, eri molekyylipainoilla varustetun hyaluronihapon, oliiviöljyn, seesami- ja arganöljyn yhteisvaikutuksella on anti-ageing-vaikutus.

Tuloksena on täydellisesti ravittu, sileä ja raikas iho. Se sopii erinomaisesti myös herkälle iholle ja meikkipohjaksi.

Koostumus ja käyttö

Runsas, täyteläinen mutta ei-rasvainen koostumus, joka imeytyy helposti. Jättää ihon pehmeäksi ja silkkiseksi.

Airless-muoto mahdollistaa täydellisen annostelun. Lisäksi tuotetta ei tarvitse koskettaa käsin, joten kaava vaatii vähemmän säilöntäaineita.

Ayurvedan mukaan seesami sopii kuivalle tai kypsälle iholle, sillä se on ihanteellinen öljy lievittämään Vata-doshaan (kuiva, karhea, samea ja kypsä iho) liittyviä ongelmia. Ravitseva ja suojaava, runsaasti mineraaleja, antioksidantteja ja välttämättömiä rasvahappoja sisältävä seesamiöljy uudistaa ja suojaa ihoa ja antaa sille ravintoa ja kimmoisuutta.

Ayurveda suosittelee Damaskin ruusun käyttöä kuivalle tai kypsälle iholle sekä herkälle iholle: ruusuilla on antioksidanttisia, kiinteyttäviä ja elastisia ominaisuuksia, jotka ovat ihanteellisia kuivalle ja kypsälle iholle, ja niiden rauhoittava vaikutus on herkän ihon mieleen. Lisäksi ruusulla on supistava vaikutus, joka tehoaa laajentuneisiin ihohuokosiin.

Arvokas santelipuu, jolla on ikääntymistä ehkäiseviä ja ravitsevia ominaisuuksia, parantaa ihon väriä ja säteilyä. Sillä on uudistava ja parantava vaikutus, se ylläpitää ihon kimmoisuutta ja torjuu likaa ja epäpuhtauksia. Se vaikuttaa myös ihon tulehduksiin. Ayurveda antaa sille nuorentavia ominaisuuksia, mikä tekee siitä ihanteellisen liittolaisen kypsälle iholle.

KÄYTTÖTAVAT:

Levitä pieni määrä voidetta aamuin ja illoin puhdistusaineen, kasvoveden ja seerumin jälkeen hieroen kevyesti, jotta voide imeytyy paremmin.

Voimakkaamman vaikutuksen saavuttamiseksi suosittelemme ProAge Rasayana -kasvovoiteen käyttöä kuivalle ja herkälle iholle yhdessä ProAge Rasayana -seerumin kanssa.

Se sopii myös meikkipohjaksi.

Ainesosat (INCI): Aqua, Cetearyl Alcohol, Chamomilla Recutita Flower Water*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Butter*, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Olea Europaea Fruit Oil*, Propanediol, Rosa Damascena Flower Water*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Punica Granatum Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract*, Sodium Pca, Sodium Hyaluronate, Saccharide Isomerate, Santalum Album Wood Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Tamarindus Indica Seed Polysaccharide, Glyceryl Caprylate, Tocopheryl Acetate, Lecithin, Tocopherol, Citric Acid, Sodium Citrate, Xanthan Gum, Sodium Phytate, Parfum, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Ascorbyl Palmitate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Geraniol, Limonene, Hydroxycitronellal.

* luomuviljelystä.

Ihotyyppi:
Herkälle iholle
Kypsälle, kuivalle iholle
Alkuperämaa:
Italia
Valmistusmaa:
Italia
Määrä:
50 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Ei lisättyä sokeria Ei lisättyä sokeria
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock