Kasvovoide sekaiholle ja rasvaiselle iholle ProAge, Rasayana Biocosmesi, 50ml
Tuotemerkki: Rasayana Biocosmesi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Kasvovoide sekaiholle ja rasvaiselle iholle ProAge, Rasayana Biocosmesi, 50ml
  • Kasvovoide sekaiholle ja rasvaiselle iholle ProAge, Rasayana Biocosmesi, 50ml
  • Kasvovoide sekaiholle ja rasvaiselle iholle ProAge, Rasayana Biocosmesi, 50ml
  • Kasvovoide sekaiholle ja rasvaiselle iholle ProAge, Rasayana Biocosmesi, 50ml
  • Kasvovoide sekaiholle ja rasvaiselle iholle ProAge, Rasayana Biocosmesi, 50ml

Kasvovoide sekaiholle ja rasvaiselle iholle ProAge, Rasayana Biocosmesi, 50ml

Tuotemerkki: Rasayana Biocosmesi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

Anti-ageing-kasvovoide sekaiholle ja rasvaiselle iholle.

Tällä voiteella on antioksidanttisia ja ikääntymistä edistäviä vaikutuksia, se ravitsee ja kosteuttaa sekä vastaa sekaihon ja rasvoittuvan ihon tarpeisiin mattaamalla ja puhdistamalla ihoa.

Se sisältää eri molekyylipainoista hyaluronihappoa, ravitsevia kasviöljyjä (argan-, oliivi- ja jojobaöljy) sekä puhdistavia ayurvedisia ja yrttiuutteita.

Yhdistelmä- ja rasvoittuvalle iholle sopiva koostumus ei ole rasvainen ja imeytyy välittömästi.

Ilmaton, jätteetön, kierrätysmuovipakkaus!

2044 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: RSYN-005

AIAB 6 kuukautta avaamisen jälkeen

Pro-Age-kasvovoide sekaiholle ja rasvaiselle iholle on kehitetty erityisesti täyttämään sekaihon, rasvoittuvan ja kypsän ihon tarpeet samanaikaisesti. Kevyet kasviöljyt, kuten jojoba-, argan- ja oliiviöljyt, täydellisen tasapainoisessa koostumuksessa kosteuttavat ja suojaavat ihoa. Arganöljyn, eri molekyylipainoilla olevan hyaluronihapon, santelipuun ja E-vitamiinin yhdistelmä takaa tehokkaan proage-vaikutuksen. Salvia-vesi, takiainen ja tamarindiuute vaikuttavat normalisoivasti ihoon, joka tuottaa liikaa talia. Teepuun eteerinen öljy, jolla on antibakteerisia ominaisuuksia, ja Neem vaikuttavat likaisen ihon epäpuhtauksiin. Riisijauheella on mattapintainen vaikutus. Helposti imeytyvä koostumus ei ole rasvainen ja jättää miellyttävän pehmeän tunteen. Tuloksena on sileä, raikas ja puhdistettu iho.

Sekaiho/rasvainen ja kypsä iho?

Monille aikuisille kehittyy aknea, aknea, talitautia tai kiiltoa kasvojen T-alueelle - lyhyesti sanottuna klassiset merkit yhdistelmä- ja rasvoittuvasta ihosta.

Kypsälle iholle tarkoitettu anti-age-kosmetiikka on kuitenkin usein muotoiltu normaalille tai kuivalle iholle sopivaksi. Yhdistelmä- tai rasvoittuvalle iholle nämä perinteiset kosmetiikkatuotteet ovat liian raskaita, liian ravitsevia eivätkä tarjoa iholle sitä, mitä se tarvitsee, kuten puhdistavia aktiivisia ainesosia.

Siksi tämä kasvovoide on kehitetty erityisesti sekaiholle/rasvaiselle ja kypsälle iholle, jonka tarpeet ovat hyvin erilaiset kuin sekaiholla/rasvaisella teini-ikäisellä iholla.

ProAge: miksi tämä väite?

Valitsimme sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle tarkoitetun ProAge-kasvovoiteen osalta väitteen ProAge vanhan Antiage sijaan, koska ProAge tarkoittaa erilaista lähestymistapaa ikääntymiseen. Ikääntymistä ei enää pidetä asiana, jota vastaan on taisteltava ("anti"), vaan normaalina elämäntapana, joka on kohdattava tietoisesti ja jonka avulla voi löytää uudelleen luonnollisen, ajattoman kauneutensa. ProAge-kosmetiikka hidastaa normaaleja ikääntymisen merkkejä, suojaa ihoa, pitää sen terveenä, kunnioittaa ja rakastaa sitä.

Kuinka käyttää: - Hoito ja hoito: Hoito ja hoito: Hoito ja hoito:

Levitä aamuin ja illoin täysin puhtaalle ja kuivalle iholle kevyesti hieroen. Vielä tehokkaampien tulosten saavuttamiseksi suosittelemme yhdistelmä- ja rasvoittuvalle iholle tarkoitettua ProAge Rasayana Face Cream -kasvovoidetta käytettäväksi yhdessä Rasayana Antiage Serum -seerumin kanssa.

Yhdistelmä- ja rasvoittuvalle iholle suosittelemme seuraavia vaiheita:

* aamulla puhdista iho Arnas Soft Mousse -puhdistusvoiteella, - illalla kaksinkertainen puhdistus Amrita Cleansing Oil -puhdistusöljyllä ja sen jälkeen Arnas Soft Mousse -puhdistusvoiteella.

* aamulla sävytä ProAge Ayurvedic Tulasi Cleansing Water -puhdistusvedellä, - Illalla sävytä ProAge Ayurvedic Jati Exfoliating Water -kuorintavedellä.

* ProAge kasvoseerumi

* ProAge kasvovoide

* kerran viikossa, puhdistuksen jälkeen, Holud Anti-Age -kasvonaamio yhdistelmä- ja rasvoittuvalle iholle, annetaan vaikuttaa 15 minuuttia, sitten Tulasi-vesi, seerumi ja voide!

Ainesosat (INCI): Aqua, Cetearyl Alcohol, Salvia Officinalis Flower/Leaf/Stemman Water*, Glyceryl Stearate Citrate, Rosmarinus Officinalis Leaf Water*, Propanediol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Argania Spinosa Kernel Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Oryza Sativa Powder, Sodium Pca, Olea Europaea Fruit Oil*, Arctium Lappa Root Extract*, Sodium Hyaluronate, Melia Azadirachta Seed Oil*, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Santalum Album Wood Oil, Glyceryl Caprylate, Saccharide Isomerate, Tamarindus Indica Seed Polysaccharide, Glycerin, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Sitruunahappo, parfum, bentsyylialkoholi, ksantaanikumi, bentsoehappo, natriumfosytaatti, natriumsitraatti, heksyylikinnamali, linalooli, sitronelloli, geranioli, limoneeni, hydroksisitronellaali.

* luomuviljelystä.

Ihotyyppi:
Kaikille ihotyypeille
Kypsälle, kuivalle iholle
Rasvaiselle, akneen taipuvaiselle iholle
Alkuperämaa:
Italia
Valmistusmaa:
Italia
Määrä:
50 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock