Kasvovoide herkälle iholle Sensitive Care, Apeiron, 50 ml
Tuotemerkki: Apeiron
Kasvovoide herkälle iholle Sensitive Care, Apeiron, 50 ml
  • Kasvovoide herkälle iholle Sensitive Care, Apeiron, 50 ml

Kasvovoide herkälle iholle Sensitive Care, Apeiron, 50 ml

Tuotemerkki: Apeiron

Laadukas 24 tunnin hoito herkälle iholle arganöljyllä, jojoba- ja avokadoöljyllä.

3582 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: 10351

laadukkaita argan-, jojoba- ja avokadoöljyjä sisältävä Apeiron Sensitive Care -voide tarjoaa optimaalisen ympärivuorokautisen hoidon herkälle, arkaluontoiselle ja kutisevalle iholle.

Huolellisesti valitut öljyt ovat tunnettuja hyvästä yhteensopivuudestaan, ja niiden ominaisuudet edistävät ihon hellävaraista ja luonnollista uudistumista.

Cardiospermum halicacabum rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja estää kosteuden menetystä. Aasialainen Centella, joka tunnetaan myös nimellä Gotu Kola tai Tiger Grass (bot. Centella asiatica), on käytössä Kiinan ja Intian perinteisessä ayurvedisessa perinteessä, jossa sitä on arvostettu jo tuhansia vuosia sen tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksien vuoksi.

Apeiron Siksi Sensitive Care Cream sopii myös neurodermatiitin ja psoriaasin kaltaisten sairauksien rasittaman ongelmallisen ihon optimaaliseen, luonnolliseen hoitoon. Tästä syystä siinä ei käytetä hajusteita.

Apeiron ihonhoitovoiteet on kehitetty erityisesti eri ihotyyppien erilaisiin tarpeisiin. Miellyttävän kevyen, huokosia hivelevän kerma-geelitekstuurin ansiosta se on tasapainottava ja nuorekas, sopii myös kypsän ihon hoitoon ja antaa runsaasti kosteutta rasvoittamatta ihoa liikaa.

Tehokkuuden salaisuus piilee erityisesti valituissa vaikuttavissa aineosissa, joten iho saa aktiivista ja täsmällistä hoitoa, oppii uudistumaan ja löytää luonnollisen tasapainonsa.

100 % vegaaninen ja alkoholiton.

Käyttö: Levitä aamuin ja illoin puhdistuksen jälkeen hellävaraisesti kasvoille, kaulalle ja muille ihoalueille.

50 ml (lasipurkki)

COSMOS-sertifikaatti: luonnonkosmetiikka, sertifioitu kosmetiikka

Ainesosat (INCI ): Aqua, Argania Spinosa Kernel Oil, Pentylene Glycol, Octyldodecanol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glycerin, Persea Gratissima Oil, Dicaprylyl Carbonate, Polyglyceryl-2 Stearate, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Echium Plantagineum Seed Oil, Xanthan Gum, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Tocopherol, p-Anisic Acid, Helianthus Annuus Seed Oil, Centella Asiatica Leaf Extract, Cardiospermum Halicacabum Flower/Leaf/Vine Extract, Sodium Hydroxide.

* sertifioiduilta luomutiloilta

Ihotyyppi:
Herkälle iholle
Alkuperämaa:
Saksa
Valmistusmaa:
Saksa
Määrä:
50 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock