B-vitamiinikompleksi, Swanson, 500mg, 100 kapselia
Tuotemerkki: Swanson
Vitaminų B kompleksas, Swanson, 500mg, 100 kapsulių
  • Vitaminų B kompleksas, Swanson, 500mg, 100 kapsulių
  • Vitaminų B kompleksas, Swanson, 500mg, 100 kapsulių
  • Vitaminų B kompleksas, Swanson, 500mg, 100 kapsulių

B-vitamiinikompleksi, Swanson, 500mg, 100 kapselia

Tuotemerkki: Swanson

Ravintolisä

100 kapselia

- Edullinen B-vitamiinilisä

- Välttämättömään energia-aineenvaihduntaan

- Auttaa ylläpitämään mielenterveyttä ja sydän- ja verisuoniterveyttä

1737 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 4 yksikkö
Tuotekoodi: SW057

Ravintolisä, 100 kapselia.

B-vitamiinit ovat elintärkeitä koko kehon terveydelle. Ne tukevat sydän- ja verisuonijärjestelmää, parantavat mielenterveyttä ja vaikuttavat myönteisesti energia-aineenvaihduntaan. Swanson Balance B-50 Complex sisältää tehokkaita annoksia kaikkia B-kompleksivitamiineja parhaiden ja turvallisimpien tulosten saavuttamiseksi.

Swanson B-vitamiinikompleksi sisältää 8 keskeistä B-vitamiinia, jotka ovat tärkeitä monille elintärkeille prosesseille elimistössä. Se sisältää erittäin suuria määriä B-vitamiineja, joten jo yksi kapseli päivässä riittää. Koliini ja inositoli auttavat parantamaan B-vitamiinien imeytymistä.

Niasiini on tärkeä: normaalin energia-aineenvaihdunnan, hermoston normaalin toiminnan, normaalin psyykkisen hyvinvoinnin ylläpitämisen, normaalin limakalvojen ylläpitämisen, normaalin ihon kunnon ylläpitämisen, väsymyksen ja uupumuksen vähentämisen kannalta.

Pantoteenihappo: tärkeä normaalille energia-aineenvaihdunnalle; steroidihormonien, D-vitamiinin ja joidenkin välittäjäaineiden normaalille synteesille ja aineenvaihdunnalle; väsymyksen ja uupumuksen vähentämiselle; normaalille henkiselle suorituskyvylle.

Riboflaviini (B2-vitamiini) on tärkeä: normaalin energia-aineenvaihdunnan kannalta; hermoston normaalin toiminnan kannalta; normaalien limakalvojen ylläpidon kannalta; normaalien punasolujen ylläpidon kannalta; normaalin ihon ylläpidon kannalta; normaalin näkökyvyn säilyttämisen kannalta; normaalin rauta-aineenvaihdunnan kannalta; solujen suojaamisen kannalta hapettumisvaurioilta; väsymyksen ja uupumuksen vähentämisen kannalta.

Tiamiini (B1-vitamiini) on tärkeä: normaalin energia-aineenvaihdunnan kannalta; hermoston normaalin toiminnan kannalta; normaalin psyykkisen hyvinvoinnin ylläpitämisen kannalta; normaalin sydämen toiminnan kannalta.

B12-vitamiini on tärkeä: normaalille energia-aineenvaihdunnalle; hermoston normaalille toiminnalle; normaalille homokysteiiniaineenvaihdunnalle; normaalille psykologiselle hyvinvoinnille; normaalille punasolujen tuotannolle; immuunijärjestelmän normaalille toiminnalle; väsymyksen ja uupumuksen vähentämiselle; ja solujen jakautumiselle.

B6-vitamiini on tärkeä: normaalille kysteiinisynteesille; normaalille energia-aineenvaihdunnalle; normaalille hermoston toiminnalle; normaalille homokysteiiniaineenvaihdunnalle; normaalille proteiini- ja glykogeeniaineenvaihdunnalle; normaalin psykologisen hyvinvoinnin ylläpitämiselle; normaalille punasolujen tuotannolle; normaalille immuunijärjestelmän toiminnalle; väsymyksen ja uupumuksen vähentämiselle; hormonaalisen toiminnan säätelylle.

Foolihappo auttaa vähentämään väsymyksen ja uupumuksen tunnetta

Koliini on tärkeää normaalin homokysteiiniaineenvaihdunnan, normaalin rasva-aineenvaihdunnan ja normaalin maksan toiminnan kannalta.

Swanson B-vitamiinikompleksi ilman lisättyä sokeria, gluteeniton, laktoositon, soijaton, GMO-vapaa, säilöntäaineeton, väriaineeton, lämpökäsittelemätön ja torjunta-aineeton.

Jo 100 kapselia Swanson B-vitamiinikompleksia riittää yli 3 kuukaudeksi.

Ainesosat:

1 kapseli:

B1-vitamiini 50 mg 4545*

B2-vitamiini 50 mg 3571*

Niasiini 50 mg NO 313*

B6-vitamiini 50 mg 3571*

Pantoteenihappo 50 mg 833*

Inositoli 50 mg -

Koliinibitartraatti 50 mg - -

Paraaminobentsoehappo 50 mg - -

Foolihappo 400 µg 200*

B12-vitamiini 50 µg 2000*

Biotiini 50 µg 100*

* - Ravintoarvon viitearvo prosentteina.

Ainesosat: gelatiini, tiamiinimononitraatti, riboflaviini, nikotiiniamidi, pyridoksiinihydrokloridi, D-biotiini, kalsium-D-pantotenaatti, inositoli, koliinibitartraatti, para-aminobentsoehappo, riisijauho, magnesiumstearaatti, pteroyylimonoglutamiinihappo, syanokobalamiini.

Suositeltukäyttö: Aikuiset: 1 kapseli 1 kertaa päivässä veden kanssa aterian yhteydessä.

Varoitukset: Jos olet raskaana, imetät, olet sairas tai käytät lääkkeitä - kysy neuvoa lääkäriltäsi tai apteekista lisäravinteesta. Ravintolisää ei tule käyttää ruoan korvikkeena. Älä ylitä suositeltua annosta.

Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä.

Säilytä 0-25 °C:n lämpötilassa kuivassa paikassa lasten ulottumattomissa.

Nettosisältö: 50 g (1 kapseli - 500 mg)

Parasta ennen: katso pakkauksesta.

Valmistaja: Swanson Health Products Inc., Yhdysvallat

Suositeltu
Energian lisääminen
Hermostoa varten
Ruoansulatuselimistölle
Alkuperämaa:
YHDYSVALLAT
Valmistusmaa:
YHDYSVALLAT
Määrä:
100 kapselia
Similar products
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock