Ravintolisä Sinkkipikolinaatti 50mg, NOW, 120 kapselia
Tuotemerkki: NOW
Vegaani Vegaani
Ravintolisä Sinkkipikolinaatti 50mg, NOW, 120 kapselia
  • Ravintolisä Sinkkipikolinaatti 50mg, NOW, 120 kapselia

Ravintolisä Sinkkipikolinaatti 50mg, NOW, 120 kapselia

Tuotemerkki: NOW
Vegaani Vegaani

ravintolisä, 120 vegaanista kapselia.

Sinkki on välttämätön monien elinten ja järjestelmien normaalille toiminnalle elimistössä, mukaan lukien luusto, immuunijärjestelmä, neurologinen ja hormonitoiminta. Sinkki on olennainen mineraaliyhdiste, joka on kofaktorina sadoissa entsymaattisissa reaktioissa, jotka liittyvät proteiini- ja hiilihydraattiaineenvaihduntaan, RNA/DNA-synteesiin ja solujen väliseen signalointiin. Sillä tiedetään olevan myös tärkeä rooli elimistön puolustautumisessa hapettumisprosesseja vastaan, ja se on erityisen hyödyllinen terveen ikääntymisen ylläpitämisessä.

2044 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: 733739015525

Sinkki on välttämätön monien elinten ja järjestelmien normaalin toiminnan kannalta, mukaan lukien luusto, immuunijärjestelmä, neurologinen järjestelmä ja hormonitoiminta. Sinkki on olennainen mineraali, joka on mukana satojen proteiini- ja hiilihydraattiaineenvaihduntaan, RNA/DNA-synteesiin ja solunsisäiseen signaalinvälitykseen liittyvien entsymaattisten reaktioiden faktorina. Sillä tiedetään olevan myös tärkeä rooli elimistön puolustautumisessa hapettumisprosesseja vastaan, ja se on erityisen hyödyllinen terveen ikääntymisen tukemisessa.

Hyödyt:

  • Immuniteetin tukeminen
  • Tukee entsyymiaktiivisuutta
  • Non-GMO
  • Ravintolisä
  • Kasvissyöjille / vegaaneille
  • Kivennäisaineet
  • GMP-laatu varmistettu

Laatusertifiointi: GMP (Good Manufacturing Processes) -sertifiointi varmistaa, että kaikki NOW valmistusprosessin näkökohdat on tutkittu, mukaan lukien kaikki laboratorio-/testausmenetelmät (vakautta, tehoa ja tuotekehitystä varten). Pakattu Yhdysvalloissa, perheyrityksessä, joka on perustettu ja toiminut vuodesta 1968.

Pakkaus: 120 kapselia

Annoskoko: 1 vegaaninen kapseli

Annosta kohti: Sinkki(270 mg sinkkipikolinaattia), 50 mg annosta kohti, Päivittäinen arvo 455%

Muut aineet:Selluloosa , magnesiumstearaatti (kasviperäinen), piidioksidi ja kasvispäällyste.

Ei sisällä vehnää, gluteenia, soijaa, maitotuotteita, kananmunaa, kalaa, äyriäisiä tai pähkinöitä. Valmistettu GMP-laitoksessa, jossa käsitellään myös muita näitä allergeeneja sisältäviä ainesosia.

Suositeltu käyttö: Ota 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.

Varoitukset:
Vain aikuisille. Keskustele lääkärin kanssa, jos olet raskaana, käytät lääkkeitä tai sinulla on jokin sairaus. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa. Säilytä enintään +25°C:n lämpötilassa. Pidä poissa suorasta auringonvalosta.

ravintolisää ei saa käyttää ruoan korvikkeena. Ravintolisä ei voi korvata terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota. Älä ylitä suositeltua annosta.

Suositeltu
Energian lisääminen
Sydän, verenkierto, verisuonet
Alkuperämaa:
YHDYSVALLAT
Valmistusmaa:
YHDYSVALLAT
Similar products
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Gluteeniton Gluteeniton
Vegaani Vegaani
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock