Maca 500mg, NOW, 100 kapselia
Tuotemerkki: NOW
Maca 500mg, NOW, 100 kapselia
  • Maca 500mg, NOW, 100 kapselia

Maca 500mg, NOW, 100 kapselia

Tuotemerkki: NOW

ravintolisä, 100 vegaanista kapselia.

macaa (Lepidium meyenii) kasvatetaan korkealla Keski-Perun Andien alueella. Sitä on käytetty vuosisatojen ajan superfoodina, jolla on positiivisia vaikutuksia naisten ja miesten fyysiseen energiaan ja kestävyyteen. Nykyaikaiset tutkimukset osoittavat, että maca voi auttaa kaikkia ylläpitämään tervettä lisääntymiskykyä.

1532 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: 733739047212

macaa (Lepidium meyenii) kasvatetaan korkealla Keski-Perun Andien alueella. Sitä on käytetty vuosisatojen ajan superfoodina, jolla on myönteisiä vaikutuksia naisten ja miesten fyysiseen energiaan ja kestävyyteen. Nykyaikaiset tutkimukset osoittavat, että maca voi auttaa kaikkia ylläpitämään tervettä lisääntymiskykyä.

Hyödyt:
* Auttaa lisäämään energiaa ja kestävyyttä
* Vaikuttaa positiivisesti mielialaan
* Voi lisätä libidoa naisilla ja miehillä
* Voi auttaa vähentämään vaihdevuosioireita
* Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille

Laatusertifikaatti: GMP (Good Manufacturing Processes). Hyvien tuotantotapojen (Good Manufacturing Practices, GMP) sertifiointi varmistaa, että kaikki NOW valmistusprosessin näkökohdat on tutkittu, mukaan lukien kaikki laboratorio-/testausmenetelmät (vakautta, tehoa ja tuotekehitystä varten). Pakkaus USA:ssa, perheyrityksessä vuodesta 1968.

Pakkaus: 100 vegaanista kapselia

Annoskoko: 1 vegaaninen kapseli

Annosta kohti: Maca (Lepidium meyenii) (juuri) 500 mg

Muut aineet: Hypromelloosi (selluloosakapseli) ja magnesiumstearaatti (kasviperäinen). Ei sisällä hiivaa, vehnää, gluteenia, soijaa, maissia, maitotuotteita, kananmunaa, kalaa, äyriäisiä tai pähkinöitä.

Suositeltu käyttö: Ota 1 kapseli 1-3 kertaa päivässä.

Varoitukset:
Vain aikuisille. Keskustele lääkärin kanssa, jos olet raskaana, käytät lääkkeitä tai sinulla on jokin sairaus. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa. Säilytä enintään +25°C:n lämpötilassa. Pidä poissa suorasta auringonvalosta.

ravintolisää ei saa käyttää ruoan korvikkeena. Ravintolisä ei voi korvata terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota. Älä ylitä suositeltua annosta.

Suositeltu
Energian lisääminen
Naisille
Seksuaalista energiaa varten
Alkuperämaa:
YHDYSVALLAT
Valmistusmaa:
YHDYSVALLAT
Määrä:
100 kapselia
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Nolla jätettä Nolla jätettä
Out of stock