Tamanuöljy, Sattva Ayurveda, 50ml
Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
Orgaaninen Orgaaninen
  • Uutuus
Tamanuöljy, Sattva Ayurveda, 50ml
  • Tamanuöljy, Sattva Ayurveda, 50ml

Tamanuöljy, Sattva Ayurveda, 50ml

Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
Orgaaninen Orgaaninen

Tamanuöljy on kosmeettinen tuote, joka sopii kaikille ihotyypeille.

1654 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 3 yksikkö
Tuotekoodi: 5903794189423

Ecosert Cosmos Organic

Tamanuöljy on peräisin Calophyllum inophyllum -puun pähkinöistä, ja se on peräisin Polynesiasta, jossa sillä on tärkeä kulttuurinen merkitys. Se sisältää kalofyllollidia, aine, jolla uskotaan olevan tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Näin ollen tamanuöljy auttaa torjumaan sisäänkasvaneiden karvojen kaltaisia ongelmia, jotka ovat usein ärsyttäviä tai epämiellyttäviä.

Se tukee myös kollageenin tuotantoa, jolla on tärkeä rooli ihon vanhenemis- ja uusiutumisprosessissa. Tamanuöljyllä on myös todistetusti parantavia ominaisuuksia, joten se on tehokas hyönteisten puremiin, arpiin ja palovammoihin. Se on monipuolinen tuote, joka voi auttaa pitämään ihon terveenä ja kauniina monta vuotta.

Tamanuöljyn tärkeimmät edut:

* Sopii kaikille ihotyypeille: Tamanuöljy sopii kaikille ihotyypeille, joten sitä voivat käyttää ihmiset, joilla on erilaiset ihonhoidon tarpeet.

* Ravitsee ja uudistaa ihoa: Sen sisältämien rasvahappojen ansiosta tamanuöljy on erinomainen ravitsemaan ja tukemaan ihon uudistumisprosessia.

* Kosteuttaa ja ravitsee ihoa: Tamanuöljy tarjoaa erinomaista kosteutusta ja tärkeitä ravintoaineita.

* Vähentää aknea ja siihen liittyviä tulehduksia: Tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksiensa ansiosta tamanuöljy auttaa torjumaan aknea ja siihen liittyviä tulehduksia.

* Vaalentaa ihon väriä, virheitä ja epätäydellisyyksiä: Tämä öljy auttaa vähentämään aknejälkiä, virheitä ja muita ihon virheitä.

Miten tamanuöljyä käytetään:

Hiero kasvoja tai vartaloa varovasti muutamalla pisaralla öljyä. Ota rauhassa aikaa. Keskity kasvojen huokosiin ja varmista, että ne peittyvät öljyllä. Anna vaikuttaa yön yli tai vähintään 30 minuuttia ja puhdista sitten hellävaraisesti miedolla puhdistusaineella.

Ingredients (INCI): 100% Calophyllum inophyllum seed oil.

Säilytä ilmatiiviissä astiassa viileässä ja pimeässä paikassa.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Määrä:
50 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock