Esikkoöljy, Sattva Ayurveda, 50ml
Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
Orgaaninen Orgaaninen
  • Uutuus
Esikkoöljy, Sattva Ayurveda, 50ml
  • Esikkoöljy, Sattva Ayurveda, 50ml

Esikkoöljy, Sattva Ayurveda, 50ml

Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
Orgaaninen Orgaaninen

Iltaimarreöljy on monipuolinen tuote, jota voidaan käyttää ihonhoidon lisäksi myös hiustenhoitoon.

Tämän öljyn sisältämä omega-6-happo torjuu tehokkaasti akneongelmia.

Itse asiassa näillä rasvahapoilla on tärkeä rooli ihosolujen rakenteessa, sillä ne pitävät sen kimmoisana, kosteutettuna ja väsymystä kestävänä.

Se on perusöljy, joka yhdistyy helposti eteeristen öljyjen kanssa.

2069 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 3 yksikkö
Tuotekoodi: 5903794189416

Ecosert Cosmos Organic

Iltaimarreöljy on monipuolinen tuote, jota voidaan käyttää ihonhoidon lisäksi myös hiustenhoitoon. Tämän öljyn sisältämä omega-6-happo torjuu tehokkaasti akneongelmia. Itse asiassa näillä rasvahapoilla on tärkeä rooli ihosolujen rakenteessa, sillä ne pitävät sen kimmoisana, kosteutettuna ja väsymystä kestävänä. Se on kantajaöljy (perusöljy), joka yhdistyy helposti eteeristen öljyjen kanssa.

Tärkeimmät hyödyt, joita iltalehtiöljyn käytöllä on:

Aknen torjunta: Öljyn sisältämä omega-6-happo auttaa tehokkaasti torjumaan akneongelmia ja edistää ihon kunnon paranemista.

Joustavuus, kosteus ja väsymyksensietokyky: Öljyn sisältämät rasvahapot tekevät ihosta kimmoisamman, hyvin kosteutetun ja väsymyksensietokykyisemmän.

Iltalehtiöljy on välttämätön tuki iholle ja hiuksille. Ominaisuuksiensa ja ravintoaineidensa ansiosta se auttaa säilyttämään ihon terveen ja kauniin ulkonäön ja parantaa hiusten kuntoa. Siksi sitä kannattaa kokeilla ja nauttia sen monista eduista.

Miten käyttää orgaanista iltaimarreöljyä?

Iholle

Hiero kasvoja tai vartaloa varovasti muutamalla pisaralla öljyä. Ota rauhassa aikaa. Keskity kasvojen huokosiin ja varmista, että ne peittyvät öljyllä. Anna vaikuttaa yön yli tai vähintään 30 minuuttia ja puhdista sitten hellävaraisesti miedolla puhdistusaineella.

Hiuksia varten

Hiero päänahkaa kevyesti hieman lämmitetyllä öljyllä. Parhaan tuloksen saat, kun annat vaikuttaa koko yön tai vähintään tunnin ajan. Pese hiukset miedolla shampoolla.

Vain ulkoiseen käyttöön!

Säilytä tiiviisti suljetussa astiassa viileässä ja pimeässä paikassa.

100 % puhdasta setripuun eteeristä öljyä.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Määrä:
50 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
202 €