Arganöljy, Sattva Ayurveda, 50ml
Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
Orgaaninen Orgaaninen
  • Uutuus
Arganöljy, Sattva Ayurveda, 50ml
  • Arganöljy, Sattva Ayurveda, 50ml

Arganöljy, Sattva Ayurveda, 50ml

Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
Orgaaninen Orgaaninen

Orgaaninen arganöljy on luonnonkosmetiikkatuote, joka on todellinen vitamiinipommi iholle ja hiuksille. Se on perusöljy, joka on helppo yhdistää eteerisiin öljyihin.

1862 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 3 yksikkö
Tuotekoodi: 5903794189355

Ecosert Cosmos Organic

Arganöljyssä on runsaasti arvokkaita ainesosia, kuten rasvahappoja ja E-vitamiinia. Voit levittää sitä suoraan kosteisiin tai kuiviin hiuksiin kosteuttaaksesi niitä, vähentääksesi rikkoutumista ja poistaaksesi pörröisyyttä. Myös iholle levitettynä se auttaa ylläpitämään tervettä ihonväriä vähentämällä näkyviä ikääntymisen merkkejä, lisäämällä ihon kimmoisuutta ja kosteutta. Arganöljy uutetaan kylmäpuristetuista arganpähkinöistä, mikä takaa korkeimman laadun ja tehokkuuden. Anna ihollesi ja hiuksillesi luonnollista terveyttä ja kauneutta orgaanisella arganöljyllä.

Luomuarganöljy on luonnonkosmetiikkatuote, joka on todellinen vitamiinipommi iholle ja hiuksille. Se on perusöljy, joka on helppo yhdistää eteerisiin öljyihin.

Miten arganöljy toimii:

Kosteuttaa ihoa: Arganöljy kosteuttaa ihoa intensiivisesti ja tekee siitä pehmeän ja sileän.

Suojaa auringolta: E-vitamiini auttaa suojaamaan ihoa haitallisilta UV-säteiltä ja tarjoaa luonnollisen aurinkosuojan.

Vähentää aknea ja virheitä: Tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksiensa ansiosta arganöljy voi auttaa vähentämään akneongelmia ja muita ihon virheitä.

Anti-ageing-vaikutukset: Arganöljyn säännöllinen käyttö auttaa säilyttämään ihon nuorekkaan ulkonäön vähentämällä ikääntymisen merkkejä, lisäämällä ihon kimmoisuutta ja kosteuttamalla ihoa.

Vähentää ylimääräistä talintuotantoa: vaikuttaa erinomaisesti rasvoittuvaan ihoon ja parantaa sen kuntoa.

Ehkäisee ehkäisee raskausarpia ja vähentää niitä näkyvästi: Uudistavien ominaisuuksiensa ansiosta arganöljy voi auttaa ehkäisemään ja vähentämään olemassa olevia raskausarpia.

Miten orgaanista arganöljyä käytetään?

ODAI:

Hiero kasvoja tai vartaloa varovasti muutamalla pisaralla öljyä. Ota aikaa. Keskity kasvojen huokosiin ja varmista, että ne peittyvät öljyllä. Anna vaikuttaa yön yli tai vähintään 30 minuuttia ja puhdista sitten hellävaraisesti miedolla puhdistusaineella. .

HIUKSILLE:

Hiero päänahkaa kevyesti, levitä hieman lämmitettyä öljyä. Anna vaikuttaa koko yön tai vähintään tunnin ajan, jotta saat parhaat tulokset. Pese hiukset miedolla shampoolla.

Käytä vain ulkoisesti!

Säilytä tiiviisti suljetussa astiassa viileässä ja pimeässä paikassa.

100 % puhdasta orgaanista arganöljyä.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Määrä:
50 ml
Similar products
Out of stock
Out of stock
Out of stock
  • Uutuus
Out of stock
Out of stock
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
202 €