Puhdas sinappiöljy hierontaan, TRS, 500 ml
Tuotemerkki: TRS
  • Uutuus
Puhdas sinappiöljy hierontaan, TRS, 500 ml
  • Puhdas sinappiöljy hierontaan, TRS, 500 ml

Puhdas sinappiöljy hierontaan, TRS, 500 ml

Tuotemerkki: TRS

Lämmittävä sinappiöljy hierontaa varten.

Tämä on monipuolinen öljy, jota voidaan käyttää hiusten- ja ihonhoitoon.

Eurooppalaisten sääntöjen mukaan sinappiöljyä suositellaan vain ulkoiseen käyttöön.

815 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 18 yksikkö
Tuotekoodi: A-207

Muinaiset kreikkalaiset ja roomalaiset käyttivät sinappiöljyä pääasiassa lääkinnällisiin tarkoituksiin.

Sinapinsiemenistä puristettu sinappiöljy on kirpeän makuinen, ja sillä on lämmittäviä ja verenkiertoa parantavia ominaisuuksia. Sinappiöljy sopii hierontaan erityisesti silloin, jos verenkierto on hidastunut, raajat ovat kylmät, lantio tai nivelet ovat kipeät, jalat ovat väsyneet tai olo on kireä. Öljyllä on lämmittävä ja rentouttava vaikutus, se stimuloi hikirauhasia, avaa huokosia ja auttaa poistamaan myrkkyjä ja ylimääräisiä suoloja. Se myös ravitsee ja kosteuttaa, sillä on tulehdusta, bakteereja ja sieniä ehkäiseviä ominaisuuksia, se auttaa parantamaan pieniä haavoja ja viiltohaavoja sekä pehmentää ja kosteuttaa rikkinäisiä huulia. Sinappiöljynaamiot lisäävät hiusten elinvoimaisuutta ja voivat stimuloida hiusten kasvua.

Sinappi tunkeutuu syvälle ihoon ja rentouttaa lihaksia erittäin voimakkaasti. Sitä voidaan käyttää monenlaisten kipujen, myös lihaskipujen, lievittämiseen. Päähän levitettynä se auttaa lievittämään päänsärkyä, ja sillä on erittäin myönteinen vaikutus hiusten terveyteen. Sinappiöljy valmistetaan erittäin hygieenisesti ja sitä markkinoidaan niille asiakkaille, jotka etsivät turvallista ja terveellistä sinappiöljyä. Se on käyttövalmis tuote, jota asiakkaat voivat käyttää heti oston jälkeen millä tahansa tavalla.

Huomio! Öljy on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön! Eurooppalaisten säädösten mukaan sinappiöljyä suositellaan vain ulkoiseen käyttöön.

Ainesosat: Sinappisinappi, joka on valmistettu sinapinsiemenistä ja joka on valmistettu sinapinsiemenistä: 100 % puhdas sinappiöljy

Määrä: 500ml

Alkuperämaa: Intia.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Yhdistynyt kuningaskunta
Määrä:
500 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Gluteeniton Gluteeniton
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Out of stock