Tamanuöljy, luomu, Fushi, 50ml
Tuotemerkki: Fushi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Tamanuöljy, luomu, Fushi, 50ml
  • Tamanuöljy, luomu, Fushi, 50ml
  • Tamanuöljy, luomu, Fushi, 50ml
  • Tamanuöljy, luomu, Fushi, 50ml
  • Tamanuöljy, luomu, Fushi, 50ml

Tamanuöljy, luomu, Fushi, 50ml

Tuotemerkki: Fushi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

EDUT: Trooppinen öljy sisältää runsaasti ravintoaineita, jotka auttavat suojaamaan ja vahvistamaan ihoa

PÄÄASIALLINEN AINESOSA: 100 % puhdas ja luonnonmukainen Fresh-Pressed® tamanuöljy

TAVOITTEET: Palauttaa, puhdistaa ja torjua epäpuhtauksiin taipuvaista ihoa.

2352 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 1 yksikkö
Tuotekoodi: 5055757971481

Puhdas ja korkealaatuinen öljy on suhteellisen tuntematon alueellamme, mutta Kaakkois-Aasiassa ja Tyynenmeren saarilla sitä on pidetty jo satojen vuosien ajan ihmeöljynä. Tamanuöljy sisältää runsaasti antioksidantteja, ja sillä on myönteinen vaikutus naarmuihin ja halkeamiin, arpiin ja auringon aiheuttamiin vaurioihin. Sillä on hyvin selkeä tuoksu, joka muistuttaa persiljaa.

Soveltamisala:

* neutraloi tahroja ja läikkiä

* voidaan käyttää arpeille ja akneen taipuvaiselle iholle

* voidaan käyttää ravitsemaan hilseileviä ja kuivia ihoalueita

Tamanuöljyn hyödyt:

TAMANUANUSÖLJY: IHOA PARANTAVAT OMINAISUUDET

Tamanuöljy sisältää kasviyhdisteitä, joilla on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia ja jotka auttavat lievittämään iho-ongelmia, kuten aknea, arpia, kuivaa ihoa ja auringonpolttamia.

INTENSIIVINEN KOSTEUTUS

Runsas rasvahappojen lähde, joka auttaa kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa, ehkäisemään ihon kuivumista ja parantamaan ihon kimmoisuutta.

NUORUUSIHTO

Tamanuöljyn antioksidanttiominaisuudet auttavat suojaamaan ihoa ja vähentämään juonteita, ryppyjä ja ikääntymislaikkuja, jolloin ihosta tulee nuorekkaampi ja säteilevämpi.

KÄYTTÖ:

Tai levitä suoraan iholle kosteusvoiteen sijasta tai lisää ihonhoitorutiiniin ennen kosteusvoidetta (kuiva tai normaali iho), kosteusvoiteen jälkeen (sekaiho ja rasvainen iho)

LAIKUT JA LAIKUT: Ota pieni määrä Tamanu-öljyä (tai laimennettua seosta) ja levitä sitä suoraan laikkuihin puhtailla sormenpäillä tai vanulapulla. Hiero öljyä varovasti ihoon keskittyen vaurioituneisiin alueisiin ja toista säännöllisesti. IHON HOITO Ota pieni määrä Tamanu-öljyä ja levitä sitä ihon punaisille alueille. Hiero öljyä varovasti ihoon sormenpäilläsi ja varmista, että se peittää vaurioituneet alueet.

FUSHI VINKKI:

Levitä pieni määrä Tamanu-öljyä suoraan läiskiin puhtaalla vanulapulla vähentämään punoitusta sen antibakteeristen ominaisuuksien ansiosta.

Ainesosat: Tammikuitupuut.

Se on elintarvikelaatuinen, kylmäpuristettu, standardoimaton, puhdistamaton, luonnonmukainen, heksaaniton ja luonnollinen öljy. Jokainen erä on erilainen ja sillä on ainutlaatuiset ominaisuudet.

Ei sisällä: Kemikaaleja, säilöntäaineita, aromiaineita tai lisäaineita.

Alkuperä: Vietnam.

-------------------------------------------------------------------

Mitä Tamanuöljy tekee?

Tamanu-puun siemenistä saatu Tamanu-öljy tarjoaa iholle monenlaisia hyötyjä. Se edistää ihon paranemista ja uudistumista, joten se on hyödyllinen esimerkiksi aknen, arpien, ekseeman ja psoriaasin hoidossa. Tamanuöljy kosteuttaa ihoa, parantaa sen kimmoisuutta ja vaikuttaa ikääntymistä ehkäisevästi vähentäen juonteita ja ryppyjä. Sillä on anti-inflammatorisia ominaisuuksia, se rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja sillä on antimikrobisia ja antimyönteisiä ominaisuuksia. Tamanuöljy auttaa parantamaan haavoja, vähentää kipua ja tulehdusta ja sitä voidaan käyttää nivel- ja lihaskipuihin. On kuitenkin tärkeää tehdä laastaritesti ja neuvotella ammattilaisen kanssa ennen Tamanu-öljyn käyttöä.

Vähentääkö Tamanuöljy ryppyjä?

Tamanuöljy sisältää antioksidantteja, jotka auttavat suojaamaan ihoa ikääntymisprosessia edistävien vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Neutralisoimalla vapaita radikaaleja tamanuöljy voi auttaa vähentämään ihon hapetusstressiä, mikä voi auttaa vähentämään ryppyjen ulkonäköä. Tamanuöljy sisältää runsaasti rasvahappoja, kuten öljyhappoa ja linolihappoa, jotka auttavat kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa. Kun iho on hyvin kosteutettu, se näyttää täyteläisemmältä ja kimmoisammalta, mikä voi vähentää ryppyjen ulkonäköä. Tamanuöljy edistää ihon paranemista ja uudistumista sen sisältämien yhdisteiden, kuten kalofyllidin, ansiosta. Tämä ominaisuus voi stimuloida kollageenin tuotantoa, proteiinin, joka antaa iholle sen rakenteen ja kimmoisuuden. Lisääntynyt kollageenin tuotanto voi auttaa vähentämään ryppyjen näkyvyyttä ja parantamaan ihon yleistä rakennetta. Vaikka tamanuöljy voi tarjota kosteutusta, antioksidanttisuojaa ja tukea ihon uudistumista, yksilölliset tulokset voivat vaihdella. On tärkeää huomata, että Tamanu-öljyn tehokkuus ryppyjen vähentämisessä riippuu monista tekijöistä, kuten ryppyjen vakavuudesta, ihon yleiskunnosta ja öljyn johdonmukaisesta käytöstä. Lisäksi Tamanu-öljyä käytetään usein osana laajempaa ihonhoitorutiinia, joten sen yhdistäminen muihin ikääntymistä ehkäiseviin käytäntöihin, kuten aurinkosuojan käyttöön, terveelliseen ruokavalioon ja tupakoinnin välttämiseen, voi parantaa sen mahdollisia hyötyjä entisestään.

Tukkeeko Tamanu-öljy huokoset?

Tamanuöljyllä katsotaan yleisesti olevan alhainen komedogeenisuusluokitus, mikä tarkoittaa, että sillä on suhteellisen vähäinen taipumus tukkia huokoset. On kuitenkin tärkeää huomata, että yksittäiset ihotyypit ja herkkyydet voivat vaihdella, ja se, mikä toimii yhdelle henkilölle, ei välttämättä toimi toiselle. Komedogeenisuus on asteikko, jolla arvioidaan todennäköisyyttä, että ainesosa tai tuote tukkii huokoset ja voi aiheuttaa. aknen ilmaantumista. Tamanu-öljyllä on yleensä komedogeenisuusasteikolla luokitus 2, jota pidetään kohtalaisen alhaisena. Tämä osoittaa, että huokosten tukkeutumisen todennäköisyys on pienempi verrattuna korkeammalle luokiteltuihin öljyihin. On kuitenkin aina hyvä idea tehdä laastaritesti ennen kuin käytät Tamanu-öljyä laajasti kasvoilla tai vartalolla. Levitä pieni määrä öljyä pienelle ihoalueelle, mieluiten kyynärvarteen tai korvan taakse, ja tarkkaile 24-48 tunnin ajan mahdollisten haittavaikutusten tai ihottumien varalta. Jos haittavaikutuksia ei ilmene, on yleensä turvallista käyttää kasvoilla.

Pitääkö Tamanu-öljyä laimentaa?

Tamanuöljyä voidaan käyttää joko puhtaana tai laimennettuna, riippuen henkilökohtaisista mieltymyksistä ja ihon herkkyydestä. Jos sinulla on herkkä iho tai kokeilet Tamanu-öljyä ensimmäistä kertaa, voi olla hyödyllistä laimentaa se kantajaöljyllä. Kantajaöljyt, kuten jojobaöljy, kookosöljy tai manteliöljy, voivat auttaa vähentämään tamanuöljyn pitoisuutta ja tehdä siitä hellävaraisemman iholle. Laimentamisen tarve voi riippua myös Tamanuöljyn käyttötarkoituksesta. Pienille alueille tai läiskille kohdennettuun käyttöön voit käyttää laimentamatonta Tamanu-öljyä. Jos aiot kuitenkin käyttää sitä laajemmilla kasvojen tai vartalon alueilla, laimentaminen voi helpottaa levittämistä ja varmistaa tasaisemman peittävyyden. Jos päätät laimentaa Tamanu-öljyä, yleinen suhde on sekoittaa muutama tippa Tamanu-öljyä ruokalusikalliseen kantajaöljyä. Laimennussuhde voi kuitenkin vaihdella henkilökohtaisten mieltymysten ja ihon herkkyyden mukaan. Muista, että jokaisen iho on ainutlaatuinen, joten on suositeltavaa tehdä laastaritesti ennen kuin käytät monenlaisia Tamanu-öljyjä. Tämä auttaa määrittämään, miten ihosi reagoi siihen ja onko laimennus tarpeen juuri sinun tilanteessasi.

Voinko käyttää Tamanu-öljyä päivittäin?

Kyllä, voit käyttää Tamanu-öljyä päivittäin. Tamanu-öljy tarjoaa iholle monia etuja, kuten kosteuttavia, parantavia ja ikääntymistä ehkäiseviä vaikutuksia. Sitä voi käyttää kerran tai kaksi kertaa päivässä, riippuen mieltymyksestäsi ja ihosi erityistarpeista. On kuitenkin tärkeää tehdä laastaritesti ja tarkkailla ihon reaktiota ennen laajamittaista käyttöä. Lisäksi yksilölliset tulokset voivat vaihdella, joten kannattaa aina konsultoida ihotautilääkäriä, jos sinulla on huolenaiheita tai erityisiä ihosairauksia.

Miltä Tamanuöljy tuoksuu?

Tamanuöljyllä on ominainen maanläheinen, yrttinen ja voimakas tuoksu. Sitä kuvataan usein hieman puumaiseksi ja yrttiseksi. Jotkut ihmiset havaitsevat myös lievän savuisen tai yrttisen tuoksun. Huomaa, että hajun havaitseminen voi vaihdella henkilöittäin, mutta yleisesti ottaen Tamanuöljy tunnetaan ainutlaatuisesta ja hieman monimutkaisesta hajuprofiilistaan. Se häviää levityksen yhteydessä, ja haju johtuu öljyn korkeasta antioksidanttipitoisuudesta ja antimikrobisista ominaisuuksista.

Ihotyyppi:
Kaikille ihotyypeille
Läiskäiselle ja vaurioituneelle iholle
Valmistusmaa:
Yhdistynyt kuningaskunta
Määrä:
50 ml
Similar products
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock