Nimbamedi öljy Neem, orgaaninen, Fushi, 50ml
Tuotemerkki: Fushi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Nimbamedi öljy Neem, orgaaninen, Fushi, 50ml
  • Nimbamedi öljy Neem, orgaaninen, Fushi, 50ml
  • Nimbamedi öljy Neem, orgaaninen, Fushi, 50ml
  • Nimbamedi öljy Neem, orgaaninen, Fushi, 50ml
  • Nimbamedi öljy Neem, orgaaninen, Fushi, 50ml
  • Nimbamedi öljy Neem, orgaaninen, Fushi, 50ml
  • Nimbamedi öljy Neem, orgaaninen, Fushi, 50ml
  • Nimbamedi öljy Neem, orgaaninen, Fushi, 50ml
  • Nimbamedi öljy Neem, orgaaninen, Fushi, 50ml
  • Nimbamedi öljy Neem, orgaaninen, Fushi, 50ml

Nimbamedi öljy Neem, orgaaninen, Fushi, 50ml

Tuotemerkki: Fushi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

Neem-öljy on voimakas parantava öljy, jossa on laaja valikoima voimakkaita kasviyhdisteitä, mikä tekee siitä monipuolisen öljyn ihon ja päänahan terveyden palauttamiseen ja puhdistamiseen.

Ravitsevien rasvahappojensa ja antibakteeristen ominaisuuksiensa ansiosta Neem-öljyä käytetään Ayurveda-opissa laajalti hoitamaan yleisiä iho-ongelmia, kuten kuivaa, hilseilevää ja epäpuhtauksiin taipuvaista ihoa.

1486 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 4 yksikkö
Tuotekoodi: 5055757971498

Soil Assotiation Organic

"Fushi Fresh-Pressed® 100 % puhdasta Neemiä käytetään yleisesti terapeuttisena öljynä tukemaan ihon ja päänahan terveyttä.

Neem-öljy on voimakas parantava öljy, jossa on laaja valikoima voimakkaita kasviyhdisteitä, mikä tekee siitä monipuolisen öljyn ihon ja päänahan terveyden palauttamiseen ja puhdistamiseen. Ravitsevien rasvahappojensa ja antibakteeristen ominaisuuksiensa ansiosta Neem-öljyä käytetään Ayurveda-opissa laajalti hoitamaan yleisiä iho-ongelmia, kuten kuivaa, hilseilevää ja epäpuhtauksiin taipuvaista ihoa.

Neem-öljy on turvallista mutta erittäin vahvaa. Se voi aiheuttaa haittavaikutuksia ihmisille, joilla on herkkä iho tai ihosairauksia, kuten ekseema. Jos käytät neem-öljyä ensimmäistä kertaa, levitä ensin pieni, laimennettu määrä pienelle ihoalueelle, poispäin kasvoista.

Neem-öljyn edut:

IHON KUNTO

Se tunnetaan tulehdusta ehkäisevistä, antimikrobisista ja rauhoittavista ominaisuuksistaan, ja se on hyödyllinen monenlaisten ihosairauksien hoidossa, ja se voi auttaa lievittämään aknea, vähentämään punoitusta ja ärsytystä sekä rauhoittamaan kuivaa ja kutisevaa ihoa.

PÄÄNAHAN JA HIUSTEN HOITO

Sitä käytetään päänahan ja hiusten ongelmien, kuten hilseen, kuivuuden ja kutinan hoitoon. Auttaa kosteuttamaan päänahkaa, vähentämään hilseilyä ja ylläpitämään tervettä päänahan ympäristöä.

SUUN TERVEYS

Neem-öljyä voidaan käyttää suuontelon puhdistamiseen, kun suu hangataan öljyllä suun terveyden hyväksi. Sen antimikrobiset ominaisuudet auttavat torjumaan bakteereja ja edistämään suuhygieniaa.

KÄYTTÖ:

Ihonhoito. Laimenna neem-öljy öljyllä (esim. kookos- tai oliiviöljyllä) ja levitä suoraan iholle. Tämä voi auttaa rauhoittamaan ihoärsytyksiä, aknea tai muita ihosairauksia. Tee laastaritesti ennen levittämistä laajemmille ihoalueille.

Hiusten ja päänahan hoito. Sekoita neem-öljy kantajaöljyyn ja hiero sitä päänahkaan terveen päänahan ja hilseen tai kuivuuden kaltaisten ongelmien hoitoon. Anna sen vaikuttaa hetki ennen shampoopesua.

Suuhygienia. Neem-öljyä voidaan käyttää perinteisissä ayurveda-käytännöissä suun terveyden parantamiseksi. Lisää muutama tippa neem-öljyä lämpimään veteen, jätä suuhun muutamaksi minuutiksi ja huuhtele. Varo nielemästä öljyä.

FUSHI VINKKI:

On tärkeää laimentaa se neem-öljyllä ennen sen levittämistä kasvoille. sekoita 3-4 tippaa neem-öljyä 1 ruokalusikalliseen haluamaasi neem-öljyä.

TOIMII HYVIN:

- Jojobaöljy on erinomainen kantajaöljy, johon voidaan sekoittaa geelittömiä öljyjä

- makea manteliöljy - runsaasti e-vitamiinia sisältävä öljy käytettäväksi vartalolla

Koostumus:Azadirachta Indica (Neem-öljy).

Luonnonmukaista, juuri sadosta puristettua, ravitsevaa, puhdistamatonta, kylmäpuristettua ja säilöntäaineetonta.

Alkuperämaa: Intia.

Ei sisällä: vehnää, gluteenia, laktoosia, sokeria, soijaa, maitotuotteita, muuntogeenisiä organismeja, heksaania, torjunta-aineita ja rikkakasvien torjunta-aineita, keinotekoisia väriaineita, makuaineita, hajusteita.

Varastointiolosuhteet: Säilytä viileässä ja pimeässä paikassa. Älä käytä, jos pakkaus on vahingoittunut.

-------------------------------------------------------------------

Mihin Neem-öljyä käytetään?

Neem-öljy on monipuolinen luonnontuote, jota voidaan käyttää monilla aloilla sen hyödyllisten ominaisuuksien ansiosta. Sitä käytetään eri teollisuudenaloilla ensisijaisesti sen hyönteismyrkkyominaisuuksien vuoksi, ja se on tehokas orgaaninen torjunta-aine. Neem-öljy karkottaa ja häiritsee monien tuholaisten, kuten kirvojen, punkkien, valkokärpästen ja toukkien elinkaarta, minkä vuoksi se on suosittu luonnonmukaisessa puutarhanhoidossa ja maataloudessa. Lisäksi neemöljyllä on sienilääkkeitä, ja sitä käytetään kasvien sieni-infektioiden torjuntaan ja ehkäisyyn. Puutarhakäytön lisäksi neemiöljyllä on perinteisessä lääketieteessä antiseptisiä, tulehdusta ehkäiseviä ja kosteuttavia ominaisuuksia. Sitä löytyy ihonhoitotuotteista, saippuoista, shampoista ja voiteista, sillä se on hyödyllinen erilaisten ihosairauksien, kuten aknen, ekseeman ja psoriasiksen hoidossa. Neem-öljy on luonnollinen lääke, jossa yhdistyvät tehokkuus ja ympäristöystävällisyys, mikä tekee siitä arvokkaan työkalun sekä maataloudessa että henkilökohtaisessa hoidossa.

Kuinka käyttää Neem-öljyä täihin?

Valmista neemöljyseos: sekoita puhdasta neemöljyä kantajaöljyyn, kuten kookos- tai oliiviöljyyn, suhteessa 1 osa neemöljyä ja 10 osaa kantajaöljyä. Levitä seos päänahkaan: hiero neem-öljyseosta varovasti päänahkaan niin, että se peittää koko päänahan ja hiusjuuret. Kiinnitä erityistä huomiota alueisiin, joissa täitä ja nitsoja (täiden munia) esiintyy useimmiten, kuten niskaan ja korvien taakse. Peitä pää: Peitä pääsi suihkumyssyllä tai kääri se pyyhkeeseen, jotta neemöljyseos ei jää paikalleen ja värjää kankaita: Jätä neemöljyseos päänahkaan ja hiuksiin yön yli. Näin öljy ehtii tukehduttaa täit ja häiritä niiden elinkiertoa: kampaa hiukset aamulla huolellisesti hienohampaisella kammalla poistaaksesi kuolleet täit. Aloita juurista ja kampaa aina latvoihin asti. Pyyhi kampa jokaisen vedon jälkeen paperipyyhkeellä tai huuhtele se lämpimällä saippuavedellä, jotta se ei tartu uudelleen. Shampoo ja huuhtelu: Pese hiuksesi perusteellisesti miedolla shampoolla neem-öljyn ja jäljellä olevien täiden poistamiseksi. Toista hoito: Toista neem-öljykäsittely ja kampaus 5-7 päivän välein muutaman viikon ajan täiden hävittämiseksi kokonaan. Tämä auttaa hävittämään vastakuoriutuneet täit, jotka ovat saattaneet selvitä ensimmäisestä käsittelystä. Ennaltaehkäisevät toimenpiteet: Välttääksesi uuden tartunnan, pese liinavaatteet, vaatteet ja henkilökohtaiset tavarat, jotka ovat saattaneet joutua kosketuksiin täiden kanssa, kuumassa vedessä ja kuivaa ne korkeassa lämpötilassa. Imuroi pehmustetut huonekalut ja auton istuimet ja sulje pesemättömät esineet muovipusseihin muutamaksi viikoksi.On tärkeää huomata, että vaikka neem-öljy voi olla tehokas luonnollinen lääke päätäitä vastaan, se ei poista kaikkia täitä yhdellä käsittelyllä. Jos tartunta jatkuu tai muuttuu vakavaksi, on suositeltavaa kääntyä terveydenhuollon ammattilaisen tai laillistetun apteekkihenkilökunnan puoleen saadaksesi lisäohjeita ja hoitovaihtoehtoja.

Voiko Neem-öljyä jättää yöksi?

Kyllä, neemi-öljyä voi jättää yöksi moniin eri käyttötarkoituksiin, kuten päätäiden hoitoon tai ihonhoitoon. Kun neemöljy jätetään yöksi, se imeytyy kehoon ja toimii tehokkaasti. Neem-öljy on kuitenkin laimennettava perusöljyllä ja tehtävä laastaritesti etukäteen, jotta voidaan varmistaa, ettei öljylle ole haittavaikutuksia tai herkkyyttä. Harkitse lisäksi pään peittämistä suihkumyssyllä tai käytä pyyhettä suojellaksesi vuodevaatteita tai tyynyliinaa mahdollisilta tahroilta. Aamulla voit pestä neem-öljyn pois miedolla shampoolla tai puhdistaa ihosi perusteellisesti.

Miten neem-öljyä käytetään Ayurveda-ohjelmassa?

Ayurvedassa neem-öljyä käytetään monin tavoin terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Sen antibakteeristen, sieni- ja tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksien vuoksi sitä käytetään yleisesti paikallisesti iholla. Neem-öljyä käytetään ihosairauksien, kuten aknen, ekseeman ja psoriasiksen hoitoon sekä ihoärsytysten rauhoittamiseen ja hoitoon. Sitä käytetään myös päänahan ja hiusten hoidossa ravitsemaan päänahkaa, torjumaan hilseilyä ja edistämään hiusten tervettä kasvua. Neem-öljyn uskotaan tukevan suuhygieniaa ja immuunijärjestelmän toimintaa. Sitä voidaan käyttää myös parantamaan ruoansulatuskanavan terveyttä ja tukemaan vieroitusprosesseja. Neem-öljy on monipuolinen ainesosa ayurvedisessa lääketieteessä, joka tarjoaa monia terapeuttisia hyötyjä yleiseen terveyteen ja hyvinvointiin.

Miksi Neem-öljy on niin voimakas?

Neem-öljyä pidetään tehokkaana, koska se sisältää runsaasti aktiivisia yhdisteitä, jotka selittävät sen voimakkaat ominaisuudet. Se sisältää erilaisia biologisesti aktiivisia komponentteja, kuten atsadirachtiinia, nimbiiniä, nimbidiiniä ja limonoideja, joilla on hyönteisten torjunta-, sieni-, bakteeri- ja tulehduksenesto-ominaisuuksia. Nämä yhdisteet toimivat synergistisesti, mikä antaa neemöljylle sen voimakkaan vaikutuksen. Erityisesti atsadirachtiini on keskeinen komponentti, jonka hyönteisiä karkottavia ja hyönteismyrkkyjä tuhoavia ominaisuuksia on tutkittu laajasti, mikä tekee neemöljystä tehokkaan luonnollisen torjunta-aineen. Lisäksi neemiöljyn teho johtuu sen kyvystä häiritä erilaisten tuholaisten ja mikro-organismien kasvu- ja lisääntymiskiertoa, mikä tekee siitä monipuolisen ja tehokkaan ratkaisun maataloudessa, henkilökohtaisissa hoitotuotteissa ja perinteisessä lääketieteessä.

Ihotyyppi:
Kaikille ihotyypeille
Kuivalle, köyhtyneelle iholle
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Yhdistynyt kuningaskunta
Määrä:
50 ml
Similar products
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Vihreiden syöjille Vihreiden syöjille
Orgaaninen Orgaaninen