Kaneli suitsuketikkuja, Vijayshree Golden, 15g
Tuotemerkki: Vijayshree
  • Uutuus
Kaneli suitsuketikkuja, Vijayshree Golden, 15g
  • Kaneli suitsuketikkuja, Vijayshree Golden, 15g
  • Kaneli suitsuketikkuja, Vijayshree Golden, 15g

Kaneli suitsuketikkuja, Vijayshree Golden, 15g

Tuotemerkki: Vijayshree

Nämä korkealaatuiset "Vijayshree" suitsukkeet tuoksuvat lämpimälle, makealle kanelille.

Täysin luonnollinen koostumus ei sisällä synteettisiä ainesosia eikä myrkkyjä, joten ne ovat turvallisia kaikille kodin asukkaille.

Koe kanelin täyteläisen, rauhoittavan tuoksun tuoma mukavuus ja mielenrauha.

251 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 7 yksikkö
Tuotekoodi: Goldnci-20

Nämä korkealaatuiset "Vijayshree" suitsukkeet tuoksuvat lämpimälle, makealle kanelille. Täysin luonnollinen koostumus on vapaa synteettisistä ainesosista ja myrkyistä, joten se on turvallinen kaikille kodin asukkaille. Koe kanelin runsas ja rauhoittava tuoksu, joka tuo mukanaan mukavuutta ja mielenrauhaa.

Tuoksu on käsintehty "Vijayshree" Bangaloressa, Intiassa. Nämä 100 % luonnolliset intialaiset suitsukkeet valmistetaan perinteisesti käyttäen hienoimpia yrttejä, kukkauutteita, mausteita, hartseja, kuoria ja eteerisiä öljyjä. Golden Nag Masala suitsukkeissa on rikas ja pitkäkestoinen luonnollinen tuoksu.

Kun tavallinen kanelin tuoksu on sanoinkuvaamattoman makea, jossa on kevyttä mausteisuutta ja maanläheinen puinen tuoksu, Golden Nag Cinnamon -suitsukkeessa on myös lievä häivähdys kukkia.

On selvää, että Golden Nag Cinnamon on hieman modernisoitu ja kevennetty versio perinteisestä kanelituoksusta. Kuitenkin Golden Nag Cinnamonissa vallitsee edelleen lämmin kanelin tuoksu. Kaiken kaikkiaan Golden Nag Cinnamon on loistava valinta niille, jotka etsivät raikkaampaa versiota perinteisestä suitsukkeen tuoksusta.

Kaneli eli Cinnamon on yksi maailman vanhimmista ja suosituimmista mausteista. Sen makua ja tuoksua käytetään elintarvikkeissa, kahvin tai teen lisäaineena, ja kanelia käytetään myös aromilisäaineena kosmetiikassa, tuoksukynttilöissä ja suitsukkeiden valmistuksessa.

Kanelin käyttö suitsukkeissa juontaa juurensa syvälle muinaisiin kulttuureihin ja perinteisiin. Aine tunnetaan voimakkaasta tuoksustaan ja ravitsevista ominaisuuksistaan.

Kaneli on saavuttanut niin suuren suosion aromaterapiassa, koska sen erityinen tuoksu on hyvin tunnistettava ja suosittu monissa kulttuureissa. Esimerkiksi Kiinassa kanelia on käytetty yli 4000 vuotta, ja muinaiset egyptiläiset hieroglyfit todistavat sen käytöstä kosmeettisissa ja lääketieteellisissä sovelluksissa.

Intiassa kaneli on myös suosittu kumppani suitsukkeelle, jota kutsutaan siellä nimellä "dalchini" ja jota käytetään usein perinteisessä lääketieteessä. Siellä kanelia käytetään rentouttavana, rauhoittavana ja virkistävänä ainesosana.

Muinaisessa Intiassa kanelia käytettiin lääkekasvina sen parantavien ominaisuuksien vuoksi, ja sitä arvostettiin sen miellyttävän maun ja tuoksun vuoksi. Sitä käytettiin myös suitsukkeena, sillä se helpotti meditaatioharjoituksia

Kaneli, jonka kasvitieteellinen nimi on Cinnamomum verum tai Cinnamomum zeylanicum, on peräisin kanelipuun kuoresta. Kanelia käytetään ruokakulttuurissa ja lääkinnällisissä sovelluksissa. Se on myös voimakas antioksidantti, jolla on anti-inflammatorisia ja antibakteerisia ominaisuuksia.

Lähi-idässä, erityisesti Jemenissä ja Saudi-Arabiassa, kanelia käytetään osana uskonnollisia ja kultti seremonioita sekä täydentävänä lääkkeenä. Kaneli suitsuketta käytetään pyhäinpäivinä, häissä ja muissa tilaisuuksissa.

Euroopassa kanelia alettiin käyttää aromaattisena ainesosana ja lääkkeenä jo antiikin Rooman aikoina. Antiikin kreikkalainen lääketiede tunnusti kanelin hyödylliset ominaisuudet ja käytti sitä kuumeen, vatsakipujen ja muiden terveysongelmien hoitoon. Keskiajalla kaneli oli kallis hyödyke, jota yleensä käyttivät vain yläluokat, joten se keksittiin ja sekoitettiin halvempiin mausteisiin. Ajan myötä kaneli on kuitenkin tullut laajalti saataville ja sitä käytetään laajalti mausteena ja makuaineena elintarvikkeissa.

Käyttö: Sytytä suitsuketikun pää, kun se syttyy, puhalla liekki pois ja laita se johonkin suosikki suitsukepolttimeen.

Ainesosat: Mausteet, hartsit, yrtit, kukkauutteet, eksoottiset öljyt

Kukin pakkaus sisältää noin 12 suitsuketikkua, joiden paino on 15 g.

Valmistettu Intiassa

Kukin pakkaus sisältää: 15 g:n suitsukepuikot

Pakkaus voidaan kierrättää.

Parhaan tuloksen saat käyttämällä suitsukkeenpitimen kanssa.

Arvioitu paloaika: 30 min.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Paino / määrä:
15 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
Out of stock