Paksut suitsukkeet Sandalwood Dhoop, Sattva Ayurveda, 20g
Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
Paksut suitsukkeet Sandalwood Dhoop, Sattva Ayurveda, 20g
  • Paksut suitsukkeet Sandalwood Dhoop, Sattva Ayurveda, 20g

Paksut suitsukkeet Sandalwood Dhoop, Sattva Ayurveda, 20g

Tuotemerkki: Sattva Ayurveda

Sandalwood on tunnettu jo tuhansia vuosia, ja sen parantavia ominaisuuksia on käytetty intialaisessa ja kiinalaisessa lääketieteessä tähän päivään asti.

Intiassa sitä käytetään hengellisiin ja mystisiin tarkoituksiin.

Sen rentouttavia ja keskittymistä edistäviä ominaisuuksia sekä tietoisuutta lisääviä ominaisuuksia käytetään usein meditaatiossa ja erilaisissa intialaisissa seremonioissa.

617 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 8 yksikkö
Tuotekoodi: 5903794189324

Santdalwood on tunnettu jo tuhansia vuosia, ja sen parantavia ominaisuuksia on käytetty intialaisessa ja kiinalaisessa lääketieteessä tähän päivään asti. Intiassa sitä käytetään hengellisiin ja mystisiin tarkoituksiin. Sen rentouttavia ja keskittymistä edistäviä ominaisuuksia sekä tietoisuutta lisääviä ominaisuuksia käytetään usein meditaatiossa ja erilaisissa intialaisissa seremonioissa.

Tekniset tiedot:

* Pakkauslaatikko

* 10 käsintehtyä suitsuketikkua (20 g) ja metallinen jalusta

* 100 % luonnollisia ainesosia.

* Paloaika: 25 minuuttia

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Missä Sattvan luonnolliset suitsukkeet valmistetaan?

"Sattvan suitsuketikut valmistetaan Intiassa käsityönä sukupolvien perinteitä kunnioittaen. Sekoituksen valmistusprosessi perustuu sukupolvelta toiselle siirtyneeseen salaiseen reseptiin, joka noudattaa vedalaisia opetuksia ja arvokkaita perinnesalaisuuksia. Jokainen vaihe suoritetaan äärimmäisen huolellisesti ja rauhallisesti, mikä antaa Sattva- suitsukkeillemme ainutlaatuisen voiman rauhoittaa ja harmonisoida henkeä.

Mistä luonnolliset Sattva- suitsukkeet on valmistettu?

Suitsukkeemme valmistetaan rakkaudella ja intohimolla käyttäen vain luonnollisia ainesosia, kuten hunajaa, harvinaisia puujauheita, eteerisiä öljyjä, mausteita ja eksklusiivisia hartseja. Tämän huolellisesti valitun, petrokemiallista ainetta sisältämättömän sekoituksen ansiosta suitsukkeemme tuoksuvat ainutlaatuisen ja laadukkaan tuoksun ansiosta.

Kuinka monta tuoksua Sattva-mallistossa on luonnollisia suitsukkeita?

Kokoelmassamme on noin 30 erityisesti valittua tuoksua, jotka vievät sinut aromaterapian maagiseen maailmaan. Eksoottisesta Champasta, rauhoittavasta laventelista, energisoivasta Patchoulista, romanttisesta ruususta aistilliseen santelipuuhun. Meillä on myös erityisiä suitsukkeita, kuten Jooga ja meditaatio, Kardemumma, Tulsi, Flora, Kaneli, Frankincense, Frankincense, Nelpi, Intian balsami, Lotus ja Palo Santo, Valkosalvia, Cedar, Bitter Orange Blossom, Vanilla, Jasmine ja Sweet Almond. Jokaisella tuoksulla on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa ja ne vaikuttavat aisteihimme eri tavoin.

Sattva AyurvedaMillaisia luonnollisia suitsukkeita " " tarjoaa?

Olemme hiljattain lisänneet suitsukevalikoimaamme chakraa tasapainottavia suitsukkeita, mukaan lukien kartiomaiset ja pylväsmäiset suitsukkeet. Chakraa tasapainottavia, kartiomaisia ja pilarimaisia suitsuketikkuja on saatavana suitsuketikkutelineen kanssa.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Paino / määrä:
20 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock