Ayurvedinen suuvesiöljy, Eliah Sahil, 100ml
Tuotemerkki: Eliah Sahil
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
  • Uutuus
Ayurvedinen suuvesiöljy, Eliah Sahil, 100ml
  • Ayurvedinen suuvesiöljy, Eliah Sahil, 100ml

Ayurvedinen suuvesiöljy, Eliah Sahil, 100ml

Tuotemerkki: Eliah Sahil
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

Eliah Sahil " Ayurvedic" suun puhdistusöljy on kylmäpuristettu kasviöljy, joka puhdistaa ja poistaa fyysisiä epäpuhtauksia hampaiden, suun ja kurkun alueelta.

Se palauttaa luonnollisesti suuflooran ja edistää siten elimistön terveyttä.

1239 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 1 yksikkö
Tuotekoodi: PI13092

Eliah Sahil " Ayurvedic" suun puhdistusöljy on kylmäpuristettu kasviöljy, joka puhdistaa ja poistaa fyysisiä epäpuhtauksia hampaiden, suun ja kurkun alueelta. Se palauttaa luonnollisesti suuflooran ja edistää siten elimistön terveyttä.

Käyttöohjeet. huuhtele suuta 1 teelusikallisella öljyä 2 - 20 minuutin ajan ja sylje sitten ulos. Huuhtele suu lämpimällä vedellä ja harjaa hampaat tavalliseen tapaan. Ayurveda-perinteen mukaan öljy tulisi huuhdella tyhjään vatsaan heti aamulla heräämisen jälkeen.

Mikä on öljyhuuhtelu?

Öljysuuhuuhtelu on ikivanha ayurvedinen terveydenhoitotekniikka, jolla puhdistetaan kehoa sekä suun ja kurkun aluetta. Ayurvedassa öljyhuuhtelu on päivittäinen suunhoitorutiini, jolla luodaan terve bakteeritasapaino suuhun ja kurkkuun. Se vähentää plakkia, valkaisee hampaita, raikastaa hengitystä ja detoksifioi koko kehoa.



Ainesosat (INCI): Sapindus Mukorossi Seed Oil* (saippuanpähkinän siemenöljy omasta tuotannosta),. *luomusertifioiduilta tiloilta

Valmistettu Itävallassa

-

Eliah Sahil
Eliah Sahil ------ - luonnollinen - sertifioitu luomu - vegaani Kun ihminen on sopusoinnussa itsensä kanssa, hän on myös sopusoinnussa luonnon kanssa, ja siksi hänellä on mahdollisuus muuttaa maailmaa myönteisellä tavalla. tuottaa tuotteita, jotka heijastavat luonnon puhtautta. Kaikki tuotteet on valmistettu korkealaatuisista yrteistä, kasvi- ja kukkaesansseista sekä mineraaleista. Luomuraaka-aineet hankitaan pääasiassa Intian ja Afrikan pienviljelijöiltä. Elijah Sahil arvostaa kaikkien elävien olentojen elämää eikä siksi käytä eläinperäisiä ainesosia tai eläinkokeita.


Eliah Sahil Zero Waste Cosmetics * Zero Waste käyttää selluloosaetikettejä, jotka on valmistettu innovatiivisesta kivijauheesta ja painoväristä ilman mineraaliöljyjä, liuottimia tai lisäaineita. Nämä etiketit vaativat jopa 80 % vähemmän vettä tuotannossa. Ja mikä parasta: puita ei tarvitse kaataa tämän paperin tuottamiseksi. Alumiinipakkaukset ja lasipullot ovat 100-prosenttisesti kierrätettävissä. Niissä käytetään vain uusiutuvasta sokeriruo'osta valmistettuja biomuoveja eikä perinteisiä muoveja.

Eliah Sahil






Eliah Sahiltuotteet ovat: * Vegaanisia * 100 % luonnollisia raaka-aineita luomuviljelystä * ICADA-sertifioitu * Sosiaalisia ja reiluja * Healthy Living Award 2018 -voittajat" " eivät ole tuotteissa:
*



Pinta-aktiiviset aineet, gluteeni, palmuöljy * Parabeenit, parafiini, silikonit * Eläimillä testatut ja eläimillä valmistetut ainesosat * Kemialliset hajusteet ja säilöntäaineet * Mikromuovit

Alkuperämaa:
Itävalta
Valmistusmaa:
Itävalta
Määrä:
100 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
202 €