Hammastahna, jossa on Blakseed ja Miswak, Dabur, 100 ml
Tuotemerkki: Dabur
  • Uutuus
Hammastahna, jossa on Blakseed ja Miswak, Dabur, 100 ml
  • Hammastahna, jossa on Blakseed ja Miswak, Dabur, 100 ml

Hammastahna, jossa on Blakseed ja Miswak, Dabur, 100 ml

Tuotemerkki: Dabur

Miswak-hammastahnalla, jossa on mustia jyviä, on antimikrobisia ja antibakteerisia ominaisuuksia.

Miswakin sisältämät yhdisteet, kuten salvadorin ja trimetyyliamiini, estävät bakteerien kasvua suussa, mikä voi olla erityisen hyödyllistä suun infektioiden ja pahanhajuisen hengityksen ehkäisyssä.

507 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 3 yksikkö
Tuotekoodi: HL8596

Dabur " Miswak Blackseed Fluoriditon hammastahna Miswak (Salvadora persica) ja Blackseed Extract -uutteella on mieto, luonnollinen hammastahna, joka on rikastettu ainutlaatuisella sekoituksella hampaita ja ikeniä suojaavia ainesosia, jotka suojaavat tehokkaasti hampaita ja ikeniä päivittäisen suunhoidon aikana ja auttavat ehkäisemään hampaiden reikiintymistä. Luonnollisesti fluoriton, se auttaa suojaamaan ja vahvistamaan ikeniä ja hammaskiillettä, ja säännöllisellä käytöllä se auttaa ehkäisemään plakin ja hammaskiven muodostumista.

Miswakilla on antimikrobisia ja antibakteerisia ominaisuuksia. Miswakin sisältämät yhdisteet, kuten salvadorin ja trimetyyliamiini, estävät bakteerien kasvua suussa, mikä voi olla erityisen hyödyllistä suun infektioiden ja pahanhajuisen hengityksen ehkäisyssä.

Miswakin pH-arvo on emäksinen, mikä voi auttaa neutraloimaan suun happaman pH-arvon. Tasapainoisen pH-arvon ylläpitäminen on tärkeää hampaiden reikiintymisen ehkäisemiseksi, sillä hapan ympäristö voi johtaa kiilteen eroosioon.

Karpalot edistävät hampaiden ja ikenien terveyttä niiden antimikrobisten ominaisuuksien ansiosta. Sen anti-inflammatoriset ominaisuudet voivat vähentää ientulehdusta ja parantaa yleistä suun terveyttä.

- Tukee terveitä ja vahvoja ikeniä ja hampaita.

- Tarjoaa raikkaan hengityksen.

- Fluoriditon hammastahna, turvallinen pienille lapsille ja fluorille herkille.

- Sisältää luonnollisia ainesosia.

- Ei sisällä säilöntäaineita eikä keinotekoisia väriaineita.

- Ei lisättyä sokeria tai arominvahventeita.

- Perustuu ayurvedisiin resepteihin.

Hammastahnan ominaisuudet:

1. Luonnolliset ainesosat: Hammastahnamme avulla voit valita luonnollisen ratkaisun hampaiden hoitoon.

2. Antibakteerinen: Se sisältää luonnollisia antibakteerisia ainesosia, jotka suojaavat hampaita ja ikeniä hampaiden reikiintymistä, ientulehdusta ja ientulehdusta aiheuttavilta bakteereilta.

3. Ikenien suojaus: Sen aktiivisilla ainesosilla on tulehdusta ehkäiseviä ja limakalvoja suojaavia vaikutuksia, jotka rauhoittavat ienärsytystä ja vähentävät tulehdusta.

4. Virkistävä luonnollinen maku: Siinä on luonnollinen, mieto yrttinen maku ilman lisättyä sokeria tai keinotekoisia aromiaineita. Se on virkistävä ja pitää hengityksen raikkaana pitkään.

5. Ihanteellinen herkille hampaille: Se on ihanteellinen herkkien hampaiden tai ikenien hellävaraiseen hoitoon.

6. Todistettu teho: Dabur Herbal Ayurvedic -hammastahnan aktiiviset ainesosat on valittu tuhansien vuosien perinteisen intialaisen lääketieteellisen kokemuksen ja modernin tieteellisen tutkimuksen perusteella. Sen aktiiviset ainesosat ovat jo pitkään olleet tunnettuja hyödyllisistä ominaisuuksistaan, jotka edistävät optimaalista suuhygieniaa.

Käyttö: Levitä 2 kertaa päivässä suunhoitoon. Purista herneen kokoinen harja harjalle.

Ainesosat (INCI): Calcium carbonate, Aqua, Glycerin, Sodium Lauryl sulfate, Carrageenan, Aroma (Flavour with Basil), Herbal Extract (Anacyclus pyrethrum (root) extract, Acacia Arabica (stem bark) extract, Mimusops elengi (flower) extract, Symplocos racemosa (bark) extract, Eugenia cumini (fruit) extract), Sodium silicate, Sodium saccharin, Limonene, CI 75810.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
Määrä:
100 ml
Similar products
Out of stock
  • Uutuus
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock