Hammastahna Dant Kanti, Patanjali, 100g
Tuotemerkki: Patanjali
Dantų pasta Dant Kanti, Patanjali, 100g
  • Dantų pasta Dant Kanti, Patanjali, 100g

Hammastahna Dant Kanti, Patanjali, 100g

Tuotemerkki: Patanjali

Hammastahna vahvistaa hammaskiillettä ja ehkäisee iensairauksia. Sisältää yli 10 lääkinnällistä ayurvedista kasvi- ja yrttiuutetta.

507 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 10 yksikkö
Tuotekoodi: HL4871

Hammastahna parantaa yleistä suun terveyttä ja varmistaa ihanteellisen hygienian ja ennaltaehkäisyn. Olemassa olevissa hammas- ja iensairauksissa tahnalla on supistava vaikutus, se vahvistaa ikeniä, ehkäisee verenvuotoa ja torjuu pahanhajuista hengitystä.

Patanjali Dant Kanti -hammastahnat ovat tehokkaita luonnonlääkkeitä, jotka auttavat ylläpitämään täydellistä hammas- ja suun terveyttä. Ne suojaavat hammaskiillettä ajallaan testatuilla kasviperäisillä ainesosilla ja suojaavat ikeniä ja limakalvoja. Dant Kanti -hammastahnat onnistuvat tarjoamaan pitkäkestoisen antimikrobisen suojan ja vahvistamaan hampaita ja ikeniä.

Vaikuttavat aineet: Anacyclus pyrethrinus (Asteraceae-suku) on ayurvedisessa lääketieteessä käytetty yrtti nimeltä Akarkara (kuivattu juuriuute), Azadirachta indica (tunnetaan myös nimellä neem tai margosa), Acacia arabica (Acacia arabica, babul), Nepal. Pippuri (Zanthoxylum armatumc), Barleria prionitis (Vajradanti), piparminttu (Mentha spicata), neilikka (Syzygium aromaticum), metsäpippuri (Piper sylvaticum), Mimusops elengi (Mimusops elengi), sorrel (Vidanga, Embelia long ribes), Curcuma long ribes (Curcuma longa), Miswak (Salvadora persica), tammen kuori (Quercus Infectoria).

Käytä kahdesti päivässä (aamulla herätessä ja illalla ennen nukkumaanmenoa). Hampaiden harjauksen jälkeen huuhtele suu vedellä.

Ainesosat (INCI): Kalsiumkarbonaatti, aqua, sorbitoli, glyseriini, piidioksidi, natriumlauryylisulfaatti, PEG, aromi, natriummonofluorofosfaatti, selluloosakumi, sinkkisitraatti, mentha piperita, natriumsakkariini, kaliumalumiini, natriumbentsoaatti, anacyclus pyrethrum, zanthoxylum alatum, acacia arabica, trinatriumfosfaatti, azadirachta indica, barleria prionitis, mimusops elengi, embelia ribes, salvadora persica, syzygium aromaticum, curcuma longa, piper sylvaticum, quercus infectoria.

Valmistaja: Patanjali Ayurved Limited, Haridwar, Uttarakhand, Intia

Alkuperämaa:
Intia
Paino / määrä:
100 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock