Sharkara on ainutlaatuinen ayurvedinen sokeri, jota valmistetaan perinteisesti Intiassa. Sen laatu ja yhteensopivuusominaisuudet tekevät tästä sokerista hyvin ainutlaatuisen.
Ayurveda kuvaa monia sokerityyppejä, mutta Sharkara-sokeria pidetään kaikista arvokkaimpana. Uudelleenkiteytysprosessi takaa, että sokerin puhtaus on erittäin korkea.
Sharkara on hyvin ainutlaatuinen ayurvedinen sokeri, jota valmistetaan kehittyneillä tekniikoilla pienissä tehtaissa Intiassa ayurvedisten neuvonantajien tohtori Kirit Pandyan ja tohtori Prerak Shahin kanssa.
Sharkara on hyvin mieto ja sillä on harmonisoivia ominaisuuksia. Se valmistetaan erityisen reseptin mukaan, eikä sitä ole valkaistu, minkä vuoksi se on väriltään vaaleanharmaa ja pH-arvoltaan lähes neutraali.
Ayurveda kuvaa monia sokerityyppejä. Sharkaraa pidetään arvokkaimpana lajikkeena. Tehokas uudelleenkiteytysprosessi takaa sokerin poikkeuksellisen puhtauden.
Sharkara on ainutlaatuinen ayurvedinen sokeri, joka on valmistettu erityisesti Intiassa. Sitä valmistetaan monimutkaisella prosessilla pienissä tehtaissa ayurveda-neuvojien tohtori Kirit Pandyan ja tohtori Prakash Shahin valvonnassa. Valmistusprosessi perustuu sekä klassisiin ayurvedisiin teksteihin että nykyisten Vaidiyojen (ayurvedisten lääkäreiden) perheperinteisiin. Tällä kuninkaallisella sokerilla on poikkeuksellisia ominaisuuksia vain silloin, kun se valmistetaan tarkkojen valmistusohjeiden mukaisesti.
Sharkara on erittäin mieto ja sillä on ayurvedan mukaan harmonisoiva vaikutus. Ruokosokerin happoa tuottavat osat löytyvät pääasiassa kasvin varresta ja juurista. Puhdistus ja hidas uudelleenkiteytysprosessi poistavat nämä myrkyt. Noin 1/3 tilavuudesta menetetään tuotannon aikana. Kiteytyksen jälkeen jäljelle jäävät vaaleankeltaiset, epätasaiset kiteet kuivataan Intian kuumassa kesäauringossa. Tämä prosessi kypsyttää ja lisää ayurvedista tehoa. Lopuksi se murskataan pieniksi paloiksi ja jauhetaan jauheeksi.
Puhdistusprosessin lopussa tavallinen sokeri valkaistaan yleensä rikkihapolla, mikä tuhoaa kaikki ayurvedan ominaisuudet. Aitoa klassista Sharkara Ayurvedic -sokeria ei käsitellä tällä tavoin. Tämä käy ilmi vaaleanharmaasta väristä. Sen pH-arvo on lähes neutraali.
Ainesosat: ruokosokeri, mausteet ja yrttisekoitus
Ravintosisältö 100 g:aa kohti:
Energia: 1680 kj / 401 kcal
Rasva: 0 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 0 g
josta monityydyttymättömiä rasvahappoja: 0 g
Hiilihydraatit: 100 g
josta sokeria: 100 g
Proteiinia: 0 g
Suola: 0 g
Säilytysolosuhteet: Säilytetään kuivana ja valolta suojattuna.
Alkuperä: EU:n ulkopuolinen maatalous (Intia)
Valmistaja: AMLA Natur Vertriebs GmbH, Saksa