Korjaava hoitoaine Vetiver, Amrita Organics, 150ml
Tuotemerkki: Amrita Organics
  • Uutuus
Korjaava hoitoaine Vetiver, Amrita Organics, 150ml
  • Korjaava hoitoaine Vetiver, Amrita Organics, 150ml

Korjaava hoitoaine Vetiver, Amrita Organics, 150ml

Tuotemerkki: Amrita Organics

Ravitseva tehohoitotuote, joka palauttaa hiusten kiillon ja kimmoisuuden.

Tämä ravitseva hiustenhoitotuote, jossa on vehnäproteiinia, karitevoita, laventelivettä, jojobaöljyä ja monenlaisia mineraaleja, ehkäisee hiusten katkeilua, tasoittaa karheaa rakennetta ja jättää hiuksiin täyteläisen tunteen.

1495 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 3 yksikkö
Tuotekoodi: 14093

Ayurvedic Organic Restorative Hair Conditioner 'Vetiver' on ravitseva tehohoitotuote, joka palauttaa hiusten kiillon ja kimmoisuuden. Tämä ravitseva hiustenhoitotuote, jossa on vehnäproteiineja, sheavoita, laventelivettä, jojobaöljyä ja monia mineraaleja, ehkäisee hauraita latvoja, tasoittaa karheaa rakennetta ja jättää hiuksiin täyteläisen tunteen.

* Vehnäproteiini rauhoittaa ja kosteuttaa hiuspohjaa, vahvistaa ja vahvistaa hiuksia sekä suojaa niitä ulkoisilta vaikutuksilta.

* Karitevoi lisää kiiltoa ja ehkäisee hiusten halkeilua.

* Laventelivesi, joka on tunnettu ikimuistoisista ajoista lähtien parantavista ominaisuuksistaan ihonhoitotuotteena, rauhoittaa ja suojaa hiuspohjaa ja antaa hoitoaineellemme hennon kukkaisen laventelin tuoksun.

* Jojobaöljy antaa intensiivistä hoitoa ja imeytyy ihoon lähes jäämättömästi. Sillä sanotaan olevan erinomaiset kosteuttavat ja antibakteeriset ominaisuudet.

* Vetiver-uute kosteuttaa myös hiuksia, ja sen maadoittava elementti rentouttaa ja rauhoittaa päänahkaa.

* Auringonkukkaöljy vahvistaa hiusten rakennetta ja sillä on antistaattinen vaikutus, mikä ehkäisee hiusten irtoamista.

Ingredients (INCI): Aqua (Water), Glycerin**, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Isoamyl Laurate, C14-22 Alcohols, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Water*, Pca Glyceryl Oleate, Sclerotium Gum, C12-20 Alkyl Glucoside, Sodium Stearoyl Glutamate, Hydrolyzed Wheat Protein, Glyceryl Caprylate, Gellan Gum, Vetiveria Zizanoides Root Oil*, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Limonene, Geraniol, Linalool.

  • * sertifioitu luonnonmukaisesti viljelty
  • ** Valmistettu luonnonmukaisista ainesosista
Hiustyyppi
Heikoille, kuiville hiuksille
Alkuperämaa:
ei EU
Valmistusmaa:
Saksa
Määrä:
150 ml
Similar products
Out of stock
  • Uutuus
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock